• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTVY_KENNYColours of Ostrava
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    KELDA: ja doufám, ze je letosek vyfackuje at uz ohledne reakce na lineup, tak od zpetne vazby od stankaru, kteri to neutahnou. Byla by škoda o takovou akci prijit, ale je to fakt rok od roku horsi.
    KELDA
    KELDA --- ---
    Ani ten nový majitel Coloursu to nevzal jako dobročinnou investici. Upřímně nevím jak je to jinde ale nedivil bych se kdyby to bylo podobné na takových akcích i jinde v ČR nebo ve světě
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    KELDA: 28 %, stankare chapu, ale ze strany colours je to svinstvo
    KELDA
    KELDA --- ---
    PAJAOVA: 20 nebo 25 % z tržeb ... Nevím přesně kolik ale to se v ceně musí projevit
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    Zatim me tu prijemne prekvapily ceny. Pizza jenom za 450 apod. :D
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    JAROUSH: je to bida, ja si vyklikal, ze aspon trochu pouzitelni jsou: gogol bordello, lake malawi, tom morello, tata bojs, kravitz, berlin manson, emiliana torrini, fat dog ... na 4 dny festivalu je to fakt bida :D
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    ja bych sel na toto: TOM MORELLO, KHRUANGBIN, TANGERINE DREAM, LENNY KRAVITZ, IVY Z a v mezičasech bych objevoval. ;)
    ,
    TALAGE
    TALAGE --- ---
    JAROUSH: Gogol Bordello, Bratři ...
    Dalsi si take necham poradit :-)
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    nějaké tipy co letos neminout?
    KATIA
    KATIA --- ---
    Snad nedojde na soud. Colours jednají o tom, kolik si Burna Boy nechá peněz — Forbes
    https://forbes.cz/snad-nedojde-na-soud-colours-jednaji-o-tom-kolik-si-burna-boy-necha-penez/
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    hovna...
    MISO
    MISO --- ---
    Som pocul drb, ze Burna Boy sa den predtym vyndal v Prahe a proste ho nedokazali dostat do OV v den koncertu. 200 tis euro honorar v <|>
    PABLITOS
    PABLITOS --- ---
    SICKBOY4000: The Comet is Coming byli skvělí a u Kavinsky jsem vůbec nechápal ty přehulené basy. Po deseti minutách jsem odházel se špunty v uších a viděl kolem sebe spousty lidí, co si zakrývali uši... zvukař se musel posrat v kině...
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Za me Jacob Collier, The Comet is Coming a Vlure, a taky Danger :-)
    A co nebrat? Rozhodne Kavinsky.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    Kecy a politika SPECIÁL: Petr Pavel na Colours of Ostrava o milostech, konopí a hradních strašidlech
    https://www.youtube.com/watch?v=ZMPOxhi3h4o
    DFOJTIK
    DFOJTIK --- ---
    JVMLOK: Teskey Brothers, bi byli spickovi
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    PAJAOVA: A ten australskej blues, nevim jak se jmenovali, hráli chvíli po MalaLata a dost mě uklidnili :D
    PAJAOVA
    PAJAOVA --- ---
    KELDA: tak pak doporučím jeste holy moly and the crackers - nevim jak doma, ale na colours to byla jedna z top kapel
    KELDA
    KELDA --- ---
    Já letos nebyl a to díky dovolené. Ale i tak je to festival v mém rodném městě a prošel sem si celou jeho historii. Proto dávám šanci že se tam za rok ukážu. Jen pravda ... Headlineri na tak velké stagesy mi letos nepřijdou jako lákadlo pro lidi. Možná jsem ale už starý a kdybych byl, chodil bych po malých a poslouchal zda mne zaujme.

Každopádně co bych udělal být Holušovou - koukal bych se vedle nás. Poláci tam údajně zvýšili počet stánku ale kapel moc nebylo. To ale nebylo nikdy. A mají jich opravdu hodně ideální na festivaly ...

Ale hlavně díky coloursu jsem našel už dost inspirace co poslouchat. Proto díky že tu píšete co vás zaujalo ....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam