• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      JCD
      JCD --- ---
      MADIETTA: mozna zabije, mozna reanimuje, tak uz to v tom kralovstvi chodi...valar morghulis
      TAPINA
      TAPINA --- ---
      MADIETTA: Obávám se, že proto jsou tři, aby se nějaká ta ztráta snesla :o)
      MADIETTA
      MADIETTA --- ---
      NEVILL: jestli někdo zabije draka, tak s tím seriálem končím! Sedum sezón čekám, až ty zatracený potvory konečně vyrostou a budou badass. Jestli je teď někdo pozabíjí, ať si mě nepřeje. :D
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      NEVILL: strilet z povrchu ktery se neustale pohybuje ve vsech trech osach na rychly pohyblivy vzdusny cil je sice mozne, ale i pres automaticke zamerovani a korekce soucasnych bitevnich lodi se za nejefektivnejsi povazuje rotacni kanon s nekolika tisici rpm, nikoliv single shot balista.
      RUDIE
      RUDIE --- ---
      Já teda tipuju, že se Euron konce série nedožije)
      NEVILL
      NEVILL --- ---
      Začínám se docela klonit tomu že by Euron mohl Cersei přinést jako důkaz věrnosti dračí hlavu...teoreticky mohli mít dost času na to aby na jeho lodi přidělali balisty... :-)
      BOBBYLON
      BOBBYLON --- ---
      GANDHI: jak jako nevidel, a proc jenom hlinu a ne rovnou cihly? :)

The Hobbit- AUJ Extended (The Destruction of Dale)
      https://www.youtube.com/watch?v=JSs9eawh3Ak
      VON_GILOTINE
      VON_GILOTINE --- ---
      GANDHI: dračí napalm. standard
      GANDHI
      GANDHI --- ---
      tak jsem to konecne skoukl:) a zjistil, ze fdraci dech je mocnejsi, nez bych si myslel - protože jsem ještě nevidel plamen kterej při doteku se zemi vybuchuje a odhazuje hlinu:)
      WITTGENSTEIN
      WITTGENSTEIN --- ---
      ALCATOR: Ne, už dvě sezóny žádný scénář nesepsal.
      ALCATOR
      ALCATOR --- ---
      MAWERICK: Ne, to, co se stalo bylo, že si GRRM sedl a spolu se scénáristy sepsal traktát, který popisoval hlavní dějové linky zbytku příběhu, včetně toho, jak to má skončit.

Martin je pořád jedním ze scénáristů (píše jednu epizodu za sezónu), takže vliv stále má, a kdyby náhodou natáhl bačkory, tak scénáristé vědí, kam chtěl dojít on a kam chtějí dojít oni.
      ALCATOR
      ALCATOR --- ---
      NJAL: Přečetl si to v zakázané knize. Tu sepsal jiný maester, který experimenty dělal.
      ARAON
      ARAON --- ---
      A já jsem si říkal, že je mi ta konverzace mezi Jonem A Danny nějaká povědomá...
      Game of Thrones: Jon Snow and Mance Rayder
      http://www.youtube.com/watch?v=X7cpKWr6GlI
      TOREIP
      TOREIP --- ---
      Jaime Lannister Goes Leeroy Jenkins at Daenerys Targaryen
      https://www.youtube.com/watch?v=EK44R_Owsoc
      JCD
      JCD --- ---
      CHRMLE: u own Euron on ur own :)

Serial bohuzel udelal ze dvou postav jednu...knizniho Eurona vicemene vyskrtli a knizniho Victariona prejmenovali na serialoveho Eurona....voila ...stejny trik jako s Lady Stoneheart....bylo to az prilis mysteriozni a neuchopitelne, cut ...
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      ARAON: ja myslel fyzicky:) rek bych ze to je ted jen na nem esli se vrati

MAWERICK
      MAWERICK --- ---
      NORDSSON: ja jsem nekde cetl/zaslechl ze GRRM s HBO nejak domluvil jak bude serial probihat a jak ma dopadnout ne?
      NORDSSON
      NORDSSON --- ---
      RUDIE: nemyslím si. Když se seriál začal odchylovat od knížek a předbíhat je, tak se GRRM vyjádřil, že W&B jsou mnohem krvelačnější a drastičtější než on. Takže bych čekal, že své pověsti a hlavně pověsti GoT jakožto příběhu, kde hlavní postavy umírají naprosto nečekaně, budou chtít dostát až do samotného závěru.
      CHRMLE
      CHRMLE --- ---
      JCD: a co "Euron ur own!" :D
      RUDIE
      RUDIE --- ---
      ARAON: já si myslim, ze v kniznim svete by to bylo silne nepravdepodobny, ze by se to stalo, ale lenošivý scénaristi s potřebou WOW scén jsou na zaver serialu klidne schopny prijit s happy endem, kdy se Sam stane najednou hlavou rodu, pojme Fialku za zenu a slzicky stesti potecou proudem. Dizgrejz)
      JCD
      JCD --- ---
      Euron ex machina, dobra hlaska, to pouziju ;)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam