• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    ARAON
    ARAON --- ---
    A ja si rikal, ze je mi ta zaverecna scena sedme rady nejaka povedoma. :)
    World of Warcraft: Wrath of the Lich King Cinematic Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=BCr7y4SLhck
    ARAON
    ARAON --- ---
    RUDIE:
    TRIPLT:

“You know some of the main characters are going to get turned. There are going to be some blue-eyed main characters running around. And, god, I hope it’s not me. That’s three hours of makeup in the morning.”

Tak a ted uz to vazne nemusite otevirat. ;-)
    ARAON
    ARAON --- ---
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    RUDIE: Dik! Fakt se mi nechtelo ten clanek otvirat :D
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Vskutečnosti teda jediný, co řekl, bylo, že on se pravděpodobně nestane obětí WW a lituje lidi, co WW musej hrát, protože strávěj spoustu času v maskérně.
    ARAON
    ARAON --- ---
    FLOE: Mno. Click-bait. Mám skoro pocit, že bez podobného titulku už snad ani nikdo článek napsat neumí. :-P
    FLOE
    FLOE --- ---
    ARAON: Me nici, jak ke kazdymu got clanku je minimalne prvnich par dni v titulku "...and fans can't handle it" :D
    ARAON
    ARAON --- ---
    Jaime Lannister’s Actor Reveals a HUGE Spoiler For GOT Season 8 and Fans Can’t Handle It – OtakuKart
    http://otakukart.com/...017/09/06/jaime-lannisters-actor-reveals-huge-spoiler-game-thrones-season-8/
    FLOE
    FLOE --- ---
    Lol. Battle of hormones. Jsem zvedava, jestli se dockame dvou hormonama zmitanejch psycho zenskejch, co se snazej valcit a zabit navzajem, jestli je driv nekuchne NK :D
    BOBBYLON
    BOBBYLON --- ---
    Sophie Turner sdilela, Aljaska
    stab si asi v dalsi sezone uzije

HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    NELDE: no ona prave byla v obzalobe hlavni spolupachatelka, ktera tyriona vlastne navadela tzn. za smrti joffreyho stala jakoby ona na prvnim miste

ze ji boltoni potrebovali k ovladnuti severu je jasny, proto taky v knizce vydavali nakou severskou nanu za starkovic dceru jakozto nevestu pro ramsayho
    NELDE
    NELDE --- ---
    HERR_FLICK: "Vrahem" byl přeci Tyrion. A Boltoni ji (zatím) potřebovali, bez ní by je Sever nebral. Až by dala Ramsaymu syna, tak pak možná. Navíc Cersei asi věděla, že to pro ní žádný ráj není.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    HERR_FLICK: Tak v te dobe to Boltonovi uz pekli celkem sami za sebe :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    HERR_FLICK: V seriálu plném incestu by jedna bigamie neměla nikoho rozházet. :-)
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    HARALD: vdana byla v serialu naposled za boltoniho bastarda ne.. tim by se predchozi manzelstvi melo rusit

btw. to v serialu nedomysleli
    normalne by ji cersei nechala jako vrazedkyni jejiho syna podriznout, kdyz se objevila oficialne u spriznenejch boltonu
    HARALD
    HARALD --- ---
    ANNNA: A kromě toho, už je za něj beztak vdaná. Aspoň by se to nekomplikovalo. :)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ANNNA: navic je skladnej, saty moc nestoji, moc toho nesni, a to piti ho Sansa odnauci.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    HNIZDO: O tomhle závěru tajně sním! V seriálu si asi na trůn nesednou, ale šedé eminence by z nich být mohli, co? Lepšího chlapa Sansa totiž nenajde!
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    MALARKI: tvoje pruzeni je mi neprijemne a jeste postrada vtip.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam