• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      TRIPLT
      TRIPLT --- ---
      ARAON: Podlozena cim? To jsem jeste neslysel :)
      ARAON
      ARAON --- ---
      PAN_SPRCHA: Papež František je celkem dost pravděpodobně (v knize) Howland Reed. Jenom teorie, ale celkem podložená.
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      ALDARION: tak ta kvalita byla vždycky proměnlivá, člověk má selektivní paměť. Já nějakou čtvrtou sérii či co to bylo ani nekoukal, tak jak to šlo, ale přesunul jsem to k seriálům na tablet do mhd až když to bylo celý venku, pak mě to zas chytlo až když se objevil Ramsey a papež František.
      ALDARION
      ALDARION --- ---
      O tom, kam (v mých očích) směřuje seriál asi dost vypovídá to, že jsem teď dostal chuť pustit si večer spíš Barbara Conana, než se podívat na ten poslední díl, co jsem ještě neviděl... :D
      ARAON
      ARAON --- ---
      VESPER_INDIGO: Mnojo, jenomže "because of all the acting Emilia Clarke does" to spíš vypadá, že čeká, že každou chvíli musí vyjet na koni. A ejhle...

Jen tak mimochodem, ta hora ve tvaru hlavice šípu je ta samá, kde sídlily děti lesa. Takže jake se zdá, tam kam se Bran plácal tři sezóny, se dá za hodinku dvě doběhnout. :-)
      DOUPLE
      DOUPLE --- ---
      CYBERKOTLIK: sem si predstavil jak mluvi Hound s rakouskym prizvukem a show razem dostala +50%
      VESPER_INDIGO
      VESPER_INDIGO --- ---
      A jestli se nepletu, angličani na to maj dokonce termín longing a národy hodně na sever přitom ještě navíc zpívaj. Do vichřic, do zimy, směrem tam někam do prázdna a do nikam a kdesi cosi.

Takže drak co tam lítal a řval smutkem za bráchu byl správnej seveřan a taky to ještě neví.
      VESPER_INDIGO
      VESPER_INDIGO --- ---
      HWLLFFRDD: hele, tohle je zase moc. Když ti umře někdo blízkej, tak poměrně normální reakce člověka v takovym stavu a dlouho poté je dívat se do dálky směrem kde umřel nebo kde bydlel atp. a mít ty svoje emoce a tak. Takže podle mě tam nikoho nečekala a prostě jenom naposledy smutně koukala tím směrem, kde přišla hned o dva blízké. (fakticky jen o jednoho, ale Jona už určitě miluje a ještě o tom neví).
      TAPINA
      TAPINA --- ---
      TRIPLT: Já původně podle toho počtu nepřečtených od včerejška myslela, že už ho tu zas všichni viděli. A ono se tu zatím planě teoretizuje :o)
      ARAON
      ARAON --- ---
      TRIPLT: Když ona je ta hranice mezi něčí plky na netu a scénářem, posledních pár sezón taková rozostřená. Snadná chyba.
      TRIPLT
      TRIPLT --- ---
      Boha jeho... v domeni, ze ctu neci "uvahy/myslenky" jsem si nechtene precetl leaknutej scenar k 7 dilu... :D
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      GORDHART: tvl, Conan se nema za co stydet.
      Grant me revenge! And if you do not listen, then to HELL with you!
      ALDARION
      ALDARION --- ---
      GORDHART: Conan by se za takové věci teda stydět musel, jeho lakonické "Crom" na místě některých proslovů by byla poměrně znatelná změna k lepšímu.
      GORDHART
      GORDHART --- ---
      SALUSA_SECUNDUS: Není to o nárocích nebo srovnání s jinejma špatnejma seriálama, je to o tom, že nás (nebo alespoň já to tak dost cítím) ten seriál navnadil dobrym a uvěřitelnym scénářema s postavama, který dělaly rozhodnutí dávající smysl. A teď prostě máme takovej cirkus westeros, kde se postavy náhodně potácí, říkají věci, za který by se nemusel stydět Connan a náhodně se mezi sebou přísní, protože autoři aktuálně prostě netuší, co s tím.
      SALUSA_SECUNDUS
      SALUSA_SECUNDUS --- ---
      me se naopak libi jak je Jon neracionalni, vi jak to vsechno je, ale musi porad nekoho presvedcovat, uz by si chtel od toho hroznyho bremene odfrknout, ale porad ne a ne umrit!
      SALUSA_SECUNDUS
      SALUSA_SECUNDUS --- ---
      tak strejda Benjen se tam neobjevil nahodou ale poslal ho tam Brann ze jo

a vubec nebudte takovy narocny porad, v porovnani s modrym kodem je to porad docela podivana ne? :)
      HWLLFFRDD
      HWLLFFRDD --- ---
      ARAON: :DDD
      Anyway Dany is sad and we can tell she's sad because of all the acting Emilia Clarke does

Then back at Eastwatch even though Dany saw Kit harrington drop into ice cold water surrounded by the army of the dead, she hold up hope that somehow Kit Harrington will return because you know you never know, there's always a chance that human being will be resurrected and then given a horse spontaneously by their udnead uncle who they haven't seen in several years to escape the army of the dead – you've just got to believe! And behold, just moments before Dany is about to take off, Kit Harrington returns and Dany is amazed – and we can tell she is amazed because of all the acting Emilia Clarke does
      NJAL
      NJAL --- ---
      FLOE: Ad 2 - napriklad na pozabijeni nejakych lidi unikajicich z Hardhome? Treba prinejmensim posledniho obra? To by byl zajimavy cil na takove kopi.
      MUZA
      MUZA --- ---
      ARAON: tak dik... kvuli tobe mam v hlave myslenku jak travi zradlo takovej drak.. A taky, jestli pri letu nemuze uvolnit jinou bombu nez ohen... :))))
      ARAON
      ARAON --- ---
      TOOMIX: Toho prtaveho mola jsem si tam vsimnul, ale jakej Titanic by k nemu musel bejt na tom jezirku privazanej, aby to vysvetlilo takovehle retezy?
      TOOMIX
      TOOMIX --- ---
      Game of Thrones raises a serious question: Where did those chains come from? - Polygon
      https://www.polygon.com/2017/8/21/16179342/game-of-thrones-where-did-the-chains-come-from-dragon
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam