• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jezis ja jsem tak rad, ze jsem odolal tem leaknutejm hruzam :))) vcerejsi zazitek byl top! tesim se na zbytek sezony, i kdyz me docela irituje, ze skonci driv nez aktualni mesic...
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Tohle je bomba
    GoT || Battle of the Bastards ("Dunkirk" Trailer style)
    https://www.youtube.com/watch?v=3Jhxa1Eyaco

GoT || Hardhome ("Dunkirk" Trailer #2 / Main Trailer style) [#MYO Round 1]
    https://www.youtube.com/watch?v=DASOhyN64pw
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    GAME OF THRONES Season 7 Episode 5 TRAILER Eastwatch & INSIDE THE EPISODE (2017) HBO Series
    https://www.youtube.com/watch?v=HOMGBFcsKNI
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Kdyby zil Tywin, nestane se spousta veci)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    ANNNA:
    CYBERKOTLIK: Hlavně kdyby Tywin žil, tak se Cersei v životě neodváží vyhodit septum do povětří i s členy vlastní rodiny a větší částí jiného důležitého rodu.
    I když je fakt, že v době, kdy tam byl Tywin, by se asi Vrabčáci nikdy tak nevzmohli.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ANNNA: a otevrel ji tim cestu k vlade (nehlede na to, ze byla Tywinem nucena k vdavkam). Myslim ze hlavni problem mezi nima je, ze se od mala nesnasej - ne ze zabil Tywina.)) Cersei je zenska, i kdyz logicky nebude mit proc Tyiona nenavidet, kdyz se ukaze ze to nebyl on, stejne ho bude nenenavidet:))
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ANNNA: a nepřímo zabil Myrcellu
    HARALD
    HARALD --- ---
    ANNNA: To nikdo nevi (jistě). :-)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    CYBERKOTLIK: Tyrion picnul taťku. Ten se k Cersei vrátit nemůže, i kdyby chtěl.
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    TOOMIX: v hobbitovi byl hezčí teda:-D
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    NIGHTFURY: Me by dost zajimal rozhovor vsechn Lannisteru zavrenejch do jedny mistnosti - C by musela uznat, ze ho obvinovala nespravedlive a ze duvody pro ejho vyhnanstvi pominuly, na druhou stranu by mel Tyrion dost co vysvetlovat jaktoze se sprahnul s kocovnikama a silenejma targaryenama, ktery uz minule vypalili pulku zeme.

TRIPLT: tj, ale znamenalo by to kocovnickou army prikovat k pomalymu lifrovani vozu pres pevninu uzemim pod kontrolou nepritele. Asi si Daneryss rekla, ze kdyz to jidlo spali, tak rychlejc vyhladovi Kings Landing, ale nedoslo ji, ze to jsou zasoby v pdostate pro celejch 7 kingdoms:))
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Jen takova poznamka... nestezoval si Tyryon (nebo nekdo kolem), ze nemaji co jist? Spalit co Lanisteri prevazeli mi teda neprislo jako idealni napad... spis to meli ukrast :)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    CYBERKOTLIK: Tak on teď Tyrion zjevně upadl v nemilost slečny s obočím :D
    Varys je možná sám překvapený, co se mu to děje před rukama, přišel o svoje "ptáčky" a najednou to není on, kdo v zakulisí kuje pikle, ale jen přihlíží. Třeba nás ještě překvapí.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    NIGHTFURY: me prijde, ze prave Tyrion (s Varysem) dost ustoupil do pozadi, v podstate nemaj zadnou svoji linku. A rek bych, ze je porad rozdil, kdyz proti sobe bojujou smrtelnici (byt divokym ohnem) a kdyz najednou zira na obludu, ktera pali lidi a ktery se nemuze nikdo postavit. Nutne si musi rikat, co se stane kdyz Daeneryss zemre. Nebo zesili. Nebo se vykasle na moralni autority a zacne to tam masakrovat ve velkym.

jinak scenaristicky jsou ted Lannisteri a jejich spojenci nejzajimavejsi postavy - z oponentu uz ma nejakou poradnejsi zapletku akorat Arya.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    JOPS: Tak já jí taky věřím, že je to šílená, pomstou posedlá kráva, která už nemá co ztratit :))
    Rozhodně je fajn mít v seriálu i pořádné záporáky.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NIGHTFURY: ja Cersei proste zeru, ja ji to vsechno verim a plus to je celkem kost :)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Mně se v podstatě dost líbilo, že jsem konečně mohla tak trochu fandit oběma stranám :)
    Jamie a Bronn jsou neskutečně zábavní a už jsme je viděli v mnoha cool situacích, kde se projevily jejich charaktery (i když v případě Bronna to možná není to správné slovo :D). Samozřejmě mají smůlu v tom, že jsou na straně Cersei, kterou teď už nenávidí snad všichni kromě Qyburna.
    Na druhé straně je Tyrion (pro mě od začátku jedna z nejlepších postav), Dany (která je už dávno víc než lehce otravná) a hlavně DRAK.

No a Tyrion je možná trochu v šoku, cože to přitáhl do Westerosu, na druhou stranu to byl právě on, kdo už kdysi dávno rozprášil Stannisovo vojsko divokým ohněm..
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    TAPINA: a nemuzes ho ani ozrat, hrozi nebezpeci vybuchu
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HNIZDO: Taková anestezie na draka, hm.... jako asi by se dalo, ale byl by s tím stejnej problém jako s tím jedem na draka - bude to látka o tak silné koncentraci, že sejme každého, kdo přijde nedopatřením do styku s jejím mikroskopickým množstvím. Své vědí veterináři ze ZOO, kde se uspávají sloni :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam