• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    spoiler alert: Dana pije late :)

CADDY
    CADDY --- ---
    TRIPLT: a jeste je tam trochu nelogicke, ze kdyz uz je tak Euron rozdrtil, proc je tam nedorazil na te plazi, kdyz se sotva vyhrabali z vody a byli radi, ze ziji... A na zacatku rikali, ze zbyla pulka neposkvrnenych, coz by mely byt skoro 4 tisice... tak doufam, ze to, co tam zbylo pri "vyjednavani" bylo jen na zmateni, aby si Cersei myslela, jak je jich malo a nezarvalo jich tolik (zbytek) pri tom utoku :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    TRIPLT: jo, to bylo hodne necekany a trvalo mi par vterin, nez jsem pochopil, na co to vlastne koukam a ze se to fakt deje... jako nevyvazenost obtiznosti je v teto Hre nekdy fakt na prd :)

A ten Ghost byl o to smutnejsi, ze to proplynulo tak mimochodem, Jon jako by vubec k nemu nemel vztah, jen pokrcit rameny a jit... zacinam mit asi nejradeji fakt Tyriona :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    NORDSSON: cekam na to az umre 7 epizod a furt nic :(

CADDY: jo to s tim ghostem me na celem dile asi dostalo nejvic...

Ps.: musim rici, ze jsem se 4 dilem spokojenej... jen teda potom co drak tak tak prezije zombiky z nej udelaj jehelnicek to byl dobre wtf moment :D
    CADDY
    CADDY --- ---
    Jinak to, jak Jon vyjebal s vernym Duchem, me zasahlo snad nejvic z celeho dilu a dost u me klesl :)

A fakt se coklik nejak zmensil, na toho jim halt nezbyly prostredky nebo co...
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    JAKE_UP: KOUDY: pretizeni tehle sluzeb ten bitrate velmi ovlinuje, jinak "HBO GO" a "HBO NOW" streamuji 1080p kolem 5 000 kbps max. coz je nedostatecne prakticky na cokoliv, co se odehrava ve tme (original bluray 1-7 sezony ma bitrate kolem 23 000 - 31 000 kbps).
    CADDY
    CADDY --- ---
    Ja mel teda kvalitu velmi dobrou, mozna lepsi, nez v normalnim vysilani (i kdyz to mozna bylo castecne i tim, ze jsme koukal na OLEDu, LCD TV je na ty tmave sceny proste hruza...)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JAKE_UP: Hele je to mozny. Tim ze na osmou radu se cekalo o rok dele..tak bych rekl ze byly vysoky ocekavani..Je otazka jestli rve hbo do serveru a jejich skalovatelnosti stejne penez jako netflix a podobny sluzby..Imho ne..Furt mi prijde ze maj hlavni zakaznickou bazi v predplaceni telky...Nekoukal sem se ale treba na bitvu ve tretim dile na telce a pres hbogo..jestli tam je nejakej rozdil v kvalite. Logicky bych rekl ze bude, ale je to jen moje domnenka.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KOUDY: Jsem lajk, ale je možný, že kvůli očekávanýmu náporu nastavili nějakou nižší kvalitu a až opadne špička, tak se to zlepší?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JAKE_UP: Taky mi prijde ze je to az u ty osmy.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    DRAGON: Jo, velká špatenka. Přitom u starších sérií tohle rozhodně tolik nepozoruju.
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    ZUZKAOU: tak bavime se o vtipu, co vymyslel jcd, nejspise v reakci na to, ze jaime opustil brienne uprostred noci. stourat se v tom, kdo ma jakej oficialni statut, dle subjektivne stanovenejch kriterii, ten vtip tak nejak kazi.
    AMANT
    AMANT --- ---
    no rytir zhrzena milenka, nechtel bych..
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MALARKI: no ale ta je v pozici milenky a to ještě jen na pár nocí.
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    ale porad se nemuzu nejak prenest pres to, ze cela uloha three eyed ravena byla rict jonovi o jeho rodicich a slouzit jako navnada pro night kinga.
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    ZUZKAOU: to spis bylo mysleno vuci brienne
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    sem si ze srandy predplatil HBO go... a okamzite to zrusil, ten bitrate je neskutecnej :( kostickaty to je jako prase. Tu kompresi musela nastavovat pro plebs Cersei, jinak si to nedovedu vysvetlit :)
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    cim dal tim vic chci videt na Iron throne sedet Sansu, Tyriona jako jejiho manzela a Aryu jako Hand :-P (Bran by byl Warden of the North)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    EVILMIND: Lidi asi cekali ze po bitve u zimohradu se armada teleportuje k oblehani kings landing hned do dalsi bitvy no :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam