• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    ARAON: No v knihach je nekde ten Horn of Winter, ne? Takze asi bych rekla, ze tak. Otazka je, jestli se toho v knihach nekdy vubec dockame. Az/jestli vyjdou tak si je samozrejme prectu, protoze kdyz uz jsem zdolala tech 5 tak chci vedet, jak to cely dopadne, ale po ukrutny NUDE 4. a 5. dilu zadny velemistrovsky dilo necekam.
    ARAON
    ARAON --- ---
    Tak a taď by mě vážně zajímalo, jak půjde Zeď k zemi v knize. Páč nemrtvej drak plivající modrej (wtf?) oheň (2x wtf) je sice cool vizuál, ale jinak zní poněkud protitématicky. Whitewalkeři JSOU led. Vesele s ním manipulují, mají z něj zbraně (nejspíš sami Zeď postavili) a klidně by si mohli cojávim, udělat přes Zeď třeba ledovou rampu. Ne. Je drží za Zdí magie v ní obsažená. K tomu aby jí zlomili můžou potřebovat draka, ale určitě ne takhle. Alespoň IMO.
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    Arya je nekompromisní popravčí...to se mi líbilo :-D
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    TOOMIX: imho jen hrál. Viděl, že už nic nezmanipuluje, tak zkusil zahrát ubrečánka...a teda nepomohlo.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Hahaha, jak Littlefinger škemral

CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    PER2: tak muzes s nima podnikat blitzkrieg na zapadni fronte a na zamrzlou vychodni poslat unsulied:) vymenit kovovy spicky na kopi neni zas takovej problem
    PER2
    PER2 --- ---
    CYBERKOTLIK: tu dothrackou jizdu vidim spis jako problem, az se z nich stanou mrtvoly, to teprv bude svanda :) kazdej vojak bez dragoonglass zbrane mi prijde tak nejak useless
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    BRUKEV: tak zatim to bylo tak, ze zivej drak ej extremne zranitelnej ledem a mrtvy sou extremne zranitelny ohnem. Takze vyzbroj maj oba draci pro soupere totalne smrtici, zalezi uz jen na manevrech a vycviku pilotu:))
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    CYBERKOTLIK: někdo by to měl sesumírovat, jako v amerických válečných dokumentech. Jakože draci spojenců vs drak zmrzláků. Stoupavost, rychlost, výzbroj :) A celkově jednotky obou táborů.

SITH
    SITH --- ---
    Nějak mám pocit že NK věděl že potřebuje draka ke zbourani zdi a nějak to tak pomalu plánoval :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    BRUKEV: BRUKEV: tak logicky by na ne mely poslat draky, takze nejdriv se musi odherat dogfight na obloze.
    Jinak teoreticky maj vyhodu v jizde, ktera v otevreny krajine muze tu army of dead ruzne rozdelit enbo roztahnout do prostoru ( treba poskytnout sanci nejakejm specialnim jednotkam zautocit primo na nightkinga) ale to ve snehu nepude.

Dalsi moznost je stahnout se na obranou linii k rece.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    1. Máš zeď, která drží zombíky z dosahu 1000 let.
    2. Bojíš se, že by se přes ni mohli dostat.
    3. Potřebuješ přesvědčit Cersei, aby ti s nimi preventivně pomohla.
    4. Jdeš zajmout zombíka.
    5. Příjdeš o draka.
    6. Z draka je zombík.
    7. Zombík drak zboří zeď.
    8. Teď máš opravdu problem.

To je jako "Co kdyby Rakousko-Uhersko začalo válku, zaději půjdu zastřelit arcivévodu, abych tomu zabránil..."
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    CYBERKOTLIK: mno, taky jsem si po útoku na zed říkal, co s tou hordou zmrzloumrlců chtějí reálně živáci v budoucnu dělat.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    tak ty chodici mrtvoly v hardhome byly najednou taky pekelny rychly s divnejma neprirozenejma pohybama, tak rpoc by nemoh drak. Akorat to bylo takovy: sedm serii s tim nadelaj a pak sup sup a zed je dole:))
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Mně se každopádně líbílo, jak NK řádil na drakovi.
    Sere pes, že lítá jak stíhačka a chrlí chrlítko mnohem déle, než draci od Daeneris. Líbí se mi, že zatímco u ní mám pocit, že se na drakovi jen drží a v podstatě drak tak nějak vycítí, co by si jako přála a teda se podvolí, pořád nemám pocit, že ho má extra zvládnutého.
    NK je pocitově Da Boss, ten toho draka má pod palcem na 1485% :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    no tenhle dil je takovy povinny ukoncovani serie, tim ze se toho pulka evdela rpedem, tak uz to nebyl moc velkej efekt. hezky udelali to s Aryou a Malickem, ale u nej je teda problem, ze se ta postava v epickem boji ohne a ledu stala v tyhle serii nadbytecnou, jinak by tam ejn tak necekal celou serii. Bud se se Snasou mel vyspat, enbo odjet s celym vojskem a vychovavat dal Robina.

Nejlepsi byl Quyburn, jak byl nadsenej u draka a ze zombika:)) Cersei skvela, to je zkratka dokonala postava
    Greyjoy zcela zbytecna minutaz jak na ty kecy tak na ten fight, to meli klidne strihnout. A ten Hounduv proslov k brachovi byl taky dost trapnej - na to jak celej zbytek serie neplejtval dechem:)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    If anyone touches it, I'll kill you first!
    PER2
    PER2 --- ---
    jinak jak tam na plazi kopal greyjoye mezi nohy, sem nevedel, ze prisel komplet o vsechno nadobicko
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Hlavně neni zombik že jo, jen je tim uzdravovacim procesem trochu změněnej.....
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    BEOWULF_CZ: je otázka jestli by je Night King náhodou taky nemohl ovládat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam