• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      ARAON: ten kalup by imho nebyl potreba, kdyby jim neseskrtali rozpocet, o tom se mluvilo nekolikrat.
      ARAON
      ARAON --- ---
      HNIZDO: HBO možná jo, ale na D&D už je znát značná únava materiálu. Podle toho kalupu který nasadili se zdá, že už to chtějí mít z krku.
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      Opakovane mne napada jedna vec. Opravdu by se HBO nezaplatilo misto nejakych osmi epizod 20? kazdou za sto milionu dolaru? Myslim ze by se to zaplatilo mnohonasobne. Zaplatilo by se uplne cokoliv, i kdyby to nataceli na obezny draze.
      RUDIE
      RUDIE --- ---
      at byla poslední kniha jakákoliv, s tímhle se to srovnat fakt nedá.)
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      ARAON: dtto, mně Dočkal. Výborně namluvené.
      ARAON
      ARAON --- ---
      CLAVEN: Já ho nečetl. Mě ho špital při práci do oušek Roy Dotrice a bylo to fajn.
      ALONSY
      ALONSY --- ---
      CLAVEN: Trapný mi to ani nepřišlo (nebo si to nevybavuju), jenomo mě to hrozně sralo a k smrti nudilo.
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      HNIZDO: Závidím, ja som mal vleklý pocit trápnosti po celú dobu, čo som čítal ADWD.
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      CLAVEN: s rostouci komplexnosti pribehu mohou vznikat glitche, ale u knih se mi nikdy nestalo, ze bych mel pocit zubu zatnutych do spravne podchlzene zmrzliny. neni vsak vylouceno, ze si toho pocitu v zakonceni knih jeste uziju.
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      HNIZDO: bol, prvé tri knihy.
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      KRATIHLAV: myslíš, že GRRM by napísal niečo lepšie? Vážne? Aj po ADWD si to myslíš?
      ARAON
      ARAON --- ---
      JOPS: Fór je v tom, že kdyby tam byla lana, skoro nikdo se po tom nebude pídit. Ovšem lana nejsou dost cool. Takže opět dostal přednost vizuál před logikou.
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      MALARKI: no ja myslel pro nej posledni:))
      JCD
      JCD --- ---
      JOPS: taky si rikam, ze by si lidi meli to pideni setrit. Da roky do pristi serie bude sakramentsky dlouha doba ;)
      JCD
      JCD --- ---
      ZUZKAOU: good point
      HNIZDO
      HNIZDO --- ---
      JOPS: GoT byl zalozeny na syrove realisticnosti a prirozene mechanice stredovekeho sveta. podobne osli mustky jako turboraven, retezy spawnute odnikud, nepochopitelne pitome chovani postav, aby se neco stalo - prestava to byt zabavne. Do posledni epizody jsem si kazdou ep pustil nekolikrat, ale tu posledni uz ne - je prilis bolestive trapna.
      MAWERICK
      MAWERICK --- ---
      myslim ze to ma koncit jinak
      FLOE
      FLOE --- ---
      Je vlastne nekde psano, jestli to D&D ukonci stejne, jako ma Martin v planu v knihach, ktery jim sdelil nebo se vydaj jinou cestou az do konce?
      KRATIHLAV
      KRATIHLAV --- ---
      K poslední sérii mě napadají slova klasika: Je to běs, je to běs.

Doufám, že se G. R. R. Martin nechá ukecat a napíše alternativní konec (a příběh).
      WRATA
      WRATA --- ---
      ALCATOR: Imho mezi zabitim a vytazenim draka uplyne nejakej cas. Preci jen dojit pro ne do Hardhomu a zpatky neni uplne kratka streka
      ZUZKAOU
      ZUZKAOU --- ---
      Tak jako vzhledem k teleportům a k tomu, že v tom zamrzlém jezeře se drak nebude moc rozkládat - scéna vytahování se klidně mohla odehrát měsíce po té co se vynořil Jon, žejo.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam