• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    MADIETTA: řetězy se tu řešily :P
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Já jsem taková přízemní žena, ale mě třeba fakt zajímá, kde Night King a jeho družina sehnali takový pěkný cool oblečky podle poslední bojové módy, ani trhlinku na tom nemají... jestli mají někde v jeskyni nějaký night walkerettes, který jim to šijou...? :D

Ale to je asi jako ptát se, kde vzali to řetězoví na vytažení draka, žejo.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ANNNA: tak ono kdyz na ohen zalehne 10 lidi, tak taky nebudou horet jak kdyz zapalis jeden, ze jo. Proste ten ohen na tech kritickych mistech v prikopu poctem svych tel udusili, to je docela ok, bych rekl.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KOUDY: Tak kopírování PP je evidentní, to přece víme
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Já jsem dost ráda, že máme zombíky z krku! (aspoň doufám!!!) Od první scény první epizody první série mě štvali ;)

Vím, že se hnípu v blbostech, ale dost mě nakrklo, jak se mění hořlavost zombíků dle potřeby... chudák malej Umber hořel jak smolná pochodeň, a tady se zombíci používají k hašení... Nu což.
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    MADIETTA: imho Night King to prehanal s mikromanazmentom, tak sa na to vsetci vyjebali ...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KOUDY: jo, ti tam dělali jenom stafáž. No dyť říkám, delegování chlapcovi fakt nešlo.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tak ona ta bitva moc jinak skoncit nemohla...bud by zabili nocniho krale (na kteryho delali past)..nebo by jim musela prijet na pomoc Cersei...Za me naprosto v pohode ze ho zabila Arya....ostatne i vudce nazgulu zabila holka zejo..Navic arya si to v ty bitve fakt slusne davala s tim kopim a nikdo jinej nemel takovej trenink jako ona...akorat me trochu sralo ze se do bitvy nezapojili ti kingovi generalove.
    CADDY
    CADDY --- ---
    ZUZKAOU: to bych tak zase nerekl (az na tu organizaci), Nocni kral vydrzel cca tisic let :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    AMANT: tak jako Stalin byl zjevně odolnější, trvanlivější a organizačně zdatnější.
    AMANT
    AMANT --- ---
    MADIETTA: jako Stalin!:))
    CADDY
    CADDY --- ---
    N4RC0T1C: skoda, ze tohle nejde smysluplne v cestine :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    N4RC0T1C: white walkers nemluvej anglicky (ani jinak, delaj nejaky pisklavy zvuky:)
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    N4RC0T1C:
    Night King: "You fool...No one can kill me..."
    Arya: "I am no one."

:)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    N4RC0T1C: jo, ted sem si vzpomněl, že sem u té scény pomyslel na to, že kdyby nekřičela, tak by ho pravděpodobně sejmula už v tom letu :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    hehe
    Arya Kills The Night King? Game of Thrones Season 7 Q&A
    https://www.youtube.com/watch?v=-UMt_eI9JDw
    CADDY
    CADDY --- ---
    mimochodem, trochu mi v Krypte chybel Ned :-D

Kdyz jsme u toho, myslite, ze Malicek dal tehdy Catelyn jen hlavu, nebo tam byly kompletni ostatky? A dostaly se vubec do Zimohradu, nebo zustaly nekde rozprasene u Dvojcat po Rude svatbe? :)
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    N4RC0T1C: a koment pod videom
    "The night king was killed by no one!"

:)
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    ten zavan vetra na vlasoch White Walkera som si nevsimol povodne.
    inak rana do srdca, pomedzi rebra ..ak tak :-)

Arya Kills Night King - Death Scene | Game of Thrones Season 8 Episode 3
    https://www.youtube.com/watch?v=3F-HMyNRYAA

(ale stale mam pocit lacnej smrti .. (resp. drahe CGI :D )
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jinak Dothraki tam byli pouze na efekt husí kůže a ta scéna to splnila na 100%, takové to ticho před bouří...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam