• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Celej den mi trvalo než jsem to konečně během práce po dokoukal. Bitva epická za technický zpracování masivní klobouček.
    Ale....)))) jinak jako to udržení většiny bojujících postav při životě, když byly de facto nonstop obklíčený vraždícíma bestiema, který všechny ostatní lidi zničily během mžiku, bylo nemálo lol.
    Takovej Jaime s Turmudem (o Samovi nemluvě) by museli umřít tak 50x. Je to daň za to, že to musí bejt tak hrozně moc cool...kdyby šetřili s počtama mrtvol a se stopáží, mohlo se to držet +- podobnejch pravidel. Což platí i o tom, že nepamatuju, že by v dřívějších dílech stačilo do zombíka jednou seknout a vyřídit ho tím. Kdyby to bylo jako dřív, je hotovo tak po 15 minutách...

Game of Thrones - The Hound shows the Wight to Cersei Lannister
    https://www.youtube.com/watch?v=9xL5s4uq594
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    já si teda stáhnul nějakou verzi v blbym rozlišení a můžu říct, že po shlédnutí posledního dílu jsem vlastně nic neviděl a nevim, co se tam dělo :)
    AMANT
    AMANT --- ---
    GEKONZPRAHY: a co by mu rek?:))) "Tak to..jsi ty...ten syn"?:)))
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    JCD: nepochybuju, ze spousta white walkeru byla z davnych doba hibernovala spolu night pimpem
    CADDY
    CADDY --- ---
    MADIETTA: presne tuto otazku jsem si pokladal docela nedavno :)
    JCD
    JCD --- ---
    MADIETTA: NK si nejspis tak nejak v poklidu hibernoval a cekal na nejaky trigger z externich udalosti jakoze napr. snad na zrozeni noveho triokeho Ravena, snad na zjeveni komety, ci vylihnuti draku atd., cimz se probral a zacal instinktivne budovat vojsko...

Ani vrchni dodavatel novorozencu Kraster urcite nezil tisice let, ledaze by byla prastara tradice Krasteru pred nim? Pamatujme, ze nebyt Krastera, byl by NK sam - bez jeneralu. Otazkou zni jak rychle by dokazal Krasty navyrabet stovku whitewalkeru, nebo kolik jich mel v knizni verzi....v serialu jich bylo ocividne mene. Spoustu otazek, tak malo odpovedi :)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    MADIETTA: Já spíš tak trošku čekal (a asi bych se posral, kdyby se to stalo), že když přišel NK k Branovi, že na něj promluví...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    A taky co dělá Night King a jeho boys, když zrovna nebojujou proti živejm nebo neoživujou mrtvoly, celý ty tisíce let... sedí a čuměj, nebo hrajou poker?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    MADIETTA: řetězy se tu řešily :P
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Já jsem taková přízemní žena, ale mě třeba fakt zajímá, kde Night King a jeho družina sehnali takový pěkný cool oblečky podle poslední bojové módy, ani trhlinku na tom nemají... jestli mají někde v jeskyni nějaký night walkerettes, který jim to šijou...? :D

Ale to je asi jako ptát se, kde vzali to řetězoví na vytažení draka, žejo.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ANNNA: tak ono kdyz na ohen zalehne 10 lidi, tak taky nebudou horet jak kdyz zapalis jeden, ze jo. Proste ten ohen na tech kritickych mistech v prikopu poctem svych tel udusili, to je docela ok, bych rekl.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KOUDY: Tak kopírování PP je evidentní, to přece víme
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Já jsem dost ráda, že máme zombíky z krku! (aspoň doufám!!!) Od první scény první epizody první série mě štvali ;)

Vím, že se hnípu v blbostech, ale dost mě nakrklo, jak se mění hořlavost zombíků dle potřeby... chudák malej Umber hořel jak smolná pochodeň, a tady se zombíci používají k hašení... Nu což.
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    MADIETTA: imho Night King to prehanal s mikromanazmentom, tak sa na to vsetci vyjebali ...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KOUDY: jo, ti tam dělali jenom stafáž. No dyť říkám, delegování chlapcovi fakt nešlo.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tak ona ta bitva moc jinak skoncit nemohla...bud by zabili nocniho krale (na kteryho delali past)..nebo by jim musela prijet na pomoc Cersei...Za me naprosto v pohode ze ho zabila Arya....ostatne i vudce nazgulu zabila holka zejo..Navic arya si to v ty bitve fakt slusne davala s tim kopim a nikdo jinej nemel takovej trenink jako ona...akorat me trochu sralo ze se do bitvy nezapojili ti kingovi generalove.
    CADDY
    CADDY --- ---
    ZUZKAOU: to bych tak zase nerekl (az na tu organizaci), Nocni kral vydrzel cca tisic let :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    AMANT: tak jako Stalin byl zjevně odolnější, trvanlivější a organizačně zdatnější.
    AMANT
    AMANT --- ---
    MADIETTA: jako Stalin!:))
    CADDY
    CADDY --- ---
    N4RC0T1C: skoda, ze tohle nejde smysluplne v cestine :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam