• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NEVILL: závěr seriálu, kdy Cersei převálcuje všechno a všechny, aby ji a celý Westeros vzápětí sežrali White Walkers, by byl náhodou v souladu s celkovým vyzněním. :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    CLAVEN: Tiez si myslim :-D
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    CLAVEN: zalezi na velikosti sipu ;) pokud by dostala tim prckem z balisty tak ji ani 100kg zeleza nepomuze :)
    btw.. full plate vazi kolem 30ti kilo ;)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GIINGGER: Mňa trochu prekvapilo, že Varys a Tyrion nedokážu vymyslieť riešenie na to, že čo keď Daenerys na chrbte draka trafí šíp.

Nech mi nikto nehovorí, že ten drak neunesie 55kg slečinku zakovanú v 100kg železa. Pekne zatvoriť do konzervy a priviazať na draka.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    PJGEPR: "It was hard, but I managed to fap"
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    SOFIJKA: Tím, že Sanse řekl, že ví nejen to, co viděli všichni, ale i to, co bylo za dveřmi ložnice, tak prokázal, že skutečně vidí "všechno".

Zároveň podle mě hezky ukázali jeho odtažitost - například při vítání Sansa byla emotivní, ale on byl "mimo" - asi jako Dr. Manhattan v Watchmen, ten taky díky své kvantové podstatě měl problémy projevovat emoce.

RUDIE
    RUDIE --- ---
    Game of Thrones: Season 7 Episode 4 Preview
    https://www.youtube.com/watch?v=cqgi1IjDoU8
    NJAL
    NJAL --- ---
    Ale jo, dil dobry. Jsem zvedav, jestli Bronn nejak oplati male Sandove zachranu, nebo to u Sandu dal pobezi podle Cerseina planu.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    CYBERKOTLIK: Ne přímo vojenský průzkum, spíš nějaké obecné zpravodajství. Čekal bych, že se lidi jako je Varys a Tyrion, a Deaenerysini spojenci ve Westerosu, budou snažit mít přehled o obecné situaci. Že budou mít někoho ve městě nebo aspoň nedaleko, kdo jim o takové události, jako je přesun téměř desetitisícového vojska, pošle zprávu...
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    HWLLFFRDD: vidí všechno, takže i ségry útrapy...
    HEERO
    HEERO --- ---
    HWLLFFRDD: to bylo, jak dostavala anal od Ramsyho?
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    VECTOR: ehm, Iron Islands maj mit 500 lodi flotilu a zhruba 20.000 fighteru.
    Nejsilnejsi nejsou - jsou nejsilnejsi na mori, pac vetsina ostatnich lodi shorela pri dobyvani Kings Landing. Akorat ze Balon je pouzival jako piraty - par lodi posle tamhle, par lodi tamhle - zelezny de facto jen cekali na poradnyho sefa.

Jakej pruzkum bys chtel delat, kdyz prijedes na lodi k nepratelskymu brehu, vylodis clun? A pak budes cekat a doufat, ze se ty scouti na tom clunu zas vratej s nejakym infem?

VECTOR
    VECTOR --- ---
    Ja bych cekal, ze si udelaj nakej pruzkum mista, na ktery budou utocit. Ze si nekdo vsimne pochodujici armady.
    Kolik ma ted kdo vlastne vojaku? Taky mi nejak neleze do hlavy deus ex machina Euron. Poslednich 6 serii jsem myslel, ze na Iron Islands jsou rybari a nic tam vlastne neni, jaktoze jsou najednou nejsilnejsi armadou ze vsech?

Ale jinak jsem se trochu nudil, musim priznat.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    NEVILL: logicky, dyk ji strategii delaj tri eunuchove a tri zensky:)) nevim co si mysleli ze uvalcej proti celozivotnim valecnikum typu Jamie, kdyz s tim nemaj zadny zkusenosti.)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Bran šmíroval ségru při svatební noci, zomg
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Daenerys to zatím nějak prohrává na celé čáře...
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Toz nebylo to uplne spatne ten novej dil...
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SOFIJKA: vůbec nechápu, co tam ještě dělá. Kdyby ho ve 4. sérii zapíchli, tak by mi ani nechyběl. Ale třeba vleze do hlavy Cersei a skočí s ní z okna
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam