• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    TOREIP: Jen Viserys se nedočkal... R.I.P.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NORDSSON: tipuju, že to bude poslední scéna a zachraňující drak bude až v 7. díle
    NJORL
    NJORL --- ---
    NORDSSON: Ja se vsadim ze pro nej prileti Dragon a uz nebude jeji ale jeho
    MUZA
    MUZA --- ---
    TRIPLT: tak u toho jsem vyprskla smichy! Plavali v brneni i s tou zlatou pazourou, aby se vykuckali o kilometr dal... Vlastne neplavali, sli po dne :))))
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Ten Bron a Jaimi jako co? Plavali pul hodiny pod vodou aby utekli? :D
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    TOREIP: tipoval bych to na draka bez Dany - v tomhle díle nám bylo ukázáno, že draci mají Jona rádi, takže vycítí, že je v nebezpečí, a bez jejího rozhodnutí je z toho jeden z nich přiletí vysekat. Od té doby bude Jonův tak, jako je Drogon Danyin. Jen mi je líto Ghosta - toho asi zamkli někde v psinci na Winterfellu. :/
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    TOREIP: Nijak. Zjistilo se, že chlapi v díle "Zápas dam sedmikrálovských" maj v podstatě jen rušivou roli.....
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Takovej hate :D ja se jenom zeptal)
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    TOREIP: na tuty drak
    HARALD
    HARALD --- ---
    TOREIP: Půjdou se mazlit s Aegonem Targaryenem. Chci říct Jonem Sněhem.
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    TOREIP: mno jeste by ste tam mohl objevit Benjen Stark popripade deti lesa :)

Ja bych jen rad videl to, jak Dothraki dostanou naprdel. Dothraki vs. regular Army.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    SHARKSYK
    SHARKSYK --- ---
    TOREIP: Spíše práve naopak nie? Väčšina drakov prežila hneď niekoľko Targaryenov, pak ich vždy skrotil nejaký ďalší Targ alebo žili na Dragonstone.
    JCD
    JCD --- ---
    FLOE: posli mi pls take ty summary, potrebuju si nejak ukratit ten tyden cekani ;)
    JADE
    JADE --- ---
    NORDSSON: ja myslim ze Gendryho zasadni role bude, takovej bestie Jona + ukova nejake ultimatni zbrane z dragonglassu pro tu homo particku co sla za zed a mozna ve finale za Jona polozi zivot...
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    CYBERKOTLIK: Mel jsem na mysli spis to, kdyby umrela nekde v ustrani - draci by to pocitili a ne, ze by jim chcipla pred ocima.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    CYBERKOTLIK: Tak o tom nepochybuju, to by byl konec serialu)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    TOREIP: si predstav, ze ji nekdo pred tim drakem napichne na kopi - myslim ze by nastal draci berserk:))
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    ALDARION: Mozna proto, ze nemeli co ztratit a byli sobestacny. Takhle by prisli o matku a to uz je muze rozhodit.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Je pravda, že etologie divokého draka bude asi odlišná, než od etologie traumatizovaného domestikovaného draka bez pána - ale mám pocit, že než si draky ochočili Valyrijci, tak nedělali žádné obzvláštní problémy existenci lidstva jako celku. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam