• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      MALARKI
      MALARKI --- ---
      FRIZER: To je to na co narážím. Jak bude řešit Night Kinga? Tím že ho přejede vozejčkem nebo si vleze někam do poustevny a tam bude meditovat?
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      FRIZER: Pokud se Malicek nedokaze vyrovnat s Brienne, je jeho postava nesmirne a zbytecne prekombinovana.
      Vskutocnosti by spravnej masakrozni zaver mel bejt, ze je na trunu sam Malicek, vsichni ostatni velci akteri jsou mrtvi, a jeho zebe prdel. Zadny happyendy ala D&J.
      Pamatuj, kdyz hrajes hru o truny, muzes jen vyhrat nebo zemrit. A on ji zacal hrat driv, nez to zacalo byt cool.
      FRIZER
      FRIZER --- ---
      MALARKI: Nebude, momentalne mu je vše krome Night kinga poddružné, Malíčka vyřeší Brienne
      MALARKI
      MALARKI --- ---
      MADIETTA:
      CYBERKOTLIK:
      TRIPLT:
      A jak si představujete, že bude bojovat proti ww? Svoji vědomosti bude předávat lidem, co budou proti nim bojovat a aby lidi ww porazili, tak se budou muset zbavit šmejdů jako je Malíček. takže podle mě Bran bude řešit i takový podružnosti jako je Malíček.
      HYPERION
      HYPERION --- ---
      Nejde o GOT, ale mohlo by zdejší osazenstvo zajímat:

Temnými chodbami do Sídla červa... (ukázka)
      http://www.casopisxb1.cz/aktuality/sidlo-cerva-ukazka/
      NJAL
      NJAL --- ---
      I kdyz Bran by mohl byt docela dobry Warden of the North, kdyz skonci valka a Jon s Daenerys se daji dohromady. Je otazka ovsem, jestli bude po porazce white walkers nejaky realny Warden potreba, jestli to uz nebude jen takova honoris causa funkce.
      NJAL
      NJAL --- ---
      DOUPLE: Sorry :-)
      TRIPLT
      TRIPLT --- ---
      ANNNA: Pekny to mi vubec nedoslo, ze si ty roubiky muzou sundat a pokecat :D
      DERDEN
      DERDEN --- ---
      Bran je celkom uzitocny, ked bude zle mozu ho s D. vymenit za nieco uzitocnejsie. Chlapec co vidi vsteko a vsetkych by sa jej celkom hodil. To by jej aspon niekto mohol povedat jak dostane nakopane, ked si poide take takticke preslapy.
      ANNNA
      ANNNA --- ---
      GEKONZPRAHY: Má nejpropracovanější teorie - až se přestanou zoufale zmítat na konci řetěžu, stačí ustoupit ke zdi, vyndat roubíky, sundat botu, ošmrdlat jedovatou rtěnku (měla tu pusu moc pěkně červěňoučkou, jestli nebude blbnout, jedu tam bude dost) na botu, a hodit botu mamce. A je to.
      GEKONZPRAHY
      GEKONZPRAHY --- ---
      ANNNA: Taky jsem přemejšlel, holt to chce využít ten bezmocnej berserk až dcerka vydechne, a mlátit hlavou do zdi, dokud bude mít sílu...
      ANNNA
      ANNNA --- ---
      Včera jsem konečně dokoukala třetí díl, a teď tu sedím a místo práce vymýšlím možné způsoby sebevraždy pro Ellarii. Mám už alespoň dva docela proveditelné!
      DOUPLE
      DOUPLE --- ---
      MANZONER: to dela to breznevovsky oboci
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      MANZONER: Na Zmijozeli ho vycvičí Snape.
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      GIINGGER: me tam jeste pobavila Missandei, jak zahlasila neco jako "vitejte na dragon stone" uplne stejnym tonem jak letusky v letadle:)) sem cekal ze zacne rozdavat kavu:)
      ANNNA
      ANNNA --- ---
      GIINGGER: Hádám, že koukat Meeře na záda byla nuda, tak celou cestu někde lítal...
      GIINGGER
      GIINGGER --- ---
      MANZONER: Ja jsem si rikala neco podobnyho, v minuly rade s tou svoji jasnozrivosti sotva umel, a najednou je z nej takovej mistr zenu? Kdy se to jako naucil, kdyz ho starej Raven nestihl doucit vsechno a pak s Meerou akorat honem zdrhali pred zombikama na zed?
      MANZONER
      MANZONER --- ---
      MADIETTA: Jinak mi přišlo vtipný, jak na konci minulé série byl ještě vystrašenej, vyjukanej klouček a na Zimohradu, takovej sensei.
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      HNIZDO: imho bude resit hlavne valku s Nemrtvejma a nejakej boj o to, kdo bude kralem, mu je ukradenej (tim padem i Malicek:) Ale stejne sem zvedavej, kdo shodi tu Zed, zda Cersei nebo Baelish:):)
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      MANZONER: to je pravda, ale je otazka miry jeho vlivu, notabene ve stavu v jakem je ted
      MANZONER
      MANZONER --- ---
      MADIETTA: Tak jeho poslední slova předtím, než řekl, že tam teda bude pod stromem mrznout, byla. "Musím mluvit s Jonem".. a vůbec by se nevracel.. zamotal by se do stromu :D
      MADIETTA
      MADIETTA --- ---
      MANZONER: myslím, že v tomhle bodě je mu vlastní rodina už úplně ukradená, že už myslí tak maximálně na nějaký iluzorní greater good.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam