• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    GANDHI: Tak to jo :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    GANDHI: o ty upaleny nejde (asi je fuk, esli te nekdo upali nebo podreze), spis jde o to, ze drak je zkratka vec, tkera bude likvidovat vsechny bez rozdilu a neni proti tomu zadna poradna obrana - zkratka je to posun pro komplet vsechny lidi na potravnim zebricku o stupen niz:)) Bych cekal, ze survival instinkt bude vsem velet jit proti drakum:)
    Ted je sice kontroluje Daneryss, ale to asi neni navzdy
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JANDOS: myslel jsem v tyhle sarvatce:)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    GANDHI: Prvni vystrelil Littlefinger a na Lannistery to hodil
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    pokud mne pamet neklame, Lannisteri vystrelili první:)

krom toho tu neslo o zadny peasanty s vidlema nebo domobranu branici svy usedlosti, ale o regulerni armadu - ja s tim etickej problém nemam
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    DOUPLE: zombie drak ma prece zborit zed, ne?
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    Jasne ze ne, ale aspon se u toho netvarej jako vrchni dobroser :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    To sú tu krvácajúce srdiečka zase... Lannisterovským vojakom robilo problémy vyvraždiť obrancov Highgardenu do nohy? Alebo tam niekto videl nejakých preživších alebo zajatcov?

Lebo normálny hrad mal vojakov k civilnému obyvateľstvu a služobníctvu minimálne v pomere 1:10.
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    Taky jsem celou dobu fandila Bronnovi... danny je hrozne mirumilovna a spravedliva breaker of chains, ale kremace obyc pesaku ji evidentne zadnej problem nedela.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    no ja doufam ze ty draky povrazdej vsechny, to musi postupne vsem dojit, ze to je steny nebezpeci pro lidi jako white walkers:)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    HNIZDO: Já jsem si taky říkala, že kdyby na balistu drak nenalítával pěkně dlouho a přímo, tak si Bron spíš ani neškrtne..
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JCD: E...co?
    JCD
    JCD --- ---
    DOUPLE: a finalni bitva ctrl+C ctrl+V z Eragona!
    dil byl super, ale chybi mi linka s houndem. Moje oblibena poarava, jedna z mala nepatetickych :)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    JCD: whitewalkerdragon je podle me scenaristickej veletoc (takze to tak nejspis nakonec i bude :)
    JCD
    JCD --- ---
    MADIETTA: mozna zabije, mozna reanimuje, tak uz to v tom kralovstvi chodi...valar morghulis
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MADIETTA: Obávám se, že proto jsou tři, aby se nějaká ta ztráta snesla :o)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NEVILL: jestli někdo zabije draka, tak s tím seriálem končím! Sedum sezón čekám, až ty zatracený potvory konečně vyrostou a budou badass. Jestli je teď někdo pozabíjí, ať si mě nepřeje. :D
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    NEVILL: strilet z povrchu ktery se neustale pohybuje ve vsech trech osach na rychly pohyblivy vzdusny cil je sice mozne, ale i pres automaticke zamerovani a korekce soucasnych bitevnich lodi se za nejefektivnejsi povazuje rotacni kanon s nekolika tisici rpm, nikoliv single shot balista.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Já teda tipuju, že se Euron konce série nedožije)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam