• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    ale porad se nemuzu nejak prenest pres to, ze cela uloha three eyed ravena byla rict jonovi o jeho rodicich a slouzit jako navnada pro night kinga.
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    ZUZKAOU: to spis bylo mysleno vuci brienne
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    sem si ze srandy predplatil HBO go... a okamzite to zrusil, ten bitrate je neskutecnej :( kostickaty to je jako prase. Tu kompresi musela nastavovat pro plebs Cersei, jinak si to nedovedu vysvetlit :)
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    cim dal tim vic chci videt na Iron throne sedet Sansu, Tyriona jako jejiho manzela a Aryu jako Hand :-P (Bran by byl Warden of the North)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    EVILMIND: Lidi asi cekali ze po bitve u zimohradu se armada teleportuje k oblehani kings landing hned do dalsi bitvy no :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    To bylo minule reci, jak ma 8x03 nejhorsi hodnoceni z episod na rottentomatoes za posledni dobu. No - a uz nema! :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    JCD: ptej se obráceně -je horší holka Dany nebo Cersei?
    JCD
    JCD --- ---
    Tak teď nevím kdo je vic shitty boyfriend, jestli Jon nebo Jaime ;)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    FRIZER: Pod tím promem je toho víc vtipnýho.

"Top 5 GoT betrayals 5. Shae betraying Tyrion 4. Little Finger betraying Eddard 3. Varys betraying Daenarys 2. The Red Wedding 1. Jon Snow betrays Ghost"

JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KOUDY: Zrovna to sem nesu. Jako já jsem tenhle díl ještě neviděl, ale tak nějak celkově nechápu tu diváckou fixaci na toho mazlíčka.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    MALARKI: porad sazim na to ze ji zabije Jamie:) Jinak za me super dil:))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ale memes uz jedou

KOUDY
    KOUDY --- ---
    ARAON: imho chyba..nebo reklama na starbucks :)
    ARAON
    ARAON --- ---
    KOUDY: Vtípek nebo chyba? :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    Schvalne si tipnu, jak to dopadne, Daenny umre pri zoufalym utoku na King's landing, pak prijede Arya a zabije Cersei a Jona privitaj v hlavnim meste bez boje jako spasitele, ze uz jim tam konecne prijel vladnout nekdo normalni
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Reakce na promo episode 5 :.... "Euron saw Arya in the sky since she can jump so high."
    NORDSSON
    NORDSSON --- ---
    omg, strasne doufam, ze Dany brzy umre a my budeme usetreni tech jejich dementnich vylevu a rozhodnuti.
    CADDY
    CADDY --- ---
    GEKONZPRAHY: no, mně akorát přišlo dost nelogické, jak tam poletuje s drakem přímo před mířidly, ale sotva ty škorpiony skloní a začnou pálit po lodích, nenapadne jí je ugrilovat? I kdyby měla udělat oblouk a naletět si zezadu, skrz lodě a plachty by ji těžko stříleli... To jen potřebovali trochu zamotat a vyrovnat síly.
    Ale jinak celkem ok... jen Daenerys mě taky nemile překvapila, čekal jsem od ní více správnosti... ale ještě více ta slepičí prdel Sansa, nečekal jsem, že to někomu nabonzuje během pár minut či hodin :-D Misandei je mi ale hodně líto, to byla snad ta nejčistší a nejnevinnější postava celého seriálu.. :(
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Jaime jel dolu na koni ? Tak to tam zitra bude.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam