• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      GIINGGER
      GIINGGER --- ---
      RUDIE: Aragornuv pribeh by mohl bejt fajn...nebo by mohli natocit Silmarillion, abych to nemusela cist, protoze jsem se uz trikrat zasekla u toho uvodniho zpevu a to se proste neda :D
      NELLAS
      NELLAS --- ---
      RUDIE: Pevně doufám, že se tohle nespustí.
      RUDIE
      RUDIE --- ---
      Tak příští rok se možná rozjede LoR ne?

Lord Of The Rings TV series: everything we know so far
      http://www.nme.com/blogs/tv-blogs/lord-of-the-rings-tv-series-release-date-plot-cast-2170413
      MADIETTA
      MADIETTA --- ---
      Mimochodem, kdyby vás zajímalo, odkud Ramin Djawadi obšlehnul Light of the Seven, tak to bylo od Armanda Amara. :)

Armand Amar - La Terre vue du ciel
      https://www.youtube.com/watch?v=5wLqdIe7saE
      MADIETTA
      MADIETTA --- ---
      PAN_SPRCHA: z marketingového hlediska to bude podle mě podobně, jako píše CLAVEN. GoT je fenomén, sázka na jistotu, což znamená, že má s každou sezonou čím dál větší rozpočet a je to na tom vidět, s tím se z hlediska výpravnosti nic nového a dosud neprověřeného nemůže rovnat, a navíc by to stejně všichni porovnávali. I kdyby měli tvůrci a televizní společnosti v záloze něco opravdu epického, podle mě s tím vylezou až po skončení GoT, takhle by se jenom pokoušeli odkrojit drobky z obřího koláče.
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      PAN_SPRCHA: Nevidím do strategií televíznych sietí, ale možno to časujú tak, aby zobrali divákov hladných po grimdark fantasy, až GOT dobehne.
      J4C0B1M
      J4C0B1M --- ---
      PAN_SPRCHA: já to neviděl, protože to je moje oblíbená trilogie, ta sem si nechtěl kurvit moje představy a vize, jen jsem si to nechal od kámošů popsat a zkoukl hodnocení :))
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      WITTGENSTEIN: vždyť píšu "pár teenage blábotin" nezi ně počítám shannaru,emerald city atd.

J4C0B1M: jo protože jsme to četli když nám bylo dvanáct, ono je to pro ten věk 12-15let napsaný i natočený.
      J4C0B1M
      J4C0B1M --- ---
      WITTGENSTEIN: ale dík :)) vim co si teď po dlouhý době přečtu a všem co neznají tuhle původní trilogii doporučuju. Většina dalších dílů byla taky dobrá (ale kvalita šla dolů) jen věci vydané po r. cca 2010 jsem už nečetl.
      J4C0B1M
      J4C0B1M --- ---
      WITTGENSTEIN: imo ten materiál je známej, mezi fanoušky fantasy, jen provedení bylo slabší
      PAN_SPRCHA: netflix ma treba marco polo, coz je hre o truny relativne podobne.
      WITTGENSTEIN
      WITTGENSTEIN --- ---
      PAN_SPRCHA: Tak ne že by nevznikly: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Shannara_Chronicles
      Ale z nejmenovaného materiálu bič neupleteš.
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      NICKITA: vesmírných scifi je relativně dost, ale fantasy se moc netočí.
      NICKITA
      NICKITA --- ---
      PAN_SPRCHA: Co treba expanze? I kdyz je to scifi, tak toho se treba netflix chytil...
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      CLAVEN: to mě právě překvapuje, přece jenom jsou GoT fenoménem už nějakých 7 let, za tu dobu nevzniknul žádnej jinej epickej fantasy seriál. (pár teenage blábotin a to je tak všechno). Těch nezpracovaných námětů je hromada. zrovna letos mohly firmy jako netflix nebo amazon využít hladových fanoušků při pauze GoT a naservírovat jim něco, čeho se chytnou.
      CARB6N
      CARB6N --- ---
      A takovejch novejch příspěvků. Už jsem myslel, že je po něm.
      CARB6N
      CARB6N --- ---
      CLAVEN: No tak tenhle bastard mě sere úplně stejně:)
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      PAN_SPRCHA: no uvidíme, ale každý bude chcieť svoj Game of Thrones.
      PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      CLAVEN: jojo, zorvna netflixu bych věříl nejvíc, že to dotáhne, ale jinak bylo v tý preprodukci hromada seriálů co se nedotáhly, podle první verze scénáře se počítá rozpočet a ten se musí trefit do určitýho předem danýho čísla. Tohle třeba zabilo Kingkiller chronicles u Foxe, ten už měl taky scénář, ale rozpočet byl vyšší než produkce dovolila.
      CLAVEN
      CLAVEN --- ---
      PAN_SPRCHA: uhh Zaklínač je v plnej príprave, teraz nedávno naberali nový staff a pripravujú sa na casting, expected release 2020
      HWLLFFRDD
      HWLLFFRDD --- ---
      PATISLAV: Včetně těch poloretardovanejch dialogů a děje, co nedává smysl, doplněného o rafinovaně sarkastické komentáře?
      Jo, to bych si i přečetl, navíc by to bylo snesitelně krátký...
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      PAN_SPRCHA: zaklinac napriklad? :p ten se minimalne pise
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam