• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    vsak normalni zombici jdou cimkoliv a dragon glasem nebo valyrijskou oceli jdou jen generalove ne?
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    No to je fakt. Ale každopádně je to stejně podvod, páč v knížce obsidián na zombíky nefungoval a museli se spálit)
    AMANT
    AMANT --- ---
    RUDIE: ja sem teda myslel, ze pozvedava "novou armadu" z tech lidskejch padlejch..nenapadlo me, ze (i) recykluje..
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    RUDOLF: Kdyby je DG zlikvidoval tak pak nechápu, že se NightKingovi podařilo všechny porubaný mrtvoly zase vzkřísit.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDIE: Všichni byli vyzbrojený dragon glass, takže mohli zombíky likvidovat snadno.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FRIZER: no kdyby aspon ty falangy formovali, tak nereknu. Pres ne se dostat problem nebyl. Spis mi ale slo o bitvu na hrade. Tam byl najednou kazdej nesmrtelnej. Strasnej nepomer...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    DRAGON: Z myho pohledu by se ani nenavrstvily, vzhledem k tomu ze by zhebli díky dragonglass hned jak by se napichly, stačilo by krokem ustupovat obcas

KOUDY
    KOUDY --- ---
    uz ve treti serii ji rekla melisandra ze zavre i modry oci :)..docela hezky je v tom clanku v gifech vysvetlena jeji "cesta"...v osmi rade se u stromu nepozorovane priplizila i k Jonovi kterej byl u stromu :)

The Latest "Game Of Thrones" Twist Was Mind-Blowing, But It Worked
    https://www.buzzfeed.com/...eed&fbclid=IwAR2WEzBW2w9SUq9oeuxnvyqAXsUZU0Vcqhs2jQsAfN9sKrMu6qw5N0oO6oA

BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    LSDMASACRE: Tož ona skočila z toho stromu, tož se tam nějak prostě proplížila. Představ si to jako pen-and-paper RPG, hodíš prostě tolik úspěchů, že tě ani sebevíc škodolibej GM nemůže nějak zastavit. ;)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    A to je právě to, já na to pres den ještě radši koukal, ze mi přišli nějak od sebe, ale kdyby hodily několikavrstvou falangu, tak i ten napor musej chvíli držet a do toho z boku nebo objetim dothraki. Tohle je fakt fail větší než ze když mel John v battle od bastards prsten miss +10
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CYBERKOTLIK: pust si to znovu, popisujes neco, co tam vubec nebylo. Navic vsichni, ktere sem mel na mysli, nemeli helmy, tak co tady zminujes nejakou full plate armor? pokud se na tebe vrhne 20 zombiku s mecema, tak ti muze bejt full armor ukradenej, kdyz nemas helmu.

navic pokud si poradne nastudujes bitvu u Thermopili, tak stoji za zminku ten fakt, ze Persane se jaksi nevrhali na falangy svymi teli aby poctem vic nez malym umoznili dalsim Persanum ty falangy prelezt, to je dost podstatny rozdil, ktery zombies delali v kazdem zaberu :) kdyz uz se tu ohanis Reckem :)

ja proste jenom napsal, ze by to s takhle dlouho ani omylem neustali a pusobi to dost neverohodne, to je cely.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Vtipny memes dneska jedou

LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    jak se prosím dostala Arya přes tu bandu nemrtváků za záda Night Kinga? sebrala ksicht jednomu z pobočníků? všiml jsem si toho že jednomu z nich zavlál vítr ve vlasech. To byla ona? jako neviditelná? Nebo co? To už je nějaká moc OP ne?
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    AMANT: tak predpokladam ze uber soldati cviceny od malicka jen v boji by to vydrzeli

to je ruzny, kazda bitva byla jina, nicmene profi fighteri museli bejt schopny bojovat od rozbresku do zapadu, samozrejme vcetne ruznyho manevrovani atd - sloficka si dat nemuzes ale snist kus speku jo:))
    AMANT
    AMANT --- ---
    CYBERKOTLIK: nojo, tak by udelali falangu a dil by se protahnul o dve hodiny..:) ten napor ty masy te stejne nakonec unavi a udola. uprimne by me zajimalo, z ceho se vlastne skladal "jeden den bojovnika ve stredoveky bitve", asi hlavne cekani, ale pri nejaky delsi rezbe si asi nemuzes nekde po trech hodkach pretlacovani dat chlebicek a slofika a nabrat sily..
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    DRAGON: drapama ani zubama zbroji neproniknes a mecem jde zranit hybajici se chlap ve fullplate armor jen velmi obtizne a je na to potreba pomerne slusna technikcka zrucnost a presnost, coz asi zombici nemaj. Pri boji tezkoodencu se v bitvach mece vubec nepouzivaly.
    O zvirecich kuzich nemluvim, to uz sem psal predtim:)

aby toho nebylo malo, tak si jeste predstav, ze kdyby unsullied neblbli ale zformovali regulerni falangu, tak nejspis taky dost z nich prezije, protoze se pres tech nekolik metru kopi na ne ty nemrtvy vubec nemusej dostat (podobne jako u termopyl:)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BURKHAR: draci zapasy sem prave cekal, co jinyho je mohlo zabit (sem si rikal). A hele, ono nakonec Arya :)
    SITH
    SITH --- ---
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Když zavrhnu všichn jsou mrtví, Dejve, tak jsem měl následující očekávání:

Theona jsem si tak nějak podvědomě tipoval (prostě ochrání Brana a odčiní tím svou zradu), řikal jsem si, jestli to neodsere Hora (a pak se někde neukáže s modrym kukučem), ale že zařve Mormont, to jsem nečekal. Jo a taky jsem čul vzájemné pozabíjení se draků.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam