• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    GIINGGER: podle me hlavni linka obecne takhle klidne muze bejt, prolozena lokalnima fuckupama, zradama, vrazdama
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    ARAON: Ty vole, to je hrozne debilni ale. Se mi nechce verit, ze by D&D klesli k takovy sracce na urovni nejaky telenovely.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    RUDIE: A způsobuje pohromu všem okolo sebe :))
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    NIGHTFURY: Njn...protoze neni vlastne vubec vysvetleny, co tam vlastne este dela.
    Arya chce dejme tomu vrazdit vsechny ze seznamu, Jon si vzal na hrb záchranu celýho světa a zbylý dvě bitchies chtej vládnout Sedmi královstvím. Bran se max nekde sjetej vali se svejma vidinama a nechava se vozit na saních tam a zpátky)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    RUDIE: Nebo ho sežere medvěd. Jo, taky mi přišlo, že ta jeho linka někam směřuje a teď by mi snad ani moc nechyběl,
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    HWLLFFRDD: tak takhle to je stejne uz posledni dve tri sezony)

Osobne nejvic promrdana mi prijde Branova linie. Videl jsem ho jako celkem dulezitou postavu v boji proti WW, ale cekam, ze bude mit v serialu uz jen par steku a pak na zaver udela nejakej wtf magic trik a bude konec.
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    ARAON: Bohužel to pravda je. Kdo četl leak scénáře z loňského roku a porovnal to s prvními dvěma epizodami, tak viděl, že to 100% sedí. Obsah tohoto článku je de facto přepsaný leak. Naštěstí v tom leaku nejsou všechny dějové linky.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    ARAON: Já to nechci vidět (ale samozřejmě se budu koukat, no)
    ARAON
    ARAON --- ---
    Tohle je tak nemastný, neslaný a prolezlý fan-servicem, že by to snad i mohla bejt pravda.
    Jon Snow’s Shocking Fate In Game of Thrones Season 7 – OtakuKart
    http://otakukart.com/animeblog/2017/07/26/jon-snows-shocking-fate-game-thrones-season-7/
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    GIINGGER: Tgr3yj0y 10 days server ban for leaving combat area
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    >Theon has left the game
    >Reek has joined the game
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Ale tedy na Gendryho, který nabere Theona ve vodě a pak odvesluje někam do pryč se docela těším :D
    NJAL
    NJAL --- ---
    H0ANG1: Tomu chybi uz jen teorie, jak se Bran omylem zhmotnil do naseho vesmiru bez cesty zpet a ted nam to chce rychle natukat do wordstaru, nez to tady jeho fyzicka schranka zabali. ;-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NIGHTFURY: Tak PTSD nie je sranda.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Tak všechno asi už bylo řečeno, takže napíšu jen: Theone, ty jsi takovej vůl!
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    GIINGGER: idealni by bylo kdyby ji rovnou zapichli... boze jak ja ten character nesnasim...
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    DOUPLE: Twe ja tak strasne doufam, ze az zase zacne nejaky svoje povysenecky kecy, tak ji Jon nebo Davos posle dopice -.- uz ji uplne slysim.
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    H0ANG1: Luku, jsem tvoje teta
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam