• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      NJAL:
      We Will Not See Ellaria Sand Again on Game of Thrones, Confirms Indira Varma - The Grumpy Fish
      http://www.thegrumpyfish.com/will-not-see-ellaria-sand-game-thrones-confirms-indira-varma/
      MALARKI
      MALARKI --- ---
      NJAL: Bronn a Jaime byli v King's Landing během tý líbací scénky ve sklepě. Pak odpochodovali s armádou do Highgarden, kterej museli nějakou dobu obléhat než ho dobyli (ten hrad úplně nevypadal, že by se nechal dobýt za odpoledne), no pak by musel dojít zpět do King's Landing. Ten jed působí v řádu hodin max několika dnů. Na to, aby to stihnul jí zachránit, by krom teleportu potřeboval ještě stroj času.
      NJAL
      NJAL --- ---
      Ale jo, dil dobry. Jsem zvedav, jestli Bronn nejak oplati male Sandove zachranu, nebo to u Sandu dal pobezi podle Cerseina planu.
      ALDARION
      ALDARION --- ---
      CYBERKOTLIK: Ne přímo vojenský průzkum, spíš nějaké obecné zpravodajství. Čekal bych, že se lidi jako je Varys a Tyrion, a Deaenerysini spojenci ve Westerosu, budou snažit mít přehled o obecné situaci. Že budou mít někoho ve městě nebo aspoň nedaleko, kdo jim o takové události, jako je přesun téměř desetitisícového vojska, pošle zprávu...
      PJGEPR
      PJGEPR --- ---
      HWLLFFRDD: vidí všechno, takže i ségry útrapy...
      HEERO
      HEERO --- ---
      HWLLFFRDD: to bylo, jak dostavala anal od Ramsyho?
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      VECTOR: ehm, Iron Islands maj mit 500 lodi flotilu a zhruba 20.000 fighteru.
      Nejsilnejsi nejsou - jsou nejsilnejsi na mori, pac vetsina ostatnich lodi shorela pri dobyvani Kings Landing. Akorat ze Balon je pouzival jako piraty - par lodi posle tamhle, par lodi tamhle - zelezny de facto jen cekali na poradnyho sefa.

Jakej pruzkum bys chtel delat, kdyz prijedes na lodi k nepratelskymu brehu, vylodis clun? A pak budes cekat a doufat, ze se ty scouti na tom clunu zas vratej s nejakym infem?

VECTOR
      VECTOR --- ---
      Ja bych cekal, ze si udelaj nakej pruzkum mista, na ktery budou utocit. Ze si nekdo vsimne pochodujici armady.
      Kolik ma ted kdo vlastne vojaku? Taky mi nejak neleze do hlavy deus ex machina Euron. Poslednich 6 serii jsem myslel, ze na Iron Islands jsou rybari a nic tam vlastne neni, jaktoze jsou najednou nejsilnejsi armadou ze vsech?

Ale jinak jsem se trochu nudil, musim priznat.
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      NEVILL: logicky, dyk ji strategii delaj tri eunuchove a tri zensky:)) nevim co si mysleli ze uvalcej proti celozivotnim valecnikum typu Jamie, kdyz s tim nemaj zadny zkusenosti.)
      HWLLFFRDD
      HWLLFFRDD --- ---
      Bran šmíroval ségru při svatební noci, zomg
      NEVILL
      NEVILL --- ---
      Daenerys to zatím nějak prohrává na celé čáře...
      HWLLFFRDD
      HWLLFFRDD --- ---
      TRIPLT
      TRIPLT --- ---
      Toz nebylo to uplne spatne ten novej dil...
      GEKONZPRAHY
      GEKONZPRAHY --- ---
      TOOMIX
      TOOMIX --- ---
      SOFIJKA: vůbec nechápu, co tam ještě dělá. Kdyby ho ve 4. sérii zapíchli, tak by mi ani nechyběl. Ale třeba vleze do hlavy Cersei a skočí s ní z okna
      SOFIJKA
      SOFIJKA --- ---
      a co Bran? ten se choval jako úplnej blbeček podle mě, všechno je moc složitý na vysvětlování a pak jí ještě připomínal svatbu. a Jonovi by mohli poslat krkavce, je lepší řikat věci osobně, ale někdy taky rychle.
      GIINGGER
      GIINGGER --- ---
      Celej tenhle dil byl plnej bozich steru. Sassy Sansa jede, a taky me pobavil Davos a jeho suchy "..this is Jon Snow."
      TOOMIX
      TOOMIX --- ---
      HEERO: dozví se pravdu o tom, kdo zabil toho blonďatýho zmrda Joffreyho
      HEERO
      HEERO --- ---
      TOOMIX: co se mu stane? :-)
      TOOMIX
      TOOMIX --- ---
      U pár momentů jsem se i smál :)

Euron na Jemieho o Cersei:
      Does she like it gentle or rough?
      A finger in the bum?

Tyrion o dobytí Casterly rock
      Give me 10 good men and I'll impregnate the bitch.
      And so it begins.

Cersei na Ellaria Sand, která má v puse hadr, a něco na ni mumlá
      I'm sorry, I can't understand you.
      That gag makes it impossible to understand what you're saying.
      It must be frustrating.
      TOOMIX
      TOOMIX --- ---
      J4C0B1M: ale nandá to Jamiemu
      J4C0B1M
      J4C0B1M --- ---
      HEERO: umře stará bába
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam