• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    WITTGENSTEIN:
    CLAVEN:
    souhlasim.
    sam jsem si navykl forum neotevirat dokud nevidim aktualni dil.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WITTGENSTEIN: S tým síce súhlasím, ale vyžadovať spoiler tag na veci z traileru mi pripadá veľmi padnuté na hlavu.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    VON_GILOTINE: To se týkalo situace před lety, kdy události v knize byly daleko napřed událostem z filmu. Tudíž se nedalo bez spoilerů mluvit o ničem. Je myslím slušné nerozebírat prosáklé scénáře i díly seriálu před jejich ofiko uvedením. V pondělí po uvedení se to už pochopitelně rozebírat může.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LELI: v zahlavi je jasne napsano "spoilery povoleny". tak majitel diskuze zjevne rozhodl, ze jsou povoleny.
    LELI
    LELI --- ---
    FRIZER:

1) je to slusnost

2) ja treba "hlavni veci" neznam a nepredpokladam, ze je vsichni ostatni znaji...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LELI: na co, když v podstatě hlavni události jsou leaknute už před rokem, v podstatě vše sedi
    LELI
    LELI --- ---
    Hele davejte i veci z traileru do spoiler tagu, dekuju.
    JCD
    JCD --- ---
    Vykucháš ovci a důkladně ji naláduješ kýchavicí, rulíkem, kozím pyskem, sírou a ševcovskou smůlou. A pak doufáš, že je drak idiot ;)

(c) švec Kozojed z Holopole
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    hele jenom poznamka... v knizkach byl ten arcimistr a ten se vyjadril ve smyslu "no dragans niggas" ... urcite bude existovat nejakej elegantni jednoduchej zpusob jak takovyho draka sejmout...
    JCD
    JCD --- ---
    Byly ony piktogramy v jeskyni skutecne puvodni, nebo to byla Jonova prace? ;)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    SPLIFFBOY: jasne, kazdej dle vseho, ale psat sem: "sem tak rad, ze sem to videl az ted v lepsi kvalite" je trochu legracni:))
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    FRIZER: tak pro me je dost zasadni rozdil, jestli se na epickou epizodu podivam v rozliseni 360 nebo 1080. rozhodne u me prevazuje preference kvalitniho zazitku pri prvnim shlednuti pred potrebou videt to o dva dny driv. ale 100 lidi, 100 chuti...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    SPLIFFBOY: A jakej je v tom rozdíl? Viděli to něktěří dřív, a pak všichni ve stejné kvalitě později....

Dvě věže před 15 lety jsem taky viděl asi měsíc před premierou, v nějakym playeru, na 20 procentní plose monitoru a rozhodně jsem neměl dojem že bych o něco přišel,kvůli horší kvalitě, když jsem to pak viděl xkrát na velkym plátně
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    CLAVEN: spatne jsem koukal. dekuji!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VON_GILOTINE: Grey Worm stojí v preview ďalšej epizódy vedľa Daenerys, takže nope
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SPLIFFBOY: neni ale rozhodne tam nevyhral. vsude kolem nej sou euronovy lode..nebo jak to rict..neco se s nim jeste musi stat nedobryho aby mohly bejt emoce v tomhle milostnym vztahu. cert vi co to bude.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    VON_GILOTINE: grey worm neni zajatec snad, ne?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jak moc je pravdepodobne ze jamie padne do zajeti daenerys a ta tak bude mit protipaku na zajatce cersei a nasledne se z toho da jeste nejak varit relace tyrion-cersei-jamie. teoreticky by jej pak ještě mojli vyměnit za toho unsullied milence te tlumocnice. hh nesmyslne kombinace at zijou. hlavne ze se v kazdem dile neco stane nemusime tolik trpet tuny kecu a prazdne slamy
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jezis ja jsem tak rad, ze jsem odolal tem leaknutejm hruzam :))) vcerejsi zazitek byl top! tesim se na zbytek sezony, i kdyz me docela irituje, ze skonci driv nez aktualni mesic...
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Tohle je bomba
    GoT || Battle of the Bastards ("Dunkirk" Trailer style)
    https://www.youtube.com/watch?v=3Jhxa1Eyaco

GoT || Hardhome ("Dunkirk" Trailer #2 / Main Trailer style) [#MYO Round 1]
    https://www.youtube.com/watch?v=DASOhyN64pw
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam