• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    BEOWULF_CZ: je otázka jestli by je Night King náhodou taky nemohl ovládat...
    ARAON
    ARAON --- ---
    JCD: No zaprvé se nezdá, že by mu to šlo nějak rychle a zadruhé je Mountain takové monstrum, páč byl monstrum už předtím. Takže jaká by byla výhoda dělat "zombíky" z normálních vojáků? Cersei není NK, aby armádu řídila mentálním prostocvikem. ;-)
    BEOWULF_CZ
    BEOWULF_CZ --- ---
    JCD: to nevim vzhledem k rychlosti jakou by to jeho manufaktura "chrlila" by mela tak rekneme do pul roka peknou hlidku nekam k brane
    JCD
    JCD --- ---
    Random idea...na co vlastne potrebuje Cersei Golden Company, kdyz by ji Qyburn mohl postavit tovarnu na kyborgy ala Mountainstein...
    AMANT
    AMANT --- ---
    JCD: jj, ten "novej" Hound me fakt hodne bavi:)) "-co je v ty bedne? -fuck off!":))))
    JCD
    JCD --- ---
    Nejlepsi dialog - Hound & Brienne, epic
    PER2
    PER2 --- ---
    PER2: ah
    PER2
    PER2 --- ---
    SICKBOY4000: hraje ho porad nebo ho pouzili jen ve scene, kde ho children propichli?

add zed a drak, cekal jsem ze usmazi s drakem maniky na hradbach a tim z nich udela mrtvaky, ktery pujdou pak otevrit, ne ze rozpare zed jako nic, no tyvole to je moc
    ARAON
    ARAON --- ---
    FLOE: Vpravo nahoře je vidět vršek Zdi s NW pozorovatelnami a pokračování Zdi dál na západ. Tam nahoře stojí Tormund a vyjeveně kouká.

ARAON
    ARAON --- ---
    FLOE: Na kraji (u moře) nezůstalo stát nic. Ale na druhou stranu všecko. Zeď je v podstatě 2D záležitost. Doleva, doprava. Doleva moře, padlá Zeď, všichni mrtví. Doprava dalších pár set mil Zdi, všichni živí.
    FLOE
    FLOE --- ---
    GIINGGER: Jsem se na to musela podivat znovu a fakt kousek zustal uplne na kraji. Ale ne ze bych se puvodne nejak zamerovala na to, kde Tormund s Bericem vlastne stoji.
    ARAON
    ARAON --- ---
    GIINGGER: Po celé délce Zdi se táhne cesta. V dávných dobách se po ní prý i jezdilo na koních. Je to spojnice mezi jednotlivými NW hrady. Eastwatch sice celá zařvala, ale vršek zdi dál vesele pokračuje svých pár set mil. Pokud chtějí chlapci dolů, budou muset buď někde slanit, nebo odťapkat k dalšímu NW hradu, kde bude schodiště dolů.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    ARAON: Nesebralo to celej Eastwatch? Priznavam, ze jsem se u tyhle casti zrovna soukala do tricka, tak mi mozna neco uniklo)
    ARAON
    ARAON --- ---
    GIINGGER: Spadla část Zdi směrem k moři. Na druhou stranu (tam kam běžel tormund a Beric) to zůstalo stát.
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    FLOE: Ze by to Tormund prezil docela pochybuju kdyz to proste komplet spadlo, i kdyby to stihnul dolu tak ho to zavali. Na druhou stranu by ale pri tom, jak benevolentne v tyhle rade zasahuje deus ex plot armor bylo divny, kdyby ho nechali umrit takhle "blbe" a bez patosu.

Sex scena mohla bejt teda lepsi, hlavne ve srovnani s tim, kolik prostoru dostali eunuch a Missandei. Aspon ma Jon peknej zadek. Ale ty vole ze se i pri sexu tvari jak bozi umuceni, to ten herec fakt neumi udelat zadnej jinej vyraz?

Jsem zvedava na Golden co. pristi sezonu, nevede je nahodou Daario v serialu, nebo aspon tohle nesplacali do jednoho a ma ty svoje Second Sons? Ze by se tam zabyvali takovejma detailama jako kdo GC zalozil uz ani nedoufam..
    BEOWULF_CZ
    BEOWULF_CZ --- ---
    strasne se mi libi ten napad s tim troubenim... 1x dobry 2x pruser 3x megapruser... :) je to hodne atmosfericky
    BEOWULF_CZ
    BEOWULF_CZ --- ---
    Mno hodne se kecalo.. za me spokojenost.. cim min hollywood tim mi ten serial prijde lepsi :D
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    GEKONZPRAHY: BLEVAJZZ: odlehcovani neasi... :)
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    GEKONZPRAHY: navíc s potrhanými křídli???!!!!
    BEOWULF_CZ
    BEOWULF_CZ --- ---
    spoiler hned v traileru na S1 :D
    obrazek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam