• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    NIGHTFURY: to sice jo, ale porad to byla nevyprovokovana agrese vuci vladnoucimu rodu jak svine, kralovrazda je zkratka obrovskej risk. When you play the game of thrones, you win or...

MANZONER: C. je muj nejoblibenejsi charakter od vypaleni toho septa (+ vybornej Qyburn). Na rozdil od hysterky z knizky je Cersei v serialu zajimava a komplexni postava, kterou musi bejt zazitek hrat - takova Daeneryss jen muze tise zavidet,

MANZONER
    MANZONER --- ---
    CYBERKOTLIK: Jinak, když jsme u toho jedu, tak Cersei byla vyborná v tom žaláři. :D
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    CYBERKOTLIK: No proběhla jen řeč o tom, že to nebude bolet a nedopadne jak Joffrey :)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    CYBERKOTLIK: To přece potěšilo úplně všechny kromě Cersei a Jamieho :))
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    MANZONER: no nejaka konverzace okolo povahy jedu tam probehla:)
    NIGHTFURY: karma is bitch, nemela vrazdit krale:))
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    CYBERKOTLIK: Trošku blbost, když neví co to bylo za jed ;)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    CYBERKOTLIK: Právě proto, že její rod vymřel, už nemá důvod se snažit přežít. Tu pevnost určitě nenechají vojáci prázdnou, takže šance, že by utekla a začala plánovat další pomstu, je naprosto mizivá. Už nemá ani rodinu, ani vojáky, ani zdroje, ani pevnost. Pro ni ten jed byl v podstatě vysvobození, Danaerys a všichni kolem ní jsou jí ukradení, chtěla se jen pomstít Cersei a teď už nemá jak.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    NIGHTFURY: no jen doufejme, ze neprijde zvrat typu Olenna vypije protijed a vesele prezije:))

Zalezi na tom kolik a jak moc odhodlanejch obrancu si tam nechali, kazda pevnost je tak silna, jako muzi ktery ji haji:)) A pote co vymrel prakticky celej house a zustala jen stara baba tam asi moc loajalnich ldi nezustalo
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    GANDHI: ! pravda :D
    Jinak se mi líbilo i to, jak si tu zlatou pracku sundal jako hodinky :D
    A Tyrion s Jonem byl super komplet :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    NIGHTFURY: ruku:p
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    STEVIE: Rozhodně na to myslel, bylo vidět, jak svírá ruce.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    STEVIE: ona ji vrazila do bricha jemu.
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    NIGHTFURY: po tom priznani jsem cekal ze ji vrazi kudlu do bricha a ono nic...
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Kdyz uz jsme u kanalu, taky vam ty zebriky na Casterly Rock hrozne pripomnely Pana prstenu? :)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Já jsem ráda, že se Jaime projevil jako slušňák a chtěl pro Olennu v rámci možností mírný konec. Sice toho po jejím přiznání pravděpodobně litoval, ale i tak.
    Tyrionovy kanály potěšily, škoda že to ve výsledku k ničemu moc nebylo. A zajímalo by mě, jak dlouho trvalo lannisterským vojákům, než dobyli Highgarden, vypadalo to na hodně slušnou pevnost.
    A Cersei po jejím proslovu o Oberynově smrti nesnáším ještě o trošku víc, což je v pořádku :D

Bran byl divný, asi to má být proto, že "ztrácí lidskost", ale Sansy mi v tu chvíli bylo líto (a všimli jste si, že se holka jedna asi dobře naučila, co všechno je potřeba? dost jí to velení sedělo)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    GEKONZPRAHY: Je fakt, že tá jej pomsta Dorne poosi bola férová. Krutá, ale férová.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---

ALDARION: No z techhle jedine Varys, ale prece jen byl dlouho pryc, a dost lidi mu prebral Qyburn
    Problem asi je, ze jsou na tom ostrove dost odrizly...tam asi nejak rychle zpravy - krom havranu - nedoputujou.

Ale zaklad je porad v tom, ze tam nemaj zadnyho zkusenyho vojevudce. Ony vymyslely nejakej plan a vubec se nezamyslej nad tim, co udela nepritel.)
    Pritom se vsude pise, ze jedinej zpusob jak to dobyt a nezasekat se ve vleklejch valkach sou ty draci, pred kterejma minule vsichni postupne kapitulovali.
    To, ze to chce vsechno vyhrat bez nich je od Daenerys obrovska naivita a tipnul bych, ze k tomu bude driv nebo pozdejc donucena. Pokud by se Lannisterum podarilo dosadit do cela Roviny nekoho loajalniho a prebrat jejich armadu pod sebe, tak zbyde na strane draci kralovny par lodi a dothraci

MAWERICK: hele pri tom oblehani otrokarema s pouzitim draku nemela problem, takze ted by to asi slo taky nejak udelat. spis by resily imho ak ty lode najit.

NJAL: ji by stacilo letet nekde mimo dostrel a nechat se vyradit zbyvajici dva

JOPS
    JOPS --- ---
    nejlepsi na tomhle serialu je, ze ja vlastne fandim vsem...

a je jedno zda to je Cersei, Jamie, Tyrion, Daenerys, John Snow, Sansa ci Arya. Tak nejak se dokazu vzit do pocitu jednotlivych postav a chapu proc to delaj.

A nevim, co proti Daenerys mate. Mne staci na ni jenom koukat :)
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    Hackeři prý hackli scénář... Ale jenom příštího dílu...

Hackeři napadli televizi HBO, ukradli i scénář Hry o trůny - iDNES.cz
    http://technet.idnes.cz/...l-scenar-hraci-pokoj-104-pv8-/software.aspx?c=A170801_062405_software_dtt
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam