• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ARAON: však v tom traileru je "death is already here"

Každopádně NK může oživit jenom maso ne? čistá kostra mu nebude držet pohromadě a technicky fungovat.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    WRATA: Hlavně musí umřít stejně chlapů, ženských i eunuchů aby to bylo genderově vyvážené... at umre kdokoliv tak bude internet slusně zaplevelenej. A Sansa jakožto hrdinka spoustu žen ( z naivní holčičky nová Cersei)... no nevim.

Ale byl bych rád aby lidi čuměli s otevřenou hubou jako u Starka, Red wedding a jiných plot twistů....bohužel už není předloha, takže se uvidí jak moc tvůrci vyměkli nebo ne.

PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Já myslím, že vím, jak to Mirka myslí. Ono se toho tam stalo objektivně hodně, ale až na výjimku s Branem to nebylo nic, co by už divák nevěděl nebo neočekával. A vzhledem k tomu, že mnoho z nás zoufale čeká na nějaké zvraty, vysvětlení, ponoření do mytologie, která tam stále probíhá jen v náznacích, to z tohohle pohledu zklamání je. Spousta rozhovorů je jalových a zdá se jakoby tam ty dialogy byly jen proto, že je potřeba připomenout postavy, co v příštím díle umřou, ne proto, že by někam posouvaly děj.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    JCD
    JCD --- ---
    WITTGENSTEIN: Nic nestalo? To byl jeden z nejlepsich dilu vubec snad.
    WRATA
    WRATA --- ---
    SA_KRA_: Sansa imho umre, ale ne v dalsim dile. Arya imho prezije s jednou ruko do konce
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Prozraďte mi jedno tajemství: jak někdo může být tak strašně hloupý?

Dvě promarněné epizody, tvrdí fanoušci Hry o trůny čekající na krev - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/.../film-televize/hra-o-truny-8-rada-hbo-2-epizoda.A190422_155833_filmvideo_spm

PRVNÍ DOJMY: Začátek konce. Hra o trůny zatím postrádá jen slony - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...14_131240_filmvideo_spm?recommendationId=000000000016-0000-0000-000000000000
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    mi tam po poslednim dilu bezi klise, ze "jediny zpusob jak je porazit je stat se jednim z nich". Aneb je to uplne blby, ale aspon dva velky plot twisty stihnout musi a Bran je horkej kandidat na klicovou postavu v podobnym stylu
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    WRATA: prijde mi dost nepravdepodobny, ze by to prezily obe segry Starkovy. Nicmene - sazim na Sansu, ze to prezije.
    JCD
    JCD --- ---
    JADE: Dolorous Edd. O toho se taky obávám. Krom toho očekávám, že se objeví Melisandre s ohnivým plukem generála R'hllora. Protože kdy jindy by se měla objevit než ve třetím díle, když se chystá na svou smrt. Dost možná Varys. Z príběhového hlediska už je stejně jen čekatel na předpovězenou smrt.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ARAON: tak tam asi uz fyzicky mrtvoly zadny nebudou. Kazdopadne ten Starkuv zvyk vsem sekat osobne hlavy dostava s tim ozivovanim mrtvol uplne jiny vyznam.
    Oziveni padlych z ty minuly bitvy by moh bejt slusnej taktickej prvek:))
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    ARAON: Já si právě myslím, že dřív i v seriálu rozlišovali, že zombíky zabít jen ohněm a WW valyrijskou ocelí/dragonglass.
    Teď to vypadá, že se na to úplně vyprdli
    SITH
    SITH --- ---
    Jon velice takticky řekl, kdo přesně a kdo pouze ví, že Jon je Aegon a kdo jí může ohrozit v její cestě na iron throne :))
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CELLINDRA: Bran jim to říkal.
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    Je možný, že nevědí, že Night King má nemrtvýho draka? Že ho při plánování vůbec neřeší... Ale někdo ho přece musel vidět zničit Zeď, ne?
    JADE
    JADE --- ---
    jeste Davos zakuka mezi prvnima, protoze je starej a jeste podezrele hodnekrat machroval, kolik prezil bitev bez fighting skillu ! :P
    JADE
    JADE --- ---
    ARAON: no prave, celkem by mi to i sedelo...byl by to vlastne jeden velkej slozitej a propletenej pribeh pravoplatnyho nasledovnika na trun s nutnym happyendem ;)
    ARAON
    ARAON --- ---
    JADE: Jasne. Jon ten trun tak ostentativne nechce, ze mu nic jineho nezbude, nez na nej usednout.
    JADE
    JADE --- ---
    podle me nejdriv povrazdej takovy ty podradnejsi hrdiny, nez hlavni...a na zeleznej trun usedne spis Jon nez Dany, Dany se objetuje a umre pri tom, protoze ted uz vi, ze na trun narok nema, taky z toho byla pekne kysela, sever ji stejne nema rad, tak to radsi zabali...furt je to jenom holywood, tam bych zadny extra zazraky necekal ;) top 3 na smrt v pristim dile: Greyworm, Gendry a ta vrana z trojice Jon, Sam...bohuzel si nepamatuju jmeno ;)
    ARAON
    ARAON --- ---
    Eh. Ted mi docvaklo, ze jak v tomhle dile vsichni porad mluvili o tom, jak jsou crypts safe, tak ze neni blbejsiho mista kam se schovat, nez mezi hromadu mrtvol. Aby si Night King nezamaval rucickama a kostry davno mrtvejch Starku nezacaly likvidovat vsechny kdo se u nich nerozvazne chteli schovat. Pocinajic to malou holkou s popalenym oblicejem...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam