• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    AREDHEL: Tak já bych do toho "vtáhl" celou střední evropu tak od Boleslava II - to by šlo :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    JADE: Ale jsou. A lore je daleko vymakanejsi než warcraft.
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    PAN_SPRCHA: souhlas
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    PAN_SPRCHA: v Black Sails bol dobrý. Plus to, že prejavil záujem hrať Geralta vôbec neznamená, že sa v seriáli objaví v akejkoľvek roli, to by som mohol napísať na twitter aj ja, že ho chcem hrať :P
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    NEVADA_: mě tam straší ten zach mcgowan, vždyť je to strašnej ťunťa s nulovým hereckým výrazem.

AREDHEL
    AREDHEL --- ---
    ADAMIRA: jj, seriál o Přemyslovcích by měl potenciál, oproti tomu by GoT byl docela čajíček.
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    MOIRAIN: Aha, pardon. Nečtu do konce. (Lísknu si jednu sama a popojedem.)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    NEVADA_: nevyjadřuju se k zaklínači, ale Kolu času
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRAVIX: To byl československý stát. Nevím, zda by příběhy z raného období českého státu, zlatých devadesátek, někoho zajímaly.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    TRAVIX: netuším, nikdy jsem to neviděl a myslím tak o 1000 let dřív
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    FRIZER: nevkládej, nebude, to slibují roky a roky a roky a nic z toho
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    ADAMIRA: Seriál z raného období českého státu teď dělá ČT, jmenuje se to První republika. Jako, přicházím o něco, že to nesleduju?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    BONEMINA: tzn. příběhy jakékoliv (nejen) Evropské smetánky z té doby :)

Nebo od každého trošku, např. od nás něco z raného období českého státu, propichování na záchodě, kastrace, oslepování, atd. atd.

Byla to krásná doba plná krásnejch příběhů :)
    DRUI
    DRUI --- ---
    Cim jsem starsi, tim vic doufam ze me oblibene serie nikdy nikdo nenatoci :)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    KUTAS: Malaz jako anime, ale i tak by bylo zatracene tezky to prevest do nejake zkousnutelne podoby :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Len to nie, preboha
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Ja bych bral Malaz.
    ARAON
    ARAON --- ---
    Nejlepší elfy měl Pratchett v Lords and Ladies. To by měl někdo zfilmovat. :-P
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    NJORL:
    ..škoda že u ty nový verze nebude existovat polský dabing. Scény jak geralt rozrazi dveře a zařve: "šukám dievočky" se tentokráte asi nedočkáme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam