• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Ledovej drak je mnohem víc kchůl než ohnivej drak. To je tak všechno, co k tomuto dílu mohu říct. :D
    FLOE
    FLOE --- ---
    Tak Martin mel prej od zacatku v planu, ze bude Jonaerys. Zadnej D&D meme komplot. Jestli se zdroji da duverovat. Jsem lina to googlit vic.
    Jon And Dany's Relationship Is The Whole Point Of "Game Of Thrones", According To GRRM
    https://www.buzzfeed.com/...ume/this-is-canon?bffbmain&ref=bffbmain&utm_term=.cczBB05k81#.qjrPPrjLJM
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Patrně nejlepší díl vůbec. Uffffffffff!
    JCD
    JCD --- ---
    ARAON: taky mi to vrtalo hlavou, ale podle dnd 5e si dracolich ponecha typ dmg draka, ze ktereho vzesel - takze ohen :)
    FLOE
    FLOE --- ---
    SUNBEAM: No evidente ta zminka mnoha lidem, kdo necet, usla, ze je tolik lidi porad prekvapenych, ze musela jit dolu.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    FLOE: mluvilo, skoro nemrtvý strýček přeci říkal, když vykládal Brana u zdi, že zpět nemůže, protože zeď není jenom led.
    FLOE
    FLOE --- ---
    PER2: On ji musel rozparat. Ve zdi ma bejt magie, diky ktery nemuzou zed prekrocit, ale v serialu se o jaksi nejak moc nemluvilo, jestli vubec.
    FLOE
    FLOE --- ---
    ARAON: Jo ja to pochopila, dyt to pisu. Na kraji nemusi znamenat u more, ale na kraji toho co zbylo.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Já myslím, že otázka, kde vzali White Walkers řetězy, je vyřešena. Dovezl je přece Benjen Stark...
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    GIINGGER: "Qyburn grabs the skeletal hand like 'can I borrow this... for science...' " přesně...to nadšení když viděl tu mrtvolku bylo hezké sledovat :-D
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    Jinak, pokud je nekdo z tyhle sezony stejne jako ja rekneme mirne rozcarovan, doporucuju post-episode reakcni thready na redditu..to nadseni je nakazlivy :)
    [S7E7] Post-Premiere Discussion - S7E7 'The Dragon and the Wolf' : gameofthrones
    https://www.reddit.com/...fthrones/comments/6wgibh/s7e7_postpremiere_discussion_s7e7_the_dragon_and/
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KOZLIKK: plive neco modryho, co to ve skutecnosti je nikdo nevi. klidne to muze bejt zhmotnela magie borici zed - podstatny je podle me spis to, ze night king je schopnej tu hranici prekrocit a s nim teda i ostatni
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    ARAON: No v knihach je nekde ten Horn of Winter, ne? Takze asi bych rekla, ze tak. Otazka je, jestli se toho v knihach nekdy vubec dockame. Az/jestli vyjdou tak si je samozrejme prectu, protoze kdyz uz jsem zdolala tech 5 tak chci vedet, jak to cely dopadne, ale po ukrutny NUDE 4. a 5. dilu zadny velemistrovsky dilo necekam.
    ARAON
    ARAON --- ---
    Tak a taď by mě vážně zajímalo, jak půjde Zeď k zemi v knize. Páč nemrtvej drak plivající modrej (wtf?) oheň (2x wtf) je sice cool vizuál, ale jinak zní poněkud protitématicky. Whitewalkeři JSOU led. Vesele s ním manipulují, mají z něj zbraně (nejspíš sami Zeď postavili) a klidně by si mohli cojávim, udělat přes Zeď třeba ledovou rampu. Ne. Je drží za Zdí magie v ní obsažená. K tomu aby jí zlomili můžou potřebovat draka, ale určitě ne takhle. Alespoň IMO.
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    Arya je nekompromisní popravčí...to se mi líbilo :-D
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    TOOMIX: imho jen hrál. Viděl, že už nic nezmanipuluje, tak zkusil zahrát ubrečánka...a teda nepomohlo.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Hahaha, jak Littlefinger škemral

CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    PER2: tak muzes s nima podnikat blitzkrieg na zapadni fronte a na zamrzlou vychodni poslat unsulied:) vymenit kovovy spicky na kopi neni zas takovej problem
    PER2
    PER2 --- ---
    CYBERKOTLIK: tu dothrackou jizdu vidim spis jako problem, az se z nich stanou mrtvoly, to teprv bude svanda :) kazdej vojak bez dragoonglass zbrane mi prijde tak nejak useless
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam