• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CLAVEN: to jsem taky nejak nepochopil, notabene bez priciny
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    JADE: já se uklidňuju tím, že poslední díl snad bude režírovat ten, co režíroval e04 a 405
    BEOWULF_CZ: ty upadly od tý doby, co není knižní předloha, ne? moc už není kam dál padat, a my tu vejskáme jak malí, když to aspoň chvíli není příšerný.
    JCD
    JCD --- ---
    CLAVEN: nebo Tyriona neustale presvedcuje jak ho potrebuje a pak totalne sere na cokoli rekne
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CROSS: Tam je viac takých wtf momentov, ako keď Daenerys začne riešiť Varysove loyalties na Dragonstone rok po tom, čo jej už robí poradcu... Asi dovtedy nemala čas alebo čo.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Ještě k těm mečům, ony ty jejich lodě asi opravdu plujou tak rychle, že to nestihli pořešit cestou z Dragonstone a museli se do toho pustit až ve vánici za zdí. Abych se přidržel Haraldova kontextu, co tam teda na tý lodi u všech všudy dělali?
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    HWLLFFRDD: your father changed the pommel to something not related to Mormont ancestry, but here you go
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    HARALD: Ale Long Claw máš ty!
    HARALD
    HARALD --- ---
    CROSS:
    Jaká výměna mečů?

Napadají mě jen Veverka z Bitýsky a Smil Flek z Nohavic.
    CROSS
    CROSS --- ---
    PER2:
    jo, výměna mečů, to mi taky přišlo poněkud mimo jakoukoli logiku. U oštěpů mě spíš pobavilo, jak NK se fakt nemůže obtěžovat si ten oštěp vzít sám, musí mu nabíjet jeho minion, protože jinak by asi nebyl dost cool.

Co mi přišlo dobrý byla ta komická povaha konverzace v první části, kde předpokládám, že to bylo záměrně jako kontrast k tý řekněme dramatický druhý části, i když teda ta se neukázala zase tak dramatická, když z klíčových postav nikdo nezakukal.
    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---

The Mystery Knight Graphic Novel available now ~ Tower of the Hand
    http://towerofthehand.com/blog/2017/08/16-mystery-knight-graphic-novel/index.html
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    Tak jak jsem byla nadšená z předchozích dvou dílů... tenhle sledovat vyloženě bolelo.
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    ARAON: Kvuli tomu mi taky pripada jeho vynoreni celkem bezproblemove. Ovsem to by tam potom nesmela byt ta saskarna s tim, jak je hrozne promrzlej. Kdyz nemas tep, tak ti bude okolni teplota celkem ukradena, protoze svaly uz teda musi fungovat uplne jinak.
    ARAON
    ARAON --- ---
    PER2: Tak pokud si vzpomínám, GRRM celkem jasně řekl, že lord Beric je v podstatě wight, po to oživení. Žadný tep. Možná to platí i pro Jona? Třeba dejchá jen ze zvyku, jako Neo v Matrixu. ;-)
    ARAON
    ARAON --- ---
    NORDSSON: No on, pokud si dobře vzpomínám, má v knížce pěkný monolog na téma, jak je výhodné být ten milý člověk na pozadí, který je velmi užitečný a nikdo se jím necítí být ohrožený.
    Vládnout z nějakého trůnu znamená, že má člověk na čele terč.
    Sir Humphrey Appleby by také rozhodně nikdy nechtěl být Prime Minister. ;-)
    BEOWULF_CZ
    BEOWULF_CZ --- ---
    PER2: imho to stahnuti mi neprislo uplne netakticky.. ja si furt myslim ze ten dech by jim nic neudelal..
    PER2
    PER2 --- ---
    john ma nejaky sebevrazedny tendence, projde za zed a hned se zbavuje jediny efektivni zbrane
    zbyly dva draci jsou dobry flegmousove, nejakej vocas jim tam prospikuje brachu a voni ho neletej okamzite usmazit, john ma plice jako buh, v ledovy vode - to je na nejaky rekordy a kuriozity, ale po bronovi se uz neni cemu divit, asi nejakej specialni vycvik, krakeni by mohli zavidet, kazdopadne by jeste mohl trenovat termoregulaci na revenanta je porad kratkej
    zaverecna scena john + dany - trosku cringe, chvili jsem i myslel ze john umrel, jak tam na nej byl dlouhej zaber :)
    hound ma dobry hlasky, jinak jak tam hazel kameni na mrtvolaky, tak jsem si chvili rikal, ze po nich zacnou hazet kameny zpatky :)
    night syn honzy zeleznyho ma asi drahy ostepy, to mohl hazet na ty borce uprostred rybnika, zatim co mel dlouhou chvili pri cekani az to zamrzne, moc prostoru na klickovani nemeli
    celkove dobra podivana, ale ty teleporty a super nesmrtelny hrdinove, uz jsou trosku moc
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    DOUPLE: Myslim, ze Sansa je jeho slabina. A ona to moc dobre vi, ale nechava si to jako svuj trumf.
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    ARAON: Hmm, pravda, na Roberta jsem uplbe zapomnel. :-( Meh, ze by se v druhy polovine posledni rady objevil, aby nas Malicka zbavil?
    Ovsem ted jsem si vzpomnel, nebylo nekde v knizkach trochu vysvetleno, jak to Malicek vidi, kdyz se stal panem na Harrenhallu? Mel jsem za to, ze on chce vladnout primo, ale je si vedomej toho, ze jeho jedina sance je, kdyz ve hre zbyde jako posledni.
    ARAON
    ARAON --- ---
    NORDSSON: Tak Littlefinger se nemůže stát jen tak mírnyxtírnyx vládcem Vale, že. On je lord regent, než Robin dospěje. Tohle by šlo jedině tak, že by si Sansa vzala Roberta a Littlefinger by z pozadí tahal za nitky. On je přímo ztělesněním pojmu "šedá eminence". Velmi pochybuji, že by chtěl někdy vládnout z první řady to vůbec není jeho styl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam