• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    JADE: nn, byl to Wilf Scolding, akorat mel stejne udelany vlasy

GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    DAFNE: Lady Stoneheart dundundunduunnnn!
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    BLEVAJZZ: Zahodil telni tekutiny, vnitrnosti a jinou zbytnou zatez, neasi.
    FLOE
    FLOE --- ---
    Tady se k Jonaerys vyjadrujou vsichni zucastneni vc. creepeni za schodama.
    Game of Thrones: Cast Commentary on A Union of Fire and Ice (HBO)
    https://www.youtube.com/watch?v=Vq0_mMin14Y
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    AVATAR: Ja si to puvodne myslel taky, na druhou stranu, Dany prece milujou uplne vsichni chlapi v okruhu mnoha set km, by se tam nevesli.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    AVATAR: To mi do toho nejak nesedi... spis jsem predpokladal, ze tam bude okounet Mormoth :D
    To jsem jako jedinej, kdo to pochopil tak, ze Tyrion miluje Dani a kdyz zjistil, ze se misto nej pelesi s Jonem, tak byl zklamanej a proto ten zhrzenej ksicht? :)
    ARAON
    ARAON --- ---
    ARAON: Jo. Tak přesně totéž říkala i moje žena. Jediné co mi k tomu nesedí je, že jestli se v GoT dočkáme porodu, tak někdy v posledním dílu. A to spíš od Dany. Od Cersei očekávám akorát efektní úmrtí. Možná v tomtéž díle.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Mno tak jsem se k tomu taky konecne dostal :)

Malicek... hm velmi shit konec... od te doby co zacal skemrat a tvarit se buh vi jak... cekal bych teda lepsi zaver pro tuto postavu...

Cersei... huh i jsem ji to veril, ze tam tu armadu fakt posle! :)
    Jen mi nejak unika co to po tom Jonovi chtela...? Dozivotni primeri a ze nikdy nepujde na jih ci co?

Tyrion? Co to melo na te lodi bejt? :O
    ARAON
    ARAON --- ---
    SAMOUT: Bronn podle mě určitě velet nebude. Cersei mu rozhodně neodpustí, že za jejími zády jednal s Tyrionem. Přeci se ještě Jaimeho vyptávala, jak Bronna potrestá.
    ANDULKASAFAROVA
    ANDULKASAFAROVA --- ---
    Ted me dostala segra, prej: Vona porodi liliputa. Cimz verim, ze by ji Tyrion uskrtil. Jak je v ty predpovedi...
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    TOREIP: Asi na sever. Otazkou zustava, co ted bude s reziduama jeho armady. Asi je prevezme Bron, ale pak je otazka, jak to bude s loajalitou. A taky by me zajimalo, jak do toho vseho zapadnou Theon a Yara (pro nejakej duvod tam tu dojemne patetickou plazovou scenu dat museli).
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    RUDIE: "budes zrazena jednou pro zlato, jednou pro lasku" nebo jak to bylo
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    GIINGGER: creepy Tyrion byl divnej, ale nejhorsi byl ten ultracreepy Branuv hlas, co se do toho ozyval.
    MUZA
    MUZA --- ---
    WITTGENSTEIN: a to si nevsim toho hlazeni bricha? :)))
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    MUZA: Dojde mu to v okamžiku, kdy Cersei (zrovna ona!) odmítne víno.
    MUZA
    MUZA --- ---
    SITH: dlouho nemel zenskou?!!
    MUZA
    MUZA --- ---
    ARAON: ja to taky cercei neverila... Ale znas grrm, tomu se verit neda :))) kazdopadne me neprekvapilo, ze odehnala i jamieho, kdyz ceka dite... klasicka situace dobre zaopatrene mrchy, kdyz ten jeji neposloucha...

Ale zas me rozesmali... Cercei se tak klasicky pomojka po "brisku", cumi doblba a blablabla a tyrion teprv pak vykuli oci "ses tehotna!" :))))
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    GIINGGER: Tinfoil^2: Tak nevieme, o com sa ti dvaja s Cersei bavili po tom, co zistil, ze je tehotna. Mozno nakoniec zradi D+J sam (Lannister rod nevymrie, podla vsetkeho co vie, D uz nikoho nevrhne)
    SITH
    SITH --- ---
    GIINGGER: zajistil následovníka :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam