• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    ARAON
    ARAON --- ---
    ARAON
    ARAON --- ---
    Hmm. Ted me napada, ze tohle byla prvni sezona, kdy neumrel zadny king.
    I kdyz mozna tim, ze Jon ohnul sve ztuhle koleno, jsme tak jako tak prisli o jednoho krale... ale je to lame. :-P
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak to mam taky za sebou...

doufal jsem, ze jeden z dvojice Tyrion ci Jaime zarve, kdyz uz je Cersei mela na koberecku... Zklamali me, ale na druhou stranu jsem rad, ze oba zijou :)

Littlefinger... no, priznam se, ze jsem necekal, ze zdechne. Mel jsem jine favority.

Byl to zajimavej dil, ale odvazanej z nej nejsem. A ze ani Daenerys neukazala kozy... Kurva, dyk v prvnich tri seriich se to kozama jenom hemzilo a ted delaj herecky drahoty... Pch :)

No a jak tu bylo zmineno, tak mimika Johna je hodne podobna mimice jako ma Seagal :)

PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    ARAON: cleganebowl confirmed!.
    HARALD
    HARALD --- ---
    DUBAS_: Tady: https://youtu.be/nqMvBDdxF4Q

Další family trees najdeš v dalších videích od whycreate.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    nejni nekde rodovej strom Targaryenu pripadne i ostatnich rodu?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    ARAON: Arya Stark! Kór když se chvilku před tim od Brienne dozvěděl, že nejen že žije, ale že "ochranu potřebuje spíš ten, kdo by se jí postavil do cesty" :)
    ARAON
    ARAON --- ---
    Hele, kdyz Hound rika brachovi: "This is not the end for your brother. You know who’s coming for you. You’ve always known", netusite koho tim myslel? Protoze pokud sebe, dalo se to rict i mene krypticky. :-P
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    MAWERICK: já pociťoval při popravě Malíčka hluboké uspokojení.:)
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    CLAVEN: ale jo, uznávám, že důvody tam byly a jasné, ale vadilo mi, že zrovna tyhle šlo vytáhnout de facto kdykoli. čekal jsem, že jeho konec přijde spíš kvůli tomu, že bude tak dlouho kombinovat, až vše překombinuje a sám se zažene do slepé uličky.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    Tak už mám ten závěr taky za sebou a jsem trochu zklamaná, doufala jsem, že mě aspoň v něčem překvapí, ale ty zásadní zvraty člověk tušil už od první poloviny. Ale jinak hezky udělané finále...

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WITTGENSTEIN: ako inak.
    Aj keď tam mi trochu vadí, že Bran je chvíľu Three Eyed Raven, ktorému je všetko ukradnuté (lebo je to zo širšieho hľadiska nepodstatné) a chvíľu je to Bran Stark, len so superpowers.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    CLAVEN: Jen jsem si při té scéně říkal, kde přesně Sansa k tě informacím přišla. Vše od Brana?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KAZUO_KIRIYAMA: mne sa práve na Littlefingerovom konci páčilo, že bol z presných dôvodov, že to nebolo len "už sa nám tá tvoja podozrivá držka moc nepáči, tak ťa preventívne popravíme", ale že to bol presný výpočet jeho machinácií aj s dôsledkami. Chápem, že to prišlo mnohým fanúšikom tej postavy lacné, ale mňa to zahrialo pri srdiečku jak máločo za tých 7 sezón.
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    reklama, respektive PR, ale pobavilo: https://blog.enhancv.com/game-of-thrones-resumes/

jinak si nemůžu pomoct, ale Littlefingerův konec mi přišel takovej nějakej hluchej a ty jeho hry na Winterfellu úplně zbytečné a nestojící za riziko. chápal jsem to tak, že se tak jen baví, aby se tam z té totální nudy nezbláznil a jen si říkal, co tam proboha ještě vůbec dělá. teď už to vím, z nedostatku scénáristické invence, nebo přečerpaného rozpočtu čekal na svou terminaci.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    ARAON: Tu scenku s nim si cas od casu prehravam. "Here’s the thing, fat boy. When I'm done talking, that arrow's falling down on your fat head. So I advise you move, because I'm done talking."
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    JADE: Targaryeni ovšem mají na incest výjimku :)
    JADE
    JADE --- ---
    DAFNE: ja myslim, ze se tak max potvrdi moje myslenka, ze Tyrion nebo Jamie zradi :) nebo si vymeni role ;) proto se voba tak blbe tvarili...
    btw. a Jon pri sexu...myslim ze jeho intuice mu prave docvakla, ze vojizdi svoji tetku, taky bych se netvaril dobre :P
    tak alespon zas mame potvrzeny kdo bude ridit jakyho draka ! :D
    ARAON
    ARAON --- ---
    CLAVEN: No minimalne v knihach (i serailu) byl lukostrelecky Jedi jmenem Anguy, co to tahl s Brotherhood of Banners. Jeden si nemuze nevsimnout, ze ho ze zahadneho duvodu ze serialu nenapadne vynechali.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    CLAVEN: docela by to sedelo do theonovo (imho neskutecne debilni) redemption arc. po ty lehce wtf bitce bych i veril tomu, ze zabije eurona, zachrani yaru a s flotilou greyjoyu pomuze vyhrat nejakou bitvu proti nemrtvym.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam