• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    CADDY
    CADDY --- ---
    KOUDY: ne tak odpočinkový, jak jsem čekal... brr... najednou jsou některé věci až moc snadné...
    JADE
    JADE --- ---
    tak nakonec to precijen bude lolkovina, nebo winterfell 90210 ci neco takovyho ;[
    ARAON
    ARAON --- ---
    Ze radsi neskocila sama...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Hmmm...takovej klasickej odpocinkovej dil no...Pristi nedele bude zas fajn :)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    FIN: mně to dává smysl "to nejseš ty"="ale to bys nebyla sama sebou"
    FIN
    FIN --- ---
    HARALD: v daném situačním kontextu je překlad "to nejsi ty" skutečně nedomyšlený - zato když si člověk představí, že by řekla "ale ty nechceš", dávalo by to mnohem větší smysl. inu, so much for angličtina je kontextový jazyk, že.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    ja koukam tady
    HBO LIVE STREAM – UFREETV
    http://ufreetv.com/hbo.html
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HBO GO uz jede.
    ARAON
    ARAON --- ---
    Tak uz bezej reklamy. Za minutku je to tu: https://muchoflix.com/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Bracha rikal ze uz odpoledne pry nejake dve sceny unikly na internet a nekdo to hodil na ednu nebo co..takze je nasranej ze si precetl spoiler..
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    scenar leaknul, nekde na twitru..
    ARAON
    ARAON --- ---
    KOUDY: Pocitadlo rika za 14 minut. At uz je to tam u vas nahore kolik jen chce. :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Dneska btw premiera ve tri rano?..nebo to zas hbo posunulo na ctvrtou?
    HARALD
    HARALD --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: Byla to Nymeria.

O větu předtím ji Arya vyzvala, ať jde s ní, ale pak uzná, že to by k Nymerii nesedělo. A používá stejná slova, které řekla svému otci v první sérii. Přeložit do češtiny “to nejsem já” je doslovný překlad, ale poněkud násilný.
    CADDY
    CADDY --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: "to nejsi Ty" mysleno jako dusi, povahou...zkratka uz to nebyl jeji partak,a le divoky vlk, ktery jen diky zbytkum pameti nedovolil, aby Arye bylo ublizeno...ale jinak to Nymeria byla :)
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    SIRRIL_NEMESIS:
    HOMOLKA:
    byl to on, ale změnil se tak, že už to nebyl on. Stejně jako Arya po návratu z Braavosu už není ta stejná co odjížděla
    HOMOLKA
    HOMOLKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: taky jsem nad tim premyslel...a myslim porad, ze to byla nymeria
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Koukam ted zpetne na nejaky dily.. co to teda bylo za zlovlka, kteryho Arya potkala na ceste do zimohradu, kdyz myslela ze je to Nymeria a pak rikala "to nejsi ty"?? (s07e02)?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    N4RC0T1C: No mi prijde jako nejakej hint ze na konci serialu usedne nekdo na trun a posledni scena bude nekde na severu za zdi jak tam jde matka s ditetem a maj modry oci.
    N4RC0T1C
    N4RC0T1C --- ---
    KOUDY:
    'Game of Thrones' creators hint that we've not seen the last of the White Walkers
    https://www.nme.com/news/game-of-thrones-creators-hint-not-seen-last-white-walkers-2484336
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam