• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    NJAL
    NJAL --- ---
    ALCATOR: Ano, tim jsem chtel rici, ze by nejaka znalost, jak na draka, mohla byt nekde v knihach za stovky let. Nemusel to byt preci meister, ktery na to prisel.

DOUPLE: wwdrak by mohl flusat tekuty dusik ;-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    DOUPLE: Ehm, ehm. Četl jsi leaknutý scénáře, nebo jsi tak dobrý v tipování?
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    CYBERKOTLIK: Ty vole jakých zas 7K!! Já teď čerstvě upgradeoval na 4K a ty už přicházíš s novým rozlišením! :-)

MUZA
    MUZA --- ---
    GIINGGER: jo a chudaci kaskaderi nebudou mit co zrat!
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    RUDIE: tak polovicni....oni se nekrizili jenom mezi sebou, to by bylo polovicnich targaryanu hromada
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    GIINGGER: je, o dost. naopak kdyz produkcnimu reknes, ze pokud ti na tu akcni scenu neda prachy, tak se to bude muset udelat cgi, tak se to hned nejak da udelat:))

RUDIE: teoreticky. prakticky muzou oba chcipnout a pak zacne alien 5:))
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    CYBERKOTLIK: tak počítám, ze se brzo ukáže, ze je Jon poloviční Targaryen a hned to bude s kontrolou lepší)
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Jsem se dneska koukala na to video o nataceni toho draciho grilovani a je to slusny maso. Vubec jsem necekala, ze to budou vsechno tak svedomite fakt natacet, hlavne ty horici maniky. Je takovahle kaskaderina a vubec to vsechno jednodussi/levnejsi nez CGI?
    JCD
    JCD --- ---
    CYBERKOTLIK: wow, pravdu dis. A ta balisto brokovnice se jmenovala hwacha a byl to korejsky vynalez. Clovek se dozvi neco noveho kazdy den :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    jinak co se tyce Jaimeho schopnosti sundat plechy jednou rukou:

Jaime Lannister Removed From The Kings Guard - Game Of Thrones 6x06
    https://www.youtube.com/watch?v=Oa0kvF-C0l0

FRIZER: to ne, plan te pak nebude sam od sebe nahanet a plait vsechno co se pohne. Jeslti to chces s necim srovnat tak s Vetrelcem:))

JCD: nn, f skjutecnosti je balista (rimska) oboje, jedna metala kameny druha sipy (meli okopirovany od reku dve ruzny zbrane ale obema rikali balista)
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    JCD: ouuu dayum... that burns like... lannister soldiers :D ... ajo vlastne, samozrejme... hodne skorpionu...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Prostě drak je něco jako plyn za 1. světový....kdokoli to vytáhne na ostatní tak je prostě svině
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    GANDHI: Regulerni armada...většina těch maníků budou normální pesanti, který by byly mnohem radši někde jinde než válčit a nechat se upalovat psychopatkou s drakem.

Jak já doufal že Bronn tu kravku sejme a bude klid...

Je to i pěkne posaný v nějákym dílu, kde se popisuje to že většina lidí je vláčená tíhou toho co si jednotlivý rody zamanou a normální člověk nemá moc šanci na poklidnej život
    JCD
    JCD --- ---
    balista = obri prak
    skorpion = obri kuse

jen pro info ;)
    CHRMLE
    CHRMLE --- ---
    Vite to uz jsem premyslel driv... dyk uz za renezance byly systemy balist - nevystrelilo to jednu, ale dokonce az... hodne... takova balisto brokovnice chcete-li... tim by se ty lode vybavit daly...
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    GANDHI: no jasne, to je to samy - akorat ze walkers pritali sami, kdezto draky (a dothraky, coz je taky velkej problem pro celejch 7k) pritahla Daeneryss, - a Tyrion s Varysem maj na tom svuj podil.

Studena asi moc nebude, kdyz uz jim litaj atomovky na nebi:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    CYBERKOTLIK: to sice jo, ale na jedny strane draci na druhy nekromanceri, zima se blizi - ja to vidim na studenou valku:)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    GANDHI: Tak to jo :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    GANDHI: o ty upaleny nejde (asi je fuk, esli te nekdo upali nebo podreze), spis jde o to, ze drak je zkratka vec, tkera bude likvidovat vsechny bez rozdilu a neni proti tomu zadna poradna obrana - zkratka je to posun pro komplet vsechny lidi na potravnim zebricku o stupen niz:)) Bych cekal, ze survival instinkt bude vsem velet jit proti drakum:)
    Ted je sice kontroluje Daneryss, ale to asi neni navzdy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam