• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    ARAON
    ARAON --- ---
    Extra zajimave z filmarskeho a VFX hlediska:
    Game of Thrones | Season 8 Episode 3 | Game Revealed (HBO)
    https://www.youtube.com/watch?v=_3M0Xt97aFI
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    TAPINA:
    JADE:
    Úplně mi to uniklo, hanba mi. Teď jsem ho v e03 postřehl. Teda aspoň myslím. Vedle koně tam v první linii běžel nějaký švýcarský ovčák.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SAMGARR: jo, to dává smysl, časově to nesedí
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    NJAL: nepřišlo mi že zas tak spěchal, nechal bitvu dojet do konce a vyhrát ji. neběžel tam narychlo někdy v průběhu. Víceméně to celý očesal až na jednoho vozíčkáře, tak co by čekal až se objeví zas nějací otraví draci.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Jinak teda nic moc bitva.....nejdřív si odepíšu celou jízdu tím že ji pošlu do tmy....navíc jsem to měl v plánu s nefunkčníma zbraněma (to že se zjeví někdo kdo jim alespoň trochu funkční zbraň nemůžu vědět), pak když se mi nahrne celej soupeř do řady jak na jatka za ohňovou stěnu tak na něj čumím a čekám co udělá. Katapulty nechám takticky venku, šípy taky šetřím. Pěchotu vytáhnu před hradby a dobře bránitelné brány dvěře a průchody jsou úplně volný. ženy a děti pošlu mezi hromady mrtvol když vím že je umí nepřítel oživit(a napadne to snad úplně všechny, ale tam vůbec nikoho). Ty mrtvoly které venku kosí supermani jak rambo vietnamský vojáky najedou prorazí rukou kamenné sarkofágy a vyhrabou se ven. Takticky totálně prokaučovaný, a přežili jen ti co měli ochranné kouzlo sympatií diváků. tzn. zemře jenom ser friendzone co mu to diváci stejně přáli aby už se netrápil, a pár vedlejších postav co vytáhli v minulým dílu aby měli koho zabít.
    NJAL
    NJAL --- ---
    PAN_SPRCHA: Nejde o to, ze chtel, ale ze s tim nelogicky spechal (ja vim, nutil ho k tomu scenar), cekal bych, ze takovyhle mrazivy bubak bude mit casu dost :-)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Každopádně podle videa níže (32:30) to vypadá, že si producenti seriálu Aryu jako NK přemožitelku sami vymysleli anebo jim to GRM řekl až před natáčením 6. série. Ve vidue říkají, že to, že to bude Arya, věděli tak 3 roky. Na druhou stranu, pokud by to tak nebylo, celý její příběh by v podstatě nedával smysl.

Game of Thrones | Season 8 Episode 3 | Game Revealed (HBO)
    https://www.youtube.com/watch?v=_3M0Xt97aFI
    CADDY
    CADDY --- ---
    PAN_SPRCHA: to byla reakce na to, proč nešel po tříoké vráně za zdí a pak hned po Branovi jo
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    SAMGARR: i proti dračímu ohni?
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Tak to jsem nejak vytesnil, pardon :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SAMGARR: nene, to byl ten slovák co hrál nightkinga jak ho v tom flashbacku zmodroočkovali. Mohl to být nějaký Fero Targaryan
    ARAON
    ARAON --- ---
    SAMGARR: Jasne. Tenhle typek vypada uplne jako jeden z Children...
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    PATISLAV: Nebude NK spis nekdo z Children of the Forrest? Nedava mi smysl, aby svoji nejvetsi zbran pri lidem vytvorili z lidi... Navic Targaryeni nejsou immuni vuci ohni, co se tyce knih to poprel sam GRRM a v serialu jsem si zadnyho hintu nevsiml.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    LSDMASACRE: je přece avatar manyfaced god. Stala se jednim z nemrtvých a prostě se prošla kolem až k Nightkingovi.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CADDY: whitewalkers se probrali hned na začátku první série, nebylo nikdy vysvětlený co byl spouštěč
    CADDY
    CADDY --- ---
    PAN_SPRCHA: nesouvisí to s ochrannými kouzly dětí lesa, která prolomil až Bran s tím označením?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    NJAL: to že si velitel chce taky sem tam někoho osobně kuchnout považuju za menší dějovej problém než nesmrtelnost hlavních i podružmých postav.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JCD: draci tam byli i když chrápal ti pomřeli před desítkama/stovkama let a on měl chrápat tisíc

MADIETTA: navíc měl tříokou vránu elou dobu za zdí a najednou když se sebere a odejde tak se hned zblázní a běží za ní
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PATISLAV: ze je Night King Targaryan je podle mne stoprocentne jisty. (nikdo jiny neumi prezit utok ohnem, coz v tehle epizode nastalo)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam