• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    FLOE: souhlas.. neuvěřitelně nudný díl... když umíral malíček tak jsem mu jen zamával a říkal jsem si...tak si to nějak dopajdal až na konec 7. serie....víc už z tvé postavy prostě nevymáčkneme. Těšil jsem se na potrat a ono nic..to mě naštvalo !! každopádně at žije Aegon Targarien
    FLOE
    FLOE --- ---
    Me prekvapilo, ze uz nechcipla ta debilni krava Cersei. Doufam, ze se toho dockame v pristi serii. To byla jedna z dvou veci v tomhle dile, ktera nesouhlasila s uniklejma skriptama.

Theon na plazi wtf.
    Malicek konecne, ale fakt mi bylo trapne jak tam skemral, hur to zahrat neslo.
    Jak Tyrion creepuje za schodama wtf. Nechapu proc se tvaril tak smutne/nasrane, co mu na tom vadi.
    Jak udelali tu sex scenu wtf.
    Ten modrej ohen a ta rychlost se kterou se ten drak pohybuje wtf. Strasne udelany.

Doufam, ze to Tormund dal. Musi jeste vyrobit little monsters.

Mam z toho dilu trauma. Nevim jestli z tech udalosti a zaveru aka jak tohle chtej porazit nebo z toho, jak blbe udelana a zahrana byla minimalne pulka dilu.

Nicmene po tomhle jsem si 100% jista, ze se dockame malyho Targaryena, jen oni zatim nevi, ze to je cistokrevnej Targos.
    Ale jsem zvedava jak to nakonec s tou Cersei dopadne, kdyz ji ted nezabili. Jestli umre hned na zacatku, ze potrati nebo tam bude mit jeste nejakou roli, kdyz bracha, co ji ma podle predpovedi uskrtit, odjel na sever.
    ARAON
    ARAON --- ---
    Pristi sezona bude mit jen sest dilu, ale kazdy ma mit kolem 90 minut.
    ARAON
    ARAON --- ---
    Jo, ja si tu jen odlozim predpoved. Viserion pujde k zemi pomoci sipu z nejake te balisty. A ten sip bude made by Gendry, prekovany z mecu co puvodne tvorily Neduv Ice.
    ARAON
    ARAON --- ---
    Tak co. Je tu nekdo necim skutecne prekvapenej?
    AMANT
    AMANT --- ---
    jakoze targaryen family tree is chaos?:)))) nejsem tvuj dedecek, jsem tvuj bratr!
    JCD
    JCD --- ---
    Chaos is a ladder.
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    "Targaryen family tree is... Well, it is more like a ladder than a tree."
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Oni si to jezero cely vyrobili, husty :) kdyz uz jde pribeh do sracek tak diky temhle videim clovek furt muze ocenit tu vizualni stranku a kolik prace v tom je.

Game of Thrones: The Frozen Lake (HBO)
    https://www.youtube.com/watch?v=yx9dRL1BCCQ
    ARAON
    ARAON --- ---
    George RR Martin Throws Massive Shade at Game of Thrones
    http://www.youtube.com/watch?v=85XrjUmeKy4
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HNIZDO: tak tomu bych mozna veril, kdyby to vzal do ruky kvalitni scenarista, kterej v minulosti prokazal, ze umi napsat kloudnej scenar. kdyz to ma v ruce typek, kterej na co sahnul to zvoral a patrne jeho nejvetsi deviza je jak vypada, nedali tomu vytvorit neco kloudneho ani sanci.
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    CROSS: HBO, asi před 10 lety:

Producent 1: "...no a bylo by to historický fantasy a s extrémně vysokým rozpočtem, vlastně asi nejdražší TV seriál všech dob a..."
    Producent 2: "Hele, zpomal trochu, Davide, jo? Víš, jak to v těhlech seriálech chodí. Herci si v pátý řadě řeknou milion za epku a ty jim to musíš dát, protože jsou to hlavní postavy a ty nemůžou umřít a pak ti nezbyde ani na kulisy a pak..."
    Producent 1: "Kur*a, to mě nenapadlo..."
    Producent 2: "Je to blbý..."
    Producent 1: "Hele... Já znám takovýho týpka... Jmenuje se George R. R. Martin..."
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Fakt se snažili tam tu logiku najít... tam kde to šlo...

Game of Thrones S7E06 Explained
    https://www.youtube.com/watch?v=X_6j7RDaL6E
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    TOREIP: husty.. :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Holt finanční nevýhoda projektu, kde se hlavní postavy nezabíjej jak na běžícím pásu. ;–]
    JADE
    JADE --- ---
    GIINGGER: na hercich...kazdej z nich dostav 1mil. $ za epizodu ;)
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    MAWERICK: Prvni co google vyflusnul - http://variety.com/2016/tv/news/highest-paid-tv-actors-salaries-1201874142/ Takze ten budget zmizi raz dva.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    GIINGGER: TOREIP: nebude to dil/sezona?
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    GIINGGER: Z toho jsem taky nervozni..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam