• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    a zbylý tři díly se budou už jen odklízet mrtvoly a dělat svatby...
    NJAL
    NJAL --- ---
    Ale jo, dobry to bylo. Pripojuji se k chvale i vytkam predrecniku. :-) Kdovi, jaky vlastne meli bitevni plan, podle me puvodne nepocitali s tim, ze jim tam prijede Melisandra udelat dothrakum plamenneh zbrane, mozna podlehli pocitu, ze maj neporazitelny zbrane a vyrazili :-) Ale bitevni scena teda fakt super.

Trosku mi neni jasne, proc v ty draci rvacce nepouzil zivy drak ohen. A kdyz jsem videl ten souboj nad mraky, tak jsem si rikal - zivi maj jednu dvojici, kdyz na ne vlitne night king na drakovi, mohli by udelat Thach Weave :-D
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    Night's Queen | Game of Thrones Wiki | FANDOM powered by Wikia
    https://gameofthrones.fandom.com/wiki/Night%27s_Queen
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    KOUDY: no.. A prečo sa to opakovalo? Ww si zbalili fidlatka na jar a vrátili sa za stenu? Imho vždy niekto musel niekoho poraziť, ale nikdy to nebolo definitívne riešenie. Nie? Alebo ako to je? (ta časť lore mi unikla)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    heleďte já teda nevim, člověk by na ty svoje hrdiny neměl bejt tak upnutej. to bylo v minulým díle samý loučeníčko a nakonec...Sapkowski by se s těma svýma hrdinama takhle nemazlil
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    N4RC0T1C: ano opakovalo..vzdyt ukazoval jon daenerys kresby v jeskynich kde se lidi sjednotili proti ww
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    Alebo zistia že musí existovať night king.
    (niekde bola teória, že jeho hlavný dôvod existencie je raz za X rokov zjednotiť všetkých ľudí)

(btw. To ale znamená ze sa to opakovalo pravidelne?)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    příští díl začne tím, že se Arya probudí před hlavní bitvou a uvědomí si, že to celé byl jen sen :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a v okamžiku, kdy se vyřešil problém z Thermopili, objevil sem lord Voldemort, vše je v rovnováze :)
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    Tak on ten white walker night king moze mat vlastnosti ako lich.
    Toho síce zabijete, ale kým neznicite nádobu s dušou
    Phylactery | Forgotten Realms Wiki | FANDOM powered by Wikia
    https://forgottenrealms.fandom.com/wiki/Phylactery
    Tak prežije. Preto sa mi zdalo ze šiel moc rýchlo dole. Len jeho telo sa roztriestilo, stratil moc. Ale zniceny nemusí byť. Detto napr.lord Voldemorth :)
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    CADDY: sem z tohohle dilu natolik vystavenej, ze kdybys mi dal do ruky trojku, at se na to podivam znova, tak ti dam facku
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SITH: Do tech vran ne?
    CADDY
    CADDY --- ---
    NIKDAS: byls o deset sekund rychlejší :-D
    CADDY
    CADDY --- ---
    CADDY: ... teď mi došlo, že i mimina jsou blbost, vždyť všechno vytvořené Nočním králem šlo do hajzlu s ním...
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    CADDY: Proč myslíš, že se ty mimina taky nerozpadly?
    ARAON
    ARAON --- ---
    SITH: Do Aryi? :-D
    SITH
    SITH --- ---
    So čeho / koho se to Bran furt wargoval? Přestal až když tam k němu přišel NK
    ARAON
    ARAON --- ---
    CADDY: Já to myslel spíš tak, že když mi někdo mrtvý, většinou nám tu tvůrci ukáží zcela jasně. Zatímco tady se Theon válel po zemi a koukal na nočního krále jak přes něj vesele šlape.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    CYBERKOTLIK: hele ja chapu ze je to profesni deformace, ale to uz snad byla lepsi ta debata o genderove nevyvazenosti v serialech.

Nekoukas na dokument, ani historicke drama, coz by ti mohla napovedet pritomnost nasledujicich: draci, magie, vstavani z mrtvych.
    CADDY
    CADDY --- ---
    CYBERKOTLIK: já bych hádal jen astronomii, prostě jako u nás jsou polární noci... ale těžko říct... To poznáme, jestli zima teď odezní :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam