• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      SEVERINE
      SEVERINE --- ---
      NELLAS: tak zdá se první užití je až tu - https://www.youtube.com/watch?v=W5madXjMXGc
      NELLAS
      NELLAS --- ---
      SEVERINE: Jo, no, pardon, tak to nevím.
      SEVERINE
      SEVERINE --- ---
      NELLAS: to si nerozumíme, nemyslím Jenny of oldstones, ale ten nový hudební motiv, který se objevuje ve třetí epizodě, třeba okolo setkání NK s Branem
      SEVERINE
      SEVERINE --- ---
      a hudbička na konci mě taky mile překvapila. je tenhle motiv už někdy použitej, nebo novej? a přitom je celkem jednoduchej ..
      SEVERINE
      SEVERINE --- ---
      stejně mě nejvíc bavil ten vytrvalej proud nemrtvejch, jak furt padali přes hradby dovnitř, jak zmatený ryby

SLEEPLESS8: + Clegane
      OT_: sem si taky říkala, odkud že to hleděj
      NORDSSON
      NORDSSON --- ---
      i po těch letech to pohladí po duši :D

Game of Thrones Joffrey gets slapped
      http://www.youtube.com/watch?v=wvbRj-FP9so
      SA_KRA_
      SA_KRA_ --- ---
      SA_KRA_
      SA_KRA_ --- ---
      ale meme dobry :))

NJAL
      NJAL --- ---
      :-D :-D :-D

Hot Pie is Azor Ahai. In the next episode Hot Pie will reveal himself by removing the Arya mask he has been wearing all this time, to Gendries shock.
      NJAL
      NJAL --- ---
      LEON_CHAMEAU: Comment na YT: Littlefinger thought he was clever, but he didn't think to have the camera cut away from him, then he would still be alive.
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      DOUPLE: tak tady říká, že brečel dvakrát
      50 FAKTŮ SPECIÁL - Game of Thrones
      https://www.youtube.com/watch?v=ve7kCcrbYrc
      MANZONER
      MANZONER --- ---
      PANDA_JE_MRTVA: Tak třeba uvnitř neznamenali nějak moc kořisti, jako venku. Mně spíše bylo divný, že když už byli uvnitř a ta ohromná masa přelezla hradby, tak tam na nádvoříčku na plácku ještě šermuje Jorah a spol., když to mělo vypadat minimálně, jak u bitvy s Boltonem. To byla tlačenka! Nakonec ještě ser Friendzone vyběhnul za Daenerys před hrad, kde odrážejí jakoby zbytky armády? Nemluvě o Brienne a Jaimem, kteří už byli oba už na zdi a mělo být po nich dávno. Bylo to časově fakt divně poskládaný. To mi vrtalo hlavou. Naopak nad ninjou bez tváře jsem se ani nijak nepozastavoval. Přišlo mi to ok. Už jen co uměl její sensei žeo.. Díl byl zase super. Atmosféra, napětí prostě wow, jen nad těmi chybami to chce mávnout rukou no. Jak to začli osekávat, je tam spoustu “ale”. ALE! Fanoušek má co pitvat na Nyxu aspoň. ;)
      OT_
      OT_ --- ---
      A taky se mi líbí jak neuvěřitelně rychlé jsou ve Westerosu geologické pochody. Těsně před bitvou náhle vyroste u Winterfellu ze země výrazný kopec, který tam předtím nebyl, aby z něj dva Targaryeni mohli pozorovat zkázu jízdy.
      PATISLAV
      PATISLAV --- ---
      LEON_CHAMEAU: skvělý video, trochu se mi díky němu ulevilo, už od toho seriálu vlastně nic nečekám. "Lost" se opakuje.
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      NEVILL: z toho reflexu se stal slusnej hnuj (soude dle toho, co vsechno dalsiho mi to pod clankem nabidlo), to je sila :)
      LODBROG
      LODBROG --- ---
      ALDARION: Baahubali je moje srdcovka :*
      Jednička i dvojka :)
      MEMENTO_ISHMENE
      MEMENTO_ISHMENE --- ---

MEMENTO_ISHMENE
      MEMENTO_ISHMENE --- ---
      Jon, the whole battle:

PAN_SPRCHA
      PAN_SPRCHA --- ---
      LEON_CHAMEAU: ty komenty:

-The plot armour in the episode was so thick, that even Sean Bean would've survived.

HBO: what do we say to good writing?
      D&D: not today.

Me: "You were the chosen one.It was said that you would destroy clichés, not become them."

Season 1: winter is coming
      Season 2: winter is coming
      Season 3: winter is coming
      Season 4: winter is coming
      Season 5: winter is coming
      Season 6: winter is coming
      Season 7: winter is coming
      Season 8 episode 1: winter is coming
      Season 8 episode 2: winter is here
      Season 8 episode 3: winter is over

LEON_CHAMEAU
      LEON_CHAMEAU --- ---