• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Ja bych bral Malaz.
    ARAON
    ARAON --- ---
    Nejlepší elfy měl Pratchett v Lords and Ladies. To by měl někdo zfilmovat. :-P
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    NJORL:
    ..škoda že u ty nový verze nebude existovat polský dabing. Scény jak geralt rozrazi dveře a zařve: "šukám dievočky" se tentokráte asi nedočkáme.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    NJORL: tenhle Pedro a Inez je jeste dietnejsi nez ten puvodni zaklinacsky serial :) ale i tak diky za nej :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    PAN_SPRCHA: Tohle mi pripomnelo jak jsem jeste pred X lety vsude vzych, ze bych chtel Zaklinace jako seriel a vsichni mi rikali, ale vzdyt to je serial. :)
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    PAN_SPRCHA: Aaaaa! Díky, bude se stahovat! :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BONEMINA: to je seriál

Pedro e Inês Ep 2
    http://www.youtube.com/watch?v=cHVNrSIrv4M
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    INF1466: Bude to rozšíření.
    Základem pro Fire and Blood jsou poznámky, které Martin napsal během přípravy Světa ledu a ohně. Napsal toho cca 3x víc, než se do té knihy vlezlo, takže to rozšířil a zpracoval do knihy F&B, kterou nakonec rozdělil na dva svazky. Bude tam mimo jiné třeba ještě rozsáhlejší popis "Tance draků", který popisuje v povídkách Darebný princ a Princezna a královna.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    JANDOS: presne tak :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ZAREK: Stejne jako je Starcraft ripoff Warhammeru 40K btw :)
    JADE
    JADE --- ---
    ZAREK: to je mozne dik za osvetleni ... asi lepsi marketing a promo ;)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    PAN_SPRCHA: jako pro divaky serialu to asi dava smysl, protoze tam se moc na historii nedostava misto (az na tu posledni serku) a treba to byl pro me duvod proc jsem behem prvni serie zacal cist knizky, treba hned v prvnim dile se bavi Aria se Sansou o Targerienech a kdo mel jakyho draka a vic nic a me to zajimalo.. takze je otazka nakolik tam budou nejaky novy informace co nebyly v knizkach a jestli to neni jen sbirka toho co uz vice mene zaznelo..
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    JADE: mas to spatne, warcraft je lehci mene propracovany warhammer, jelikoz prvni warcraft byl cistej ripoff warhammer po tom co blizzardu sebrali licenci games workshop
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Me by se moc libilo, kdyby nekdo poradne zfilmoval pribeh Pedra I. Portugalskeho. Politikareni, podrazy, silena snoubenka, manzelka s az prilis krasnou komornou, obcanska valka syna proti otci, tajny snatky, poprava zeny pred jejima detma, kral vyrve vrahum vlastnorucne srdce z tela, korunovace exhumovane mrtvoly... vsechno, co si scenarista muze prat.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Já se teda nejvíc těším na Zaklínače od Netflixu (nedělá špatné seriály obvykle) a vkládám naděje v toto

Excitement and Dread: Looking Ahead to The Wheel of Time TV Series | Tor.com
    https://www.tor.com/2017/04/24/excitement-and-dread-looking-ahead-to-the-wheel-of-time-tv-series/

pokud by to vyšlo tam to bude EPIC
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    JADE: nejvic trpaslik je Bombur! A to i ten knizni, bez filmoveho sudoveho extempore.
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    JADE: Tam je vsechno:)
    JADE
    JADE --- ---
    NICKITA: to ja taky, chtel jsem tim jen rict, ze preci jen by se Elrond dal asi udelat lepe...v tomhle smeru mi fakt byl "elfstejsi" Thranduil...ale to je jak s jidlem..tisic lidi, tisic chuti...a podobne by se dalop polemizovat do nekonecna ;) kdo je treba verohodnejsi trpaslik...Gimli, nebo Thorin atd. ;D
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    JADE: Jako jo, Mr. Smith to uz navzdycky bude, to nepopiram, ale priznam se, ze mam toho herce fakt dost rada, takze mi jako Elrond nevadil :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam