• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HAMSTERItalian Cars
    Fiat :: Alfa Romeo :: Lancia :: Ferrari :: Maserati :: Abarth
    :: Lamborghini :: Pagani ::
    rozbalit záhlaví
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    TOFI: Njn, holt už to není žádnej drobeček a pomalý to taky není, nic pro šetřílky... :-) Ale imho stojí za to.
    TOFI
    TOFI --- ---
    HAMSTER: skoda ze ta spotreba je kolem13l/100km to uz je na me trosku moc, jezdim navic hlavne po meste
    Details: Alfa Romeo - 166 - 166 2.5 V6 24V - Spritmonitor.de
    http://www.spritmonitor.de/en/detail/119200.html
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    TOFI: Naživo jsem ji neviděl, ale jestli inzerát nelže, bude to dobrá koupě, už jsme na ni koukali před časem s Ivanem.
    TOFI
    TOFI --- ---
    www.FiatBravoklub.com | Server pro nadšence vozů Fiat Bravo
    http://www.fiatbravoklub.com/fiat/diskuze/index.php?msg_group=2&action=show&id=591841
    me se ta 166 libi cim dal vice, mam to koupit?
    SHARK
    SHARK --- ---
    TOFI: CRAZY_IVAN: ne malo, ale protoze se to sere a lidi nebavi to neustale davat do servisu, tak to nechaji cornout a vyplatit od pojistovny, po druhe uz alfu nekoupi :))))
    TOFI
    TOFI --- ---
    Pujde nekdo?
    Autochip Tuning Show a Den otevřené dráhy (2. dubna 2011) | Automotodrom Brno
    http://www.automotodrombrno.cz/den-otevrene-drahy-2-dubna-2011_1778
    PETJU
    PETJU --- ---
    THRASHER: Tak to ja je zase miluju..to svisteni turba a ten vsudypritomny odkaz na letectvi.. Pro tyhle auta holt musi mit clovek zvlastni cit ;)

THRASHER: Kamos, co jezdi 159 sportwagon na to prska jako krecek porad.. :)
    Navic, hmyz lita v lete...vsak to poznas sam :))
    SWITCHMAN
    SWITCHMAN --- ---
    HAMSTER: dik .) ..zkusim
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    PETJU: Měl jsi s náma jet do tý Imofy, v kabině tý 159ky, co tam byla vystavená, bys na Saaba hned zapomněl... :-D
    PETJU
    PETJU --- ---
    THRASHER: No je to krasavice, gratuluji! A diky za ty postrehy..hezky napsano.
    Ja ted jezdil Saab a chystam se koupit 9-5 Aero combi letos..zustavam verny znacce :)
    Ale rozhodne se netajim tim, ze 159 kombik se mi taky moc libi ;)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    TOFI: nj, tak to je protože jich je málo
    TOFI
    TOFI --- ---
    Hadejte jaka jsou nekradenejsi auta v Cesku, myslite ze Audi? Chyba!
    ČSOB Pojišťovna: Aut se krade čím dál méně
    http://zpravy.kurzy.cz/263233-csob-pojistovna-aut-se-krade-cim-dal-mene/
    PETJU
    PETJU --- ---
    Alfa Romeo to kouzlo rozhodne ma.. vzdyt to ma vepsane ve jmene.
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    Njn, ale jak jsem tam sedel v Brere, tak jsem si znovu uvedomil, ze si Alfu jednou musim poridit. Je to hrozne hezky, skvele se v tom sedi, materialy jsou moc prijemny, ale o nic z toho tam nejde. Alfa ma proste nejaky kouzlo. Snad se zadari a jedna 159 SW si ke me casem cestu najde...
    PETJU
    PETJU --- ---
    HAMSTER: Alfa 159 JE pekny auto..o tom zadna. Jen at si koupi neco na vymetani hmyzu z prednich svetel.. Je to sice velmi efektni ale vecne zasvineny :)
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    PETJU: TRASHER rikal, ze dorazi i na nejaky srazy, takze snad neprozradim nic tajnyho, kdyz reknu, ze tu Alfu koupil. Je to 110kW 1.9 16V JTDm, v aute nic neklepe, motor bezi na diesel az neuveritelne hladce, jedina moje obava se tykala rizeni, ale to jeste zkontroluje nejakej servis... pekne auto...
    PETJU
    PETJU --- ---
    HAMSTER: Zapomnel jsi dodat, ze ma skvelej zvuk ;)
    PETJU
    PETJU --- ---
    Pane TRASHER.. jak jste dopadnul s tou alfou?
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    SWITCHMAN: Dneska mi kamarád napsal: "Tak u Alfy nevim, v Lybre s dvoutlacitkovym klicem muselo zmacknout u odemcenyho auta zamykani, pak vterinu pustit, pak nekolik vterin drzet, pak zase na vteriny pustit a zmacknout, a pak cvakl central. V Phedre se musi strcit klic do zapalovani, otocit a mackat zamceno, odemceno, a pak se chytil. Ale u Alfy fakt nevim"

Tak zkus... Phedra je společnej projekt s PSA, takže to bude spíš udělaný jako v Lybře...
    HAMSTER
    HAMSTER --- ---
    TOFI: Zas tak velký auto to taky není, imho tak akorát.... A hlavně je po velkým servise, což u Alfy není zanedbatelná položka (u 156 i 166) a majitel je zjevně nadšenec (nebo šílenec), protože používá jen originál díly a mění všechny náplně včas. Rozhodně stojí za to zajet se na ní kouknout...
    TOFI
    TOFI --- ---
    HAMSTER: ta 166 vypada luxusne, ze bych to vzal, jsem z Brna :-) je to na me ale trochu velky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam