• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      MADIETTA
      MADIETTA --- ---
      GEKONZPRAHY: nevidím problém.
      GEKONZPRAHY
      GEKONZPRAHY --- ---
      MADIETTA: To by ho nejdřív musela zabít.
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      CYBERKOTLIK: asi je na kafi zavisla, se ji nedivim, v tom stresu, chrapat se synovcem, ztracet svoje syny jednoho za druhym.... :)
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      DRAGON: uz to tu bylo 2x:))

JCD: vzhledem k lokaci to bude ICE coffee:)
      MADIETTA
      MADIETTA --- ---
      Arya už má tu roli Deus ex Machina dost natrénovanou, tak by mohla zabít Cersei převlečená například za Horu.
      JCD
      JCD --- ---
      DRAGON: All hail to Daenerys Stormborn of House Targaryen, the First of Her Name, Queen of the Andals and the First Men, Protector of the Seven Kingdoms, the Mother of Dragons, the Khaleesi of the Great Grass Sea, the Unburnt, the Breaker of Chains, and Drinker of Vanilla Latte :)
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      spoiler alert: Dana pije late :)

CADDY
      CADDY --- ---
      TRIPLT: a jeste je tam trochu nelogicke, ze kdyz uz je tak Euron rozdrtil, proc je tam nedorazil na te plazi, kdyz se sotva vyhrabali z vody a byli radi, ze ziji... A na zacatku rikali, ze zbyla pulka neposkvrnenych, coz by mely byt skoro 4 tisice... tak doufam, ze to, co tam zbylo pri "vyjednavani" bylo jen na zmateni, aby si Cersei myslela, jak je jich malo a nezarvalo jich tolik (zbytek) pri tom utoku :)
      CADDY
      CADDY --- ---
      TRIPLT: jo, to bylo hodne necekany a trvalo mi par vterin, nez jsem pochopil, na co to vlastne koukam a ze se to fakt deje... jako nevyvazenost obtiznosti je v teto Hre nekdy fakt na prd :)

A ten Ghost byl o to smutnejsi, ze to proplynulo tak mimochodem, Jon jako by vubec k nemu nemel vztah, jen pokrcit rameny a jit... zacinam mit asi nejradeji fakt Tyriona :)
      TRIPLT
      TRIPLT --- ---
      NORDSSON: cekam na to az umre 7 epizod a furt nic :(

CADDY: jo to s tim ghostem me na celem dile asi dostalo nejvic...

Ps.: musim rici, ze jsem se 4 dilem spokojenej... jen teda potom co drak tak tak prezije zombiky z nej udelaj jehelnicek to byl dobre wtf moment :D
      CADDY
      CADDY --- ---
      Jinak to, jak Jon vyjebal s vernym Duchem, me zasahlo snad nejvic z celeho dilu a dost u me klesl :)

A fakt se coklik nejak zmensil, na toho jim halt nezbyly prostredky nebo co...
      KOZLIKK
      KOZLIKK --- ---
      JAKE_UP: KOUDY: pretizeni tehle sluzeb ten bitrate velmi ovlinuje, jinak "HBO GO" a "HBO NOW" streamuji 1080p kolem 5 000 kbps max. coz je nedostatecne prakticky na cokoliv, co se odehrava ve tme (original bluray 1-7 sezony ma bitrate kolem 23 000 - 31 000 kbps).
      CADDY
      CADDY --- ---
      Ja mel teda kvalitu velmi dobrou, mozna lepsi, nez v normalnim vysilani (i kdyz to mozna bylo castecne i tim, ze jsme koukal na OLEDu, LCD TV je na ty tmave sceny proste hruza...)
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      JAKE_UP: Hele je to mozny. Tim ze na osmou radu se cekalo o rok dele..tak bych rekl ze byly vysoky ocekavani..Je otazka jestli rve hbo do serveru a jejich skalovatelnosti stejne penez jako netflix a podobny sluzby..Imho ne..Furt mi prijde ze maj hlavni zakaznickou bazi v predplaceni telky...Nekoukal sem se ale treba na bitvu ve tretim dile na telce a pres hbogo..jestli tam je nejakej rozdil v kvalite. Logicky bych rekl ze bude, ale je to jen moje domnenka.
      JAKE_UP
      JAKE_UP --- ---
      KOUDY: Jsem lajk, ale je možný, že kvůli očekávanýmu náporu nastavili nějakou nižší kvalitu a až opadne špička, tak se to zlepší?
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      JAKE_UP: Taky mi prijde ze je to az u ty osmy.
      JAKE_UP
      JAKE_UP --- ---
      DRAGON: Jo, velká špatenka. Přitom u starších sérií tohle rozhodně tolik nepozoruju.
      MALARKI
      MALARKI --- ---
      ZUZKAOU: tak bavime se o vtipu, co vymyslel jcd, nejspise v reakci na to, ze jaime opustil brienne uprostred noci. stourat se v tom, kdo ma jakej oficialni statut, dle subjektivne stanovenejch kriterii, ten vtip tak nejak kazi.
      AMANT
      AMANT --- ---
      no rytir zhrzena milenka, nechtel bych..
      ZUZKAOU
      ZUZKAOU --- ---
      MALARKI: no ale ta je v pozici milenky a to ještě jen na pár nocí.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam