• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRIPLT: V leaknutom scenári bolo napísané, že Bronn.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    POZITRON: Nebo dat Brana zabit. Ale na to je dost casu az bude vyresenej problem s jinejma mrtvolama.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MADIETTA: mel by se dat pomalu na utek :)
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    JANDOS: Prostredni buchta z ty trojicky tam ma regulerni infarkt)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    JANDOS: Jo, ten je dobrej :) Jinak přesně ten typ baru, kam bych chtěl vlízt s kšiltovkou Make America Great Again :D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    POZITRON: bude z něj taková informační teleport...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    A pobavil mě Littlefinger, celou dobu měl takový krásně kyselo-ztuhlý výraz, jakože mu ti Starkovic spratci nějak přerůstají přes hlavu a on neví, co honem s tím. :D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Jinak zabery z tohohle americkyho baru jsou fakt golden. Libi se me typek na baru v tricku guiness kterej jedinej fandi Bronnovi jinak tam vsichni chcijou z Dany :)

GAME OF THRONES Reactions at Burlington Bar /// S7 Episode 4 FINAL SCENE \\\
    https://www.youtube.com/watch?v=yRYOkYquttQ
    JCD
    JCD --- ---
    undead Viserion se brzo stane ořem pro NightKinga dle všeho...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    GIINGGER: Podle me Viserion je pro Tyriona (je trochu zlatej) a Rhaegal je pro Jona.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    MADIETTA: Jj, Drogon je cernej, ale kterej je kterej z tech dalsich dvou uz nevim. Tusim ze zelenej je Viserion a bilej Rhaegal? Nebo naopak)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Tak já jsem nadšená, už bůhvíjak dlouho se těším na nějakou pořádnou dračí akci a nebyla jsem zklamána. :) Mimochodem, poznáte ty draky od sebe? Kterýho si to Dany vzala? Zase Drogona, chudáka malýho?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    BLEVAJZZ: hlavne at uz rekne jonovi, ze je daenerys jeho teta, jestli teda fakt je, kdyz vi vsechno :)
    ARAON
    ARAON --- ---
    Vzpomněl že zapomněl domněnku o pomněnce. Zapomnělo. Fuj.
    ARAON
    ARAON --- ---
    GIINGGER: Ono těch postav a věcí, na které "se" zapomělo, je povícero. Ale holt už není dost materiálu. Tak uděláme sezónu jen o sedmi dílech. :-P

Alespoň že po stránce první signální mají pokryto kvalitně. Ten sestupný tón těsně před prvním Dracarys mi postavil všechny chlupy na těle.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Souhlas, Malickuv vyraz je k nezaplaceni.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    Game of Thrones - Littlefinger's Monologue "Chaos is a ladder"
    http://www.youtube.com/watch?v=MpybogxYGsI
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    BLEVAJZZ: Co se tam stalo?
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    mě bavil rozhovor Brana s Malíčkem.... jak mu řekl chaos je žebřík.... náhodou koukám na staré díly a odkazuje to na s03e06 cca 44. minuta. ...prostě Bran ví všechno o Malíčkových podvodech :-)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ARAON: Tuhle kapitolu uz bych nerozebiral
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam