• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    RADOWAN: Celou sedmou serii jsem koukal 2t zpatky :)

Ja chapu, ze prvni dil je uvod do deje... ale to ze je uvod do deje i druhej dil, kdy zbyva tak malo dilu do finale me irituje :)
    SIONMAN
    SIONMAN --- ---
    Horká linka pro zmatené fanoušky Hry o trůny - Jimmy Kimmel Live! - Videacesky.cz
    https://videacesky.cz/video/jimmy-kimmel-live-horka-linka-pro-zmatene-fanousky-hry-o-truny
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    TRIPLT: netvrdil bych nuda, ale je to pochopitelne v ohledu na situaci a dej..neni to nejzazivnejsi, ale za to podle me muze rocni pauza - kdyby sis dal 6.-7. tesne pred 8. tak jsi dosyta zabaven a tyhle dva prep dily zkousnes lip. Ja jsem spokojen, ale uz jsem v ocekavani na presdrzkovou..
    SIONMAN
    SIONMAN --- ---
    Taky je možný, že by se NK dost vymstilo zvedat Starky v kryptě. Nevysvětlili proč, ale víme jak to dopadlo s Benjenem..
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    PAN_SPRCHA: Tezka nuda a zbytecnej dil...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    PATISLAV: prostě taková předehra, nikoho to moc nebaví, ale musí to být aby ta akce za něco stála
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    PATISLAV: Já jsem z přesně stejnýho důvodu taky frustrovaná. Night King má nemrtvýho draka a místo, aby jím kosil jeden hrad za druhým, hlídky a vůbec kohokoliv, kdo jim přijde do cesty, tak asi někde spinká. Přitom můžou Winterfell efektivně odříznout, jeho obyvatele (a draky) vyhladovět, zpustošit celej sever a pak si jako bonbónek smlsnout na Branovi. Obyvatelé Winterfellu místo aby vysílali hlídky, řešili, kde je armáda nemrtvých, jak je daleko a jakou taktikou na ně jít (co třeba zapálit pár lesů, aby je aspoň zpomalili a snížili jejich počty? nebo udělat pár útoků drakama na jejich zadní křídlo? nebo se pokusit sesmažit nemrtvýho draka, než může zasáhnout do bitvy?), tak se jejich pozici dozví vlastně náhodou od Tormunda. Bran, kterej by se mohl nawargovat do pár zvířat, případně odhalovat další věci z Night Kingovy minulosti a heldat jeho slabiny, tak jenom sedí a občas hodí hlod. Jako jo, ty dialogy byly super (ale teda Emilii Clarke jsem to při rozhovoru se Sansou vůbec nevěřila), ale čekala jsem něco úplně jiného než Downton Abbey-style konverzačku na hradě, i když možná skvělou.
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    RUDIE: až bude nejhůř, přijede Benjen ;)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    ARAON: já si to právě schválně pouštěl a byly to mrtvoly, který ležely okolo, jestli se postavila nějaká mrtvola kilometr daleko tam vidět nebylo)
    To by přece draka taky mohl probudit hned v jezeře a nemuseli ho tahat z vody těma směšnejma, z prdele vytaženejma řetězama)

CYBERKOTLIK: no to jasně, ale spíš jsem myslel, že jako uvnitř hradu by spíš než staletý mrtvoly z krypty mohli dělat problémy čerstvě zabitý vojáci.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    JCD: Taky bych řekl.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    RUDIE: ja bych rek, ze na hrade zadny mrtvoly nikde mit nebudou, to spis na poli pred zimohradem bude nekolik desitek tisic mrtvol
    ARAON
    ARAON --- ---
    RUDIE: No v Hardhome máchnul ručičkama a vstaly mrtvoly na kilometr daleko. Já bych ho nepodceňoval. Na druhou stranu Winterfellovské kobky nejspíš chrání stejná magie, jako Zeď. Koneckonců nestavěl obojí Bran The Builder?
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Hlavně NK ty mrtvoly vždycky oživoval, když byl poměrně blízko nich, takže by to u koster v podzemí moc nesedělo.
    Žádný divoký zombie horory bych nečekal, dle mně se budou držet nudnejch šablon. Spíš uvnitř Zimohradu oživnou nějaký čerstvý mrtvoly vojáků, co padli třeba na hradbách atd..
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    To by bylo od vsech hodne stupidni, ze by jim nedocvaklo, co maji ve sklepe za armadu.
    AMANT
    AMANT --- ---
    PAN_SPRCHA: dobre, tak namraza a magie:) a premuze ji stale homeopaticky pritomny element ohne v tom skle
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    AMANT: v tom případě měli místo dragonglass fasovat fridex
    AMANT
    AMANT --- ---
    treba to drzi pohromade namraza:))
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ZAREK: jo, ale tam furt nějaký vazy a maso je....prostě to musí držet pohromadě.

ZAREK
    ZAREK --- ---
    PAN_SPRCHA: to vypravej tem napul sezranejm mrtvolam co ma v armade :)

KOUDY
    KOUDY --- ---
    PAN_SPRCHA: no obecne se predpoklada ze ozivi ty kosti a vsichni co budou v krypte tak chcipnou..az na tyriona..kteryho zachrani varys a pak sam umre :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam