• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    HITOMI: prislo mi, ze poprve cucel jak pero z gauce. Mozna ho to trochu probudi, az ho John za odmenu za tu informaci povesi z hradeb a za koule mu privaze Tarlyho.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    AMANT: Ono to bude jak tu někdo zmiňoval. Může se podívat na cokoliv, ale musí vědět, že tam je něco, na co by se měl podívat.
    AMANT
    AMANT --- ---
    HITOMI: ale svatbu videl, az kdyz mu o ni rekli. ma to vsevideni takovy selektivni:)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CLAVEN: Toho odinastalovani malicka jsem se bal, ale je fakt, ze jeho konec je asi jedna z nejlepsich situaci v dilu. Je to perfektne slozene - tlacil na pilu, manipuloval Sansou tak dlouho jak to slo, jenze ona ho prerostla rychleji nez pocital - a pochopila nebezpeci, ktere predstavuje.
    BTW jsem ji ten "tribunal" jakoby s Aryou sezral i s navijakem.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    DERDEN: *Jon/John
    DERDEN
    DERDEN --- ---
    Za mna fajn, akurat si myslim, ze HBO to dost posralo s minutazou, ako celu sezonu. Myslim, ze velmi vela podstatneho a kvalitneho materialu zostalo na podlahe v strizni. Mozno sa dockame vystrihnutych scen na dvd, idealne extended cut.
    Malicek prekombinoval. Nakoniec sa ocitol na severe k Cersei spat nemohol a jedine co mu ostalo bolo verit ze Sansu dostane pod kontrolu, vymeni Johna a ziska ake take postavenie na severe. S Aryou a Branom sa nedalo ratat o to viac s ich schopnostami. Ja ked ona mu Sansa podla mna cely cas neverila.
    Otazka je ci Sansa a Arya to maju madzi sebou vyriesene...
    Bran to dal, ako vrana. Malickov hlad po moci bol pre vojnu s Nk kontraproduktivny.
    Ta postava stratila zmysel, v epic war nema co robit.
    (Zavadzanie publika, lebo na koniec je to lotr a celych x seson ala hoc bol len set up)
    Tak nieak sa mi zda, ze on ten Tyrion to cele na Danny mozno iba hra a pri Cersei bol uprimny a mozno nam neukazali vsetko. Na to ako dal Stanisa (top generala) to tu vojnu cele pekne sral a Johna poslal za Wall defacto on. Len si nemyslel, ze ho ta baba poleti zachranit. K tomu ta nevyrazna linka s Varysom, by mala potom zmysel.
    Jamie naplnil ocakavania a dostal sa tam kam cely serial smeroval. Posledny sups dostal logicky od Brien, imho zakoncenie kruhu, alebo manipulating skill 100 od Sansy...
    Hound Classic.
    Bran a Sam, no Sam fajn skoda ze neni ta vrana on.
    Theon sa mi pacil ono to vyzera sladko, ale ten charakter sa vyvija prirodzene a ze vyhral tu bitku bolo logicke. Po Ramsym ma prach bolesti niekde inde, tych par cez hubu mu fakt pride skor, ako maznanie.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    chrysreviews :)
    Game of Thrones Season 7 Finale - Album on Imgur
    http://imgur.com/a/i5dsO

ARAON
    ARAON --- ---
    ARAON
    ARAON --- ---
    Hmm. Ted me napada, ze tohle byla prvni sezona, kdy neumrel zadny king.
    I kdyz mozna tim, ze Jon ohnul sve ztuhle koleno, jsme tak jako tak prisli o jednoho krale... ale je to lame. :-P
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak to mam taky za sebou...

doufal jsem, ze jeden z dvojice Tyrion ci Jaime zarve, kdyz uz je Cersei mela na koberecku... Zklamali me, ale na druhou stranu jsem rad, ze oba zijou :)

Littlefinger... no, priznam se, ze jsem necekal, ze zdechne. Mel jsem jine favority.

Byl to zajimavej dil, ale odvazanej z nej nejsem. A ze ani Daenerys neukazala kozy... Kurva, dyk v prvnich tri seriich se to kozama jenom hemzilo a ted delaj herecky drahoty... Pch :)

No a jak tu bylo zmineno, tak mimika Johna je hodne podobna mimice jako ma Seagal :)

PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    ARAON: cleganebowl confirmed!.
    HARALD
    HARALD --- ---
    DUBAS_: Tady: https://youtu.be/nqMvBDdxF4Q

Další family trees najdeš v dalších videích od whycreate.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    nejni nekde rodovej strom Targaryenu pripadne i ostatnich rodu?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    ARAON: Arya Stark! Kór když se chvilku před tim od Brienne dozvěděl, že nejen že žije, ale že "ochranu potřebuje spíš ten, kdo by se jí postavil do cesty" :)
    ARAON
    ARAON --- ---
    Hele, kdyz Hound rika brachovi: "This is not the end for your brother. You know who’s coming for you. You’ve always known", netusite koho tim myslel? Protoze pokud sebe, dalo se to rict i mene krypticky. :-P
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    MAWERICK: já pociťoval při popravě Malíčka hluboké uspokojení.:)
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    CLAVEN: ale jo, uznávám, že důvody tam byly a jasné, ale vadilo mi, že zrovna tyhle šlo vytáhnout de facto kdykoli. čekal jsem, že jeho konec přijde spíš kvůli tomu, že bude tak dlouho kombinovat, až vše překombinuje a sám se zažene do slepé uličky.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    Tak už mám ten závěr taky za sebou a jsem trochu zklamaná, doufala jsem, že mě aspoň v něčem překvapí, ale ty zásadní zvraty člověk tušil už od první poloviny. Ale jinak hezky udělané finále...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam