• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    STEVIE: Rozhodně na to myslel, bylo vidět, jak svírá ruce.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    STEVIE: ona ji vrazila do bricha jemu.
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    NIGHTFURY: po tom priznani jsem cekal ze ji vrazi kudlu do bricha a ono nic...
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Kdyz uz jsme u kanalu, taky vam ty zebriky na Casterly Rock hrozne pripomnely Pana prstenu? :)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Já jsem ráda, že se Jaime projevil jako slušňák a chtěl pro Olennu v rámci možností mírný konec. Sice toho po jejím přiznání pravděpodobně litoval, ale i tak.
    Tyrionovy kanály potěšily, škoda že to ve výsledku k ničemu moc nebylo. A zajímalo by mě, jak dlouho trvalo lannisterským vojákům, než dobyli Highgarden, vypadalo to na hodně slušnou pevnost.
    A Cersei po jejím proslovu o Oberynově smrti nesnáším ještě o trošku víc, což je v pořádku :D

Bran byl divný, asi to má být proto, že "ztrácí lidskost", ale Sansy mi v tu chvíli bylo líto (a všimli jste si, že se holka jedna asi dobře naučila, co všechno je potřeba? dost jí to velení sedělo)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GEKONZPRAHY: Je fakt, že tá jej pomsta Dorne poosi bola férová. Krutá, ale férová.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---

ALDARION: No z techhle jedine Varys, ale prece jen byl dlouho pryc, a dost lidi mu prebral Qyburn
    Problem asi je, ze jsou na tom ostrove dost odrizly...tam asi nejak rychle zpravy - krom havranu - nedoputujou.

Ale zaklad je porad v tom, ze tam nemaj zadnyho zkusenyho vojevudce. Ony vymyslely nejakej plan a vubec se nezamyslej nad tim, co udela nepritel.)
    Pritom se vsude pise, ze jedinej zpusob jak to dobyt a nezasekat se ve vleklejch valkach sou ty draci, pred kterejma minule vsichni postupne kapitulovali.
    To, ze to chce vsechno vyhrat bez nich je od Daenerys obrovska naivita a tipnul bych, ze k tomu bude driv nebo pozdejc donucena. Pokud by se Lannisterum podarilo dosadit do cela Roviny nekoho loajalniho a prebrat jejich armadu pod sebe, tak zbyde na strane draci kralovny par lodi a dothraci

MAWERICK: hele pri tom oblehani otrokarema s pouzitim draku nemela problem, takze ted by to asi slo taky nejak udelat. spis by resily imho ak ty lode najit.

NJAL: ji by stacilo letet nekde mimo dostrel a nechat se vyradit zbyvajici dva

JOPS
    JOPS --- ---
    nejlepsi na tomhle serialu je, ze ja vlastne fandim vsem...

a je jedno zda to je Cersei, Jamie, Tyrion, Daenerys, John Snow, Sansa ci Arya. Tak nejak se dokazu vzit do pocitu jednotlivych postav a chapu proc to delaj.

A nevim, co proti Daenerys mate. Mne staci na ni jenom koukat :)
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    Hackeři prý hackli scénář... Ale jenom příštího dílu...

Hackeři napadli televizi HBO, ukradli i scénář Hry o trůny - iDNES.cz
    http://technet.idnes.cz/...l-scenar-hraci-pokoj-104-pv8-/software.aspx?c=A170801_062405_software_dtt
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    CLAVEN: Myslim, že je celkem jistý, že alespoň jeden z draků tuhle sérii nepřežije... Skoro bych řekl, že jednoho sundá balista, druhýho mrtváci :)

Tohle byl jinak asi první díl (možná krom Sept of Baelor goes boom boom), kdy jsem Cersei docela fandil :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NJAL: mno, ale zabúdaš na to, že Daenerys et co. neriešili, čo sa stane, keď niekto zostrelí _draka_ alebo keď niekto bude strieľať do Dany z _balisty_, ale že ju trafí šíp.

O tej baliste na draky etc. vie iba Cersei a Quyburn. A už sa rozoberalo, že je veľmi otázne, či taká pičovina zostrelí draka.
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    NJAL: Bronn a Jaime byli v King's Landing během tý líbací scénky ve sklepě. Pak odpochodovali s armádou do Highgarden, kterej museli nějakou dobu obléhat než ho dobyli (ten hrad úplně nevypadal, že by se nechal dobýt za odpoledne), no pak by musel dojít zpět do King's Landing. Ten jed působí v řádu hodin max několika dnů. Na to, aby to stihnul jí zachránit, by krom teleportu potřeboval ještě stroj času.
    NJAL
    NJAL --- ---
    Navic nad morem staci uspesne trefit a sestrelit draka. Armored khaleesi klesne ke dnu jako kamen.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    CLAVEN: teoreticky proc ne? Zas tak veliky to nebylo :) Ale ja to myslel spis obecne... Navic... platovku prostreli i normalni kuse :)
    ale imho to neni dulezity :) tam jde o to ze ji proste nechtej posilat v prvni linii do bitvy... dark nedrak :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MAWERICK: Tie balisty asi nebude mať Euron na lodiach. Plus teda trafiť jazdca na drakovi z lode z takej blízkosti a úhlu, aby to prerazilo pár centimetrov ocele, navyše kým horíš, to by musela byť veľká náhoda.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NEVILL: závěr seriálu, kdy Cersei převálcuje všechno a všechny, aby ji a celý Westeros vzápětí sežrali White Walkers, by byl náhodou v souladu s celkovým vyzněním. :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    CLAVEN: Tiez si myslim :-D
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    CLAVEN: zalezi na velikosti sipu ;) pokud by dostala tim prckem z balisty tak ji ani 100kg zeleza nepomuze :)
    btw.. full plate vazi kolem 30ti kilo ;)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GIINGGER: Mňa trochu prekvapilo, že Varys a Tyrion nedokážu vymyslieť riešenie na to, že čo keď Daenerys na chrbte draka trafí šíp.

Nech mi nikto nehovorí, že ten drak neunesie 55kg slečinku zakovanú v 100kg železa. Pekne zatvoriť do konzervy a priviazať na draka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam