• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    ARAON
    ARAON --- ---
    AMANT: GRRM říkal na nějakém conu, že ta nehořlavost při vylíhnutí draků, byla jednorázová vyjímka, za kterou mohla hlavně blood magic (obětování Droga).
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    AMANT: Ok diky :)
    AMANT
    AMANT --- ---
    TRIPLT: stejne. ale nevylezla z popela jako arijska princezna, nybrz bez veskereho telesneho ochlupeni:)
    AMANT
    AMANT --- ---
    ARAON: vim ze v knize ji shorely i vlasy atd., ale popaleni o kopi si nepamatuju teda..to by mohlo znamenat, ze pokud se to kopi rozzhavilo o toho draka, tak neni imunni vuci dracimu ohni, kterej je "kouzelnej", glogloglopfffffffff:))
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ARAON: Uff fakt? Tak to si vubec nepamatuju jak se v knize ti draci vylihnuli...?
    ARAON
    ARAON --- ---
    AMANT: No v knize se popálila i Daenerys, když v aréně tahala Drogonovi rozžhavené kopí z krku. Ta její nehořlavost je záležitost pouze seriálová.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Spis jako jak se Daenerys postavi k tomu, ze Kingem by mel bejt fakt Jon :D
    ARAON
    ARAON --- ---
    MANZONER: Mě to tam prostě irituje, jako člověka co se občas motá kolem filmu. Zkrátka by mě zajímalo, jak měla scéna původně vypadat (takhle IMO ne), proč jí přestříhali a jestli se nakonec rozhodli jim dát sebou pár Varlů, nebo je zrušili úplně, aby to bylo víc dramatické.
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    NIGHTFURY: Daenerys tedy po smrti je hořlavá :)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MANZONER: Toho ale přece nepálili zaživa :)
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    AMANT: Pravda, to jsem zapomněl :) Já už se divil, jak pálili toho Aemona :)
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    AMANT: fukken Sean Bean genes
    AMANT
    AMANT --- ---
    MANZONER: john imunitou vuci ohni imho vubec netrpi, dyk si popalil celkem fest tu ruku, kdyz pomahal starymu medvedovi proti tomu nemrtvymu.
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    TAPINA: Já se pozastavil nad myšlenkou, jak by hořel Honzík.. 2face?:D
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    ARAON: Třeba ten náklad byl fakt těžkej, tak se loudali. ;) Já teď fakt nevím, jak dalece v záběru vylezli od brány, ale dá se to nějak okecat. Taky se pozastavuji nad nelogickými věcmi, ale tohle.. Připadá mi zbytečný koukat na film jak na Schindlerův seznam..
    JCD
    JCD --- ---
    Hmm ... Arya si krome levelu assassina vzala i par levelu zlodeje...to bylo dobry....
    Akorat si mohla dat vic bodu do Wisdom, boost do Perception by se ji hodil ;)
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    CYBERKOTLIK: a jamie by podobne mohl pojmout za chot daenerys

sachmat
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    TAPINA: takze nejlepi antitargaryeni strategie by byla, kdyby se Cersei provdala za Jona:)) Pripojila by sever a ukradla by Daenerys Targaryenich dedice jednim "vrzem!:))
    ARAON
    ARAON --- ---
    MANZONER: Ale prd teorie. Spíš je to divné po střihové stránce. Protože pokud tam ti nosiči s nimi jdou, bylo by logičtější je aspoň drobet zvýraznit. Pokud nejsou důležití, bylo by lepší je komplet ze záběru vynechat. Tohle spíš vypadá, že původně byla svéna natočená jinak, ale brutálně se přestíhala.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TOOMIX: Targaryeni museli šukat mezi sebou, jinak by přišli o ty svoje specifické rodové vlastnosti, které jsou evidentně uloženy na recesivním genu :o) Jon se dá v podstatě brát jako takové přilití čerstvé krve pro oživení rodu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam