tuhle sezónu jsem to tu nesledoval, tak snad nerozjíždím nějaký flame.. moje pocity ze sedmé a šesté sezóny dobře shrnuje tenhle text..
https://www.wired.com/story/game-of-thrones-recap-season-7-episode-7
jako jsem rád, že to příští sezónu skončí, celý se to muselo zjednodušit do pár příběhových linek, okatých gest a vysvětlovaček - aby to se ten krásnej svět dal ukočírovat bandou scénaristů do generickýho seriálu, který může žít z toho, jak ho Martin na začátku postavil a teď už jde jen lobotomizovat.
“It’s one of the benefits of working on a show like this, where over the years so many beloved characters have been killed and so many characters make decisions that you wish they hadn’t that you can believe that Sansa might conspire against Arya, or that Arya might decide that Sansa has betrayed the family and deserved to die."
Teď je ten seriál napsanej pro všechny ty ubrečence, co nedokázali přežít krvavou svatbu. Teď si konečně divák může užívat, že good team wins. Z littlefingera se stal totální cucák, Hund je k smíchu, družina daenerys je skupina ocásků. Když se potkaj dlouho nepotkaný postavy, tak pro pár hlášek, aby podrbali fanoušky za uchem.
Mě to přijde nedůstojný. Někdy si naschvál zkouknu prvních pět sezón, ale kvůli takovýhle nastavovaný kaši, jsem GoT nesledoval.
Cajk, dokoukám to, ale fandím white walkerům.