• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    CADDY
    CADDY --- ---
    TRIPLT: jo, Dothrakove byli mimo, podle me jen scenaristi nevedeli, co s nima a potrebovali se jich zbavit (at nema Sansa starosti o krmeni). Jako pro efekt pri koukani to ucel splnilo, zacalo pekne mrazeni, temno a provazelo to pak uz zbytek bitvy. Ten "neviditelny" nepritel a postupne zhasinani vzdy nastrazi nervy :-D
    Ale z pohledu logiky i taktiky cele spatne. Uz jen to, ze se o neco snazili v prvni linii a jeste predcasne, kdyz jako jedini ani nemeli ucinne zbrane (a ze prijede Melissandra nemohl nikdo tusit, natoz co udela). A nepredpokladam, ze by z nich proste udelali Kanonenfutter, zvlast kdyz vedi, ze se pak mohou jeste pridat proti nim...

A dost me nastvalo, ze v te prvni linii byl i Duch. V boji je defacto nevyznamny, to se jim fakt asi nechce delat uz CGI :( No, doufam, ze se mylim...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    N4RC0T1C: No fakt jsem na konci cekal neco jako jako, ze ten white night king poklekne pred Branem... Aryu jsem necekal :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRIPLT: Melisandra v minuly rade odplula nekam dopice a varysovi rekla ze se do westerosu naposled vrati..protoze tam musi zemrit...Uz si nepamatuju jestli mu rekla ze on taky..:)

jinak arya bodla night kinga presne do mista a pod tim zvlastnim stromem..kde ho deti lesa promenily...takze imho docela fajn navaznost..Navic ji tu dyku dal Bran?

Back in season 6, episode 5, Bran has a vision where he experiences the creation of the Night King by the Children of the Forest. He was originally intended as a weapon to destroy mankind, which was infringing on the Children’s land and destroying their sacred Weirwood trees. But the Children’s plan spectacularly backfired.

In that vision, Bran sees a man stabbed in the chest by a dragonglass dagger right next to a Weirwood tree, creating the Night King, the original White Walker who would birth all the other White Walkers and wights.

It no coincidence that similar conditions were present when Arya killed the Night King: a stab to the chest in front of a Weirwood tree. Looking closely at the fatal moment, it seems that Arya even stabs the Night King in the same place he was wounded to enact his original transformation.

In fact, given Bran’s seemingly advanced foretelling abilities, and the fact that he gave Arya the dagger back in season 7, it’s entirely possible this entire battle was merely the final move in a long-running plan on his part to lure the Night King into the conditions that could allow Arya to destroy him once and for all.
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    JCD: Bran je Night King!
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    JCD: clegane snad prezil ne? Uloha brana si myslim ze odumrela s tim, jak se osekaly veskery mytologicky veci - asi se uz mozna nedovime co proc a jak

CADDY: jako jo, ale kdyz si vzpomenu na Jamieho epicky najezd na draka, tak Jon moh taky nekde vybehnout na nejakou hradbu a skocit na nej zeshora a ve skoku ho dekapitovat:))

Ja nevim, me prijde ze k zadnymu ultra boji s Cersei nedojde. Staci aby Jamieho dosadili na Casterly rock jako new faction leadera, a 90% Lannistersky army prejde k nemu.

Bude to spis nejaka paraela k silenymu krali - na to bude chtit vsechno pohrbit v plamenech a nezbyde nez aby chudak Kralokat opet zabil monarchu na zeleznym trunu, vsechny zachranil a do konce zivota mu to vsichni vycitali:)

TRIPLT: vybil se ji nahrdelnik:)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Tak dil byl naprosto top! Jen teda ten zacatek s Dothraky wtf... to ze oni sami neznaj zadnou taktiku neznamena ze jim to nemohl nekdo poradit :D
    Nekdo nejaky napad co Melisandra? Dosla k nazoru ze uz splnila poslani, neboproc se zabila? :/
    CADDY
    CADDY --- ---
    CYBERKOTLIK: jo, taky jsem si rikal "hele, Jon/Aegon drakobijec" :-D a ono prd...ale je fakt, ze takto to asi bylo realnejsi :)

Jinak jsem rad, ze prezili oba draci, nebylo to z vysilani poznat. Otazka je, kolik zbylo dalsiho, krom hlavnich postav, ale neco malo asi jo. Se dvema draky by to mozna zvladli i tak. Opevnit prozatim Cailinskou drzbu, ta je z jihu defacto nedobytna a mezitim se trochu vzpamatovat. S malou injekci Druhych synu z Meeerenu by to meli dat (pokud by Euron nehlidal more). Ale to je az moc logicke a jednoduche, jsem zvedavy, co se jeste zvrtne :)

Mam v hlave spoustu myslenek, ale to az bude cas :)
    JCD
    JCD --- ---
    CYBERKOTLIK: ja doufam ze Aryi uz nepripisou zadny dalsi boss kill, take nekdo jiny by ted mohl dostat nejake XP, Arya uz ma beztak level 100 ;)

Rovnez mne zajima, copak asi udela Branno ted, asimiluje se se stromem nebo se wargne do zombie Clegana a vymlati s nim Red Keep?
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ale taky mohli Jonovi toho nemrtvyho draka nechat sejmout, kdyz uz to stejne vsechno pak lehlo:))
    a cekal sem Tyriona se sekerou v ruce branit svym vlastnim telem Sansu, to by byl kvalitni zaklad pro manzelstvi:)
    JADE
    JADE --- ---
    MALARKI: treba se chce taky jenom zviditelnit ! :P
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    AMANT: a o cem si sem jako chces chodit povidat v pondeli rano? Navod je jednoduchej, nevidel jsem - nejdu jsem. Nejak nechapu dusevni pochod, v pondeli rano lezt sem, aniz bych to videl, co tu jako chci delat. Dyt to vubec nedava smysl
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---

Jsou tam fakt dva.
    JADE
    JADE --- ---
    WITTGENSTEIN: tak jsem to pustil zpomalene a pravda, jsou tam oba...ma ale pocuchany prinejmensim (diry) kridylka ! :S
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    jop pardon jednomu neznabohovi, musel sem si trochu jasnit jmena draku... na obrazku je Viserion, samozrejme
    TERZ
    TERZ --- ---
    Nějaký neuvedený povídačky kolem.

Game of Thrones | Season 8 Episode 3 | An Act of Love (HBO)
    https://www.youtube.com/watch?v=WJjHRgwp5rw&feature=youtu.be

Game of Thrones | Season 8 Episode 3 | The Great War (HBO)
    https://www.youtube.com/watch?v=J3UhgCG5XJM&feature=youtu.be
    JADE
    JADE --- ---
    WITTGENSTEIN: aha, tak jsem slepej, ja tam prave v traileru videl jen jednoho :S tak to neni uplne spatnej zaklad na armadu ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    oba draci prezili imho.
    JADE
    JADE --- ---
    SHASHA_KRASTY: asi jo ;[ i v tom traileru na dalsi epizodu uz je jenom jeden a Aegon tam stoji a cumi ! :S
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    JADE: všichni sou mrtvý Dejve... (vtip)

uprimne, z tohodle obrazku tezko soudit, ale spise ano...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam