MICROSHIT: Je fakt, že jsem čekal armádu obrů, zmutovaný zvěře apod. A nakonec tam byl jeden obříček. Celkově to ztrácí tu pompu prvních sérií, kdy se nebáli přiznat, že to jsou fakt tuzí nepřátelé, co se na severu formujou. BTW, ten obr byl ten, co ho viděl Honza poprvé za zdí v táboře divokejch?
IMHO prostě ždímou prachy z prodeje a nemaj ani možná zájem tomu dodávat epičnost bitev z LOTR 15 let (sic) zpět. Přitom CGI dneska je úplně jinde. Znám kluky, kteří jsou v malym týmu schopni udělat mnohem epičtější věci s videem. Mi neřikej, že HBO nemá na to zaplatit / vytvořit studio, který jim udělá exkluzivně pro GoT takovej nářez, že si z toho všichni sednou na prdel včetně samotnýho G. R. R. Jediný, co mě napadá, je výmluva: "Dyk je to jenom pro TV, do kin to nepůjde, tak tam hodíme tmu". BTW, ty animace padajících nemrtvejch ze střech, když přelezli hradby, to byl tak trapnej a repetitivní efekt, že mě to tahalo za oči. Nemluvě o tom, že gravitace funguje jinak, nepadáš rychleji proto, že zrovna útočíš. Etc.
Ale stejně mě tajyta pohádka pro dospělý baví. :)