• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    ARAON
    ARAON --- ---
    TOOMIX: Tyhle preview na dalsi dil jsou na YouTube vetsinou ihned po skonceni premiery predchoziho dilu.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    So it begins

Game of Thrones | Season 8 Episode 2 | Preview (HBO)
    http://www.youtube.com/watch?v=R6YCfVe4eR0
    ARAON
    ARAON --- ---
    ARAON
    ARAON --- ---
    CLBRX: Tak v knize hlavne porad jeste lezi mrtvej na nadvori, ne?
    AMANT
    AMANT --- ---
    FRIZER: jasny, zrzounskej happy end..:))
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    no já jsem spíš zvědavej na Brann vs Chajme, Sansa vs Tyrion, Cersei vs kdokoliv.....linka s Dany a Jonem je tak nějak utlumená nedostatkem charismatu zúčastněných bez ohledu na to kolika draky si ten nedostatek kompenzují.
    CLBRX
    CLBRX --- ---
    JOPS: V knize mu netepe srdce..
    Já se bojim, že na trůn usedne Gendry jako jediný legitimní syn Roberta a Cersei. V knize jsou k tomu plus minus dvě(?) menší narážky, že by to tak možná i mohlo bejt (doufám, že ne). Navíc by to bylo celkem v rozporu k proroctví o Cersei, který jinak beze zbytku vyplňovalo.
    ANGELFREE
    ANGELFREE --- ---
    Game of Thrones Hotline for Confused Fans
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=68&v=e4-R3JvGdJs
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Vyhraje NK a všichni budou mrtví, Dejve.
    JOPS
    JOPS --- ---
    dneska jsme to probirali u zradla a jeste existuje varianta, ze nemrtvi pritahnou k sobe Jona :) je mrtvej, nebo neni ? :) sam rikal hlasku Co je mrtve, nemuze zemrit.

a pak bude finalni bitka ARIA vs JON :)

Bohuzel se bojim, ze moje favoritka Cersei to neda a fakt ji zamorduje Tyrion ci Jaime.

A trun bych pral Tyrionovi :) to je proste muj favorit hned po Cersei :)

Uz se tesim na tu cistku co nastane :)
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    AMANT: modrý oči by jí slušely
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    No jestli bude nějakej happy end tak jedině ten že Tormund s Brianne odjedou za sluncem za pozorování Tyrriona...se zbytkem at se stane co chce
    AMANT
    AMANT --- ---
    cool, koukam, ze nalada na fan art je 1A+, pojdte pridelit lady Mormont nakyho adekvatniho zenicha:))) kdo rekne, ze osmicku neprezije, tomu proleju ve tri rano zvonek chemickou kotvou
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    KRITAU: Že by ji jako Joaegon opustil kvůli zombie Ygritte?
    KRITAU
    KRITAU --- ---
    a nečekáme ještě náhodou na třetí zradu Dany - pro lásku?
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    CLBRX: Jo, ale to jsou vsechno komplexni knizni veci, takze po kvalite predchozich 3 rad vubec nedoufam, ze by se jeste v serialu mohlo konat neco promyslenyho, navazujiciho na predchozi budovani deje nebo nedejboze necekanyho :D
    CLBRX
    CLBRX --- ---
    GIINGGER: Cersei dle proroctví umře rukou valonqara - mladšího bratra (ve Valyrijštině sourozence bez určení pohlaví??), takže Jaime nebo Tyrion, sázím na Jaimeho. (ok, teoreticky by mohlo jít i o mladšího bratra, respektive mladšího sourozence někoho dalšího, ale to už mi přijde trochu přes ruku)

GIINGGER: Azor Ahai, prince who was promised - ještě je tu teorie, že ten příslib byl učiněnej White Walkerům (myslím, že v době, kdy byl nastolen mír mezi lidmi a White Walkery?) a oni si jdou pro něj. Což mi přijde super, i v kontextu jak je tahle legenda běžně vykládaná.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    GIINGGER: Briene umře mezi chlapama
    GIINGGER
    GIINGGER --- ---
    HNIZDO: Beru to ciste podle serialu - to mela myslim nejaky vize naposled nekde v Qarthu a pred nekolika radami, takze se vsadim, ze na to uz serialovi psavci davno serou. A bylo by krasny, kdyby zadnej Azor Ahai nebyl a vsechny tyhle vestby atd by se ukazaly jako prekroucena snuska blabolu) Ale spis si myslim ze to proste vypustej a budou delat jakoze nic, protoze proste neumi psat.

ZAREK: No hollywoodskej happy end by me zrovna u GoT fakt nasral, tak doufam, ze se s tim nebudou moc babrat :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam