• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      DOUPLE
      DOUPLE --- ---
      POZITRON:
      HARALD: necetl, a primlouval bych se aby se tu kusy scenaru prosim prosim neobjevovaly ;)
      POZITRON
      POZITRON --- ---
      DOUPLE: zombie drak ma prece zborit zed, ne?
      PHUSHI
      PHUSHI --- ---
      Jasne ze ne, ale aspon se u toho netvarej jako vrchni dobroser :)
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      To sú tu krvácajúce srdiečka zase... Lannisterovským vojakom robilo problémy vyvraždiť obrancov Highgardenu do nohy? Alebo tam niekto videl nejakých preživších alebo zajatcov?

Lebo normálny hrad mal vojakov k civilnému obyvateľstvu a služobníctvu minimálne v pomere 1:10.
      PHUSHI
      PHUSHI --- ---
      Taky jsem celou dobu fandila Bronnovi... danny je hrozne mirumilovna a spravedliva breaker of chains, ale kremace obyc pesaku ji evidentne zadnej problem nedela.
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      no ja doufam ze ty draky povrazdej vsechny, to musi postupne vsem dojit, ze to je steny nebezpeci pro lidi jako white walkers:)
      ANNNA
      ANNNA --- ---
      HNIZDO: Já jsem si taky říkala, že kdyby na balistu drak nenalítával pěkně dlouho a přímo, tak si Bron spíš ani neškrtne..
      GANDHI
      GANDHI --- ---
      JCD: E...co?
      JCD
      JCD --- ---
      DOUPLE: a finalni bitva ctrl+C ctrl+V z Eragona!
      dil byl super, ale chybi mi linka s houndem. Moje oblibena poarava, jedna z mala nepatetickych :)
      DOUPLE
      DOUPLE --- ---
      JCD: whitewalkerdragon je podle me scenaristickej veletoc (takze to tak nejspis nakonec i bude :)
      JCD
      JCD --- ---
      MADIETTA: mozna zabije, mozna reanimuje, tak uz to v tom kralovstvi chodi...valar morghulis
      TAPINA
      TAPINA --- ---
      MADIETTA: Obávám se, že proto jsou tři, aby se nějaká ta ztráta snesla :o)
      MADIETTA
      MADIETTA --- ---
      NEVILL: jestli někdo zabije draka, tak s tím seriálem končím! Sedum sezón čekám, až ty zatracený potvory konečně vyrostou a budou badass. Jestli je teď někdo pozabíjí, ať si mě nepřeje. :D
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      NEVILL: strilet z povrchu ktery se neustale pohybuje ve vsech trech osach na rychly pohyblivy vzdusny cil je sice mozne, ale i pres automaticke zamerovani a korekce soucasnych bitevnich lodi se za nejefektivnejsi povazuje rotacni kanon s nekolika tisici rpm, nikoliv single shot balista.
      RUDIE
      RUDIE --- ---
      Já teda tipuju, že se Euron konce série nedožije)
      NEVILL
      NEVILL --- ---
      Začínám se docela klonit tomu že by Euron mohl Cersei přinést jako důkaz věrnosti dračí hlavu...teoreticky mohli mít dost času na to aby na jeho lodi přidělali balisty... :-)
      BOBBYLON
      BOBBYLON --- ---
      GANDHI: jak jako nevidel, a proc jenom hlinu a ne rovnou cihly? :)

The Hobbit- AUJ Extended (The Destruction of Dale)
      https://www.youtube.com/watch?v=JSs9eawh3Ak
      VON_GILOTINE
      VON_GILOTINE --- ---
      GANDHI: dračí napalm. standard
      GANDHI
      GANDHI --- ---
      tak jsem to konecne skoukl:) a zjistil, ze fdraci dech je mocnejsi, nez bych si myslel - protože jsem ještě nevidel plamen kterej při doteku se zemi vybuchuje a odhazuje hlinu:)
      WITTGENSTEIN
      WITTGENSTEIN --- ---
      ALCATOR: Ne, už dvě sezóny žádný scénář nesepsal.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam