• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BUCKOWSKIWrestling - WWE, TNA, ROH a další *** WM XL je za námi - spoiler alert
    Bojový sport nebo divadlo? Masová zábava, oblíbená především v zámoří je kombinací obojího. Názory, připomínky, odkazy, komentáře a informace od těch co ho milují i nenávidí.
    rozbalit záhlaví
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    posílám na FanServices@wwe.com:

    asi by to chtělo spamovací kampaň, i když je asi pozdě

    Dear Representatives of WWE,

    I hope this email finds you well. As a devoted fan of WWE and its incredible productions, I wanted to take a moment to express my heartfelt gratitude for the outstanding entertainment your company consistently delivers. The excitement, athleticism, and storytelling provided by WWE programming, particularly RAW and Smackdown, have been a source of joy and inspiration for fans like myself in the Czech Republic.

    I am reaching out to you today with a sincere plea to consider the continued availability of WWE shows in our country. Currently, Strike TV offers a unique opportunity for Czech fans to enjoy these shows, along with other captivating documentaries, in our native language. However, I recently learned that the contract with Strike TV is set to expire on April 30th of this year.

    Transitioning to alternative platforms like Netflix might prove to be a lengthy process, and the potential loss of WWE programming on Strike TV would leave a significant void in our entertainment landscape. Without access to these events through official means, the Czech Republic would be deprived of the electrifying experience that WWE brings to audiences worldwide.

    Furthermore, the option to watch WWE shows with Czech commentary, which is of exceptionally high quality, not only enhances the viewing experience but also helps to raise awareness of WWE among Czech-speaking audiences. This localized touch has been instrumental in expanding WWE's reach to customers who may not be fluent in English. The availability of these shows in the Czech language overall contributes to the growing interest and awareness of wrestling as a sport and form of entertainment.

    In light of these factors, I respectfully urge you to consider the importance of maintaining the availability of WWE programming in the Czech Republic. Your decision in this matter would not only bring joy to countless fans but also contribute to the continued growth and appreciation of WWE in our region.

    Thank you for your attention to this matter, and I eagerly anticipate a positive resolution that will allow Czech fans to continue enjoying WWE shows for years to come.

    Warm regards,
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    BUCKOWSKI: Nemám tušení. Já jsem jen chodící držák kamery a negr na tahání ringu :D (a vrchní kritik výběru lahváčů, co si nejmenovaní účinkující nosili do backstage :D)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VLK_PETR: jo a když mluvíš o kamerách... kdy se můžeme těšit na nějaký výstup?

    Kámoš krásně chytil ten spot Zerituse u turnbucklu.
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    My už WM viděli :D Některý zápasy jsme si teda dost zničili - ale to je tím, že můj debilní humor se v podcastech snažím ještě krotit :D
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    A kdy začneme rozebírat WM XL? Jak dlouhé bude spoiler moratorium?
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VLK_PETR:
    ad a) já to chápu, to byl spíš vtim, protože výpadek je od akce AOW. Jen už jsem si zase zvykl na tu pravidelnost... ale díky za preview s Tomem. Navnadilo. Ani jsem nevěděl tom spoileru od Cola :)

    ad c) tvl, tak to pokud je většina crew... tak příště to je loženka :)

    Rozpočet jsem schválně ad absurdum srovnal s WWE. Ač neznám a ani nepotřebuju vědět přesná čísla, dokážu si to představit.

    Každopádně to byl opravdu podařenej večer. Doufám, že na podzim mi to zase vyjde a Vám taky aspoň takhle.
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    BUCKOWSKI:
    Tak popořadě:
    A - Michal má dost náročnej osobní i pracovní život, teď byl v Americe, tak Kávička nebyla (proto jsme dělali preview Wrestlemanie u Toma v "Mezi provazy")
    B - Pořád mi Michalův komentář přijde pro nezasvěcenýho v pořádku. Když budeš vysvětlovat každej detail pokaždý dopodrobna, bude to IMHO otrava.
    C - O občerstvení nic nevím, já jsem byl rád, že jsem si za celej den stihl dojít do KFC a stejně jsem to nedojedl :D Ale je to zvláštní, když půlka crew jsou vegani :D

    A ohledně rozpočtu? To nemusíš zmiňovat WWE, my jsme chudí příbuzní oproti většině evropských organizací :D Každopádně až zas Michala uvidím, info předám, beztak mám mít v dohledný době brífiíng ohledně kamer.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VLK_PETR: Já to nechal uležet a vlastně mám pořád stejnej dojem.
    a) dlouho chybí kávička
    b) Michal by mohl (podobně jako v přenosech) trochu vysvětlovat divákům, více detailů o tom, co je to za zápas a jaká má pravidla. Vím, že se to běžné moc nedělá, ale pro diváka "začátečníka" by to asi bylo dobrý. Takový "kraviny", jako že v tag teamu musí ten "venku" držet ten provázek. Pinfall znamená udržet soupeře na "lopatkách", dokud rozhodčí nenapočítá do tří atd...
    Chápu, že by se to opakovalo na každé show, ale když měl Axel T. to promo po zápase a ptal se, kdo je tam poprvé, zvednulo se opravdu hodně rukou. To podvědomí o "pravidlech" ve wrestlingu u nás není tak dobré.
    c) občerstvení pro ty, co nejedí maso - tvl... já měl na ten hot dog s kopou jalapeños fakt strašnou chuť a prý jsem nebyl jediný, kdo se ptal, jestli nemají i bezmasou variantu

    Jinak nemám moc co bych vytýkal. Nechci vyjmenovávat věci, které dělají v "WWE" jinak a lépe. Chápu, že tohle má úplně jiné možnosti v rozpočtu. Každopádně jsem si to strašně užil. Vzal jsem s sebou kamaráda, který jinak wrestling moc nesleduje a ten si liboval, že už dlouho neutratil tak dobře nějakých 600, nebo kolik to stálo.
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    BUCKOWSKI: Tak vám jsem tlustý sklo nedělal :D
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Byli jsme s kámošem na B7 a B8 - (vstup do ringu z pódia).
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    (kde jsi seděl, pokud to není tajný? :D)
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    BUCKOWSKI: Zpětnou vazbu kdyžtak předám kam je potřeba.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Případnou zpětnou vazbu psát Tobě? Uklidním, že rozhodně nemám v plánu sypat, co všechno bylo špatně. Já si to fakt užil.

    VLK_PETR: Tak většina asi vyrážela na dlouho cestu domu, tak zůstal Visegrad nebo Asara a někdo druhý?
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    BUCKOWSKI: Jen škoda že na after s náma (crew) pokračovali jen dva zápasníci :D
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    VLK_PETR: tak to by byl sraz dle mýho gusta
    VLK_PETR
    VLK_PETR --- ---
    BUCKOWSKI: Užili jsme si to i my jako organizátoři i wrestleři. Jsem si připadal jak na srazu ze střední po patnácti letech :D
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Awakening naprosro skvělý
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Za mě super novinka...

    O2 Tv přidalo do nabídky kanál Strike TV.

    Takže kromě Telly, T-Mobile teď taky O2.
    Je to pro mě teda trochu nezvyk, slyšet v tom ten český komentář. Včera v RAW byl delší segment, kdy mluvil Pat a MC a tipuju, že tam byl nějaký joke, ale Michal v tom dopřekládal předchozí promo.

    Nějak jsem na tu English navykl a vlastně to beru, jako procvičování toho jazyka. Že jsou ty 3 hodiny totálně ulítlé guilty pleasure aspoň užitečný.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    A pak, že Bloodline už nudí ;)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    A co heel Rock? Jde mu to dobře, to se musí nechat... Fakt mě to teď baví sledovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam