• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      MADIETTA
      MADIETTA --- ---
      CADDY: Ano.
      CADDY
      CADDY --- ---
      MADIETTA: zda s emi to, nebo jsme tam zahledl i mihnuti Tywina? :-D
      CADDY
      CADDY --- ---
      JAKE_UP: tak ono tma vic receno nebylo, ani kdy a kde se presne odpojil...ono Yara je ted uz asi uklizena vedlejsi linie, ktera se nejspis uz nezapoji....i kdyz...
      JAKE_UP
      JAKE_UP --- ---
      JCD: Já myslel, že nehraje roli rychlost cestování. Už se tam teleportuje běžně.
      FRIZER
      FRIZER --- ---
      CYBERKOTLIK: To sice ne...ale furt jde o hlavní rody které jsou ve válce, zákonitě někdo musí prohrát a někdo vyhrát...tzn. minimálně třetina hlavních postav by to měla schytat.
      JAKE_UP
      JAKE_UP --- ---
      CADDY: Tohle vím. Ale ta záložní základna teď už není potřeba. Spíš jsme myslel geograficky a časově, jestli už vůbec zvládla doplout a jestli už by byla schopná se zapojit do dalších bitev.
      JCD
      JCD --- ---
      JAKE_UP: jak nehraje roli, ja si naopak rikam, ze kdo jiny nez Yara by si zaslouzil dostat sanci dostat Eurona do rukou a zmlatit ho jak psa :)
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      MADIETTA: Prave jak se v ty scene tvari jako pes, kterymu nekdo sebral kosticku me definitivne utvrdilo v tom, ze musi zemrit..snad se o to Varys postara.
      JAKE_UP
      JAKE_UP --- ---
      CADDY: Nedávnu jsem tu psal, že mě spoilery nevadí. Naopak mě baví sledovat v díle (film, kniha) cestu, jak k té události dojde.
      MADIETTA
      MADIETTA --- ---
      KOUDY: a to s ním tady ještě nedělá psí kusy, a jakože to fakt umí. Z profesních důvodů jsem byla nucena zhlédnout Me Before You, po dvaceti minutách jsem jí to obočí toužila vytrhat jeden chlup po druhém a každou dírku po chlupu vypálit rozžhavenou jehlou. Stačí se podívat na trailer abys pochopil, o čem mluvím.
      CADDY
      CADDY --- ---
      JAKE_UP: Pote, co ji Theon zachranil, jela ona na Zelezne ostrovy udelat zalozni zakladnu a Theon se s par muzi odpojil pomoct Zimohradu
      CADDY
      CADDY --- ---
      JAKE_UP: aha, tak to sorry....to jsi vostrej, ze sme lezes, kdyz jsi to jeste nevidel, to ja bych sem neklikl ani kdyby mi platili :-D
      KOUDY
      KOUDY --- ---
      SA_KRA_: Zbozne prani..Strasne me zacalo srat to jeji oboci.

CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      AMANT: z nej by byl mad king 2 jak vysitej:))

FRIZER: tak zas nemuzou zabit uplne vsechny, pac konec sveta jaksi nenastal:)

JAKE_UP: no jen jeslti to tak bude vnimat i mladej Arryn:)) asi nejlepsi taktika by bylo ozenit ho s nejakou poradnou megerou:))

CADDY: prezijl bitvu, dostal scistajasna titul jak krava, tak to holt zkusil:))
      JAKE_UP
      JAKE_UP --- ---
      CADDY: Aha! Já to uvidím až večer.
      JAKE_UP
      JAKE_UP --- ---
      JCD: Popravdě já si nepamatuju, kde se s Theonem rozdělili. Nicméně zrovna tohle už v posledních dvou sériích tak úplně nehraje roli, ne?
      CADDY
      CADDY --- ---
      JAKE_UP: Arya se dneska moc netvarila na cokoli s Gendrym, ta ma proste jine zajmy :-D Zato on se dobre poblaznil, to jsem necekal, taky mi prisel, ze ho tolhe tak netahne :-D
      JCD
      JCD --- ---
      JAKE_UP: realisticky - Yara by mela byt teoreticky porad jeste na okruzni plavbe kolem kontinentu z Blackwater na Iron Islands :)
      JAKE_UP
      JAKE_UP --- ---
      NEVILL: A protože jim to politicky myslí, vdají za něj Sansu. To ale nasere Arju a odkrouhne je oba. Aby následně odplula do Braavosu žít v domě dvou barev, nebo jak se jmenoval.

Btw. kolik mužů má v rezervě Yara? Tam sekají lodě jak Baťa cvičky, ne?
      NEVILL
      NEVILL --- ---
      Si říkám že se tam asi povraždí navzájem úplně všichni až nakonec zbyde jako jediný s jakýmsi nástupnickým právem na trůn Gendry Baratheon... :-)
      JAKE_UP
      JAKE_UP --- ---
      CYBERKOTLIK: Sansa is the new Malíček.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam