PATISLAV: Já jsem z přesně stejnýho důvodu taky frustrovaná. Night King má nemrtvýho draka a místo, aby jím kosil jeden hrad za druhým, hlídky a vůbec kohokoliv, kdo jim přijde do cesty, tak asi někde spinká. Přitom můžou Winterfell efektivně odříznout, jeho obyvatele (a draky) vyhladovět, zpustošit celej sever a pak si jako bonbónek smlsnout na Branovi. Obyvatelé Winterfellu místo aby vysílali hlídky, řešili, kde je armáda nemrtvých, jak je daleko a jakou taktikou na ně jít (co třeba zapálit pár lesů, aby je aspoň zpomalili a snížili jejich počty? nebo udělat pár útoků drakama na jejich zadní křídlo? nebo se pokusit sesmažit nemrtvýho draka, než může zasáhnout do bitvy?), tak se jejich pozici dozví vlastně náhodou od Tormunda. Bran, kterej by se mohl nawargovat do pár zvířat, případně odhalovat další věci z Night Kingovy minulosti a heldat jeho slabiny, tak jenom sedí a občas hodí hlod. Jako jo, ty dialogy byly super (ale teda Emilii Clarke jsem to při rozhovoru se Sansou vůbec nevěřila), ale čekala jsem něco úplně jiného než Downton Abbey-style konverzačku na hradě, i když možná skvělou.